Sziasztok!
A kuplung kiemelő kar alatti szimering cserélve :-) Következő olajszivárgás a mellékelt képen látható csavar alól jön. Kérdés.. cserélhető-e a tömítés anélkül hogy a szelepfedelet le kelljen venni? Ha jól tudom ez tartja a vez.lánc feszítőt.
nekem a subertűn kellet csak állítani stabil alapjárat stb. gázreakció is rendben ha dr 600 on működik ezeken sincs gond kis alakítás kell a szívó csonkhoz de érdemes kipróbálni jobb a domi gyári karbinál persze akinek van pénze fcr re az vegyen azt..
nyitott dobbal nincs gond egy E betűs van rajta szép hanggal. És jobb azzal a karbival? Most kap egy új dugót emelt kompresszióst új veztengelyt hajtókart még a karbin gondolkodom milyen legyen,köszönöm megnézem
Nem tudom hogy milyen,soha nem használtam. A hírből hallva soha sem volt fenn. Jobb a domi,vagy valami lapsuberes.
xl6 kipufogóm van,teljesen gyári,nincs vágva!
A kuplung kiemelő kar alatti szimering cserélve :-) Következő olajszivárgás a mellékelt képen látható csavar alól jön. Kérdés.. cserélhető-e a tömítés anélkül hogy a szelepfedelet le kelljen venni? Ha jól tudom ez tartja a vez.lánc feszítőt.