Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
A kuplung kiemelő kar alatti szimering cserélve :-) Következő olajszivárgás a mellékelt képen látható csavar alól jön. Kérdés.. cserélhető-e a tömítés anélkül hogy a szelepfedelet le kelljen venni? Ha jól tudom ez tartja a vez.lánc feszítőt.
nekem a subertűn kellet csak állítani stabil alapjárat stb. gázreakció is rendben ha dr 600 on működik ezeken sincs gond kis alakítás kell a szívó csonkhoz de érdemes kipróbálni jobb a domi gyári karbinál persze akinek van pénze fcr re az vegyen azt..
ini lehet hogy jobb az a zongora blokk nincsenek tapasztalataim vele de nekem csak erre futja:D meg vm38 ss re

egy zongora blokk kell bele és azon van egy jó karbi
egy zongorista nem panaszkodott még rá
nyitott dobbal nincs gond egy E betűs van rajta szép hanggal. És jobb azzal a karbival? Most kap egy új dugót emelt kompresszióst új veztengelyt hajtókart még a karbin gondolkodom milyen legyen,köszönöm megnézem
viszont a priccses karbi már kéri a nyitottabb dobot legalább is nekem ki kellet vennem a fojtást...
egy jó dr 600 karbit tegyél rá.... kicsit nekem még vissza is kellet venni a karbin de sokkal jobb mint a domi karbi pedig az is klassz
Ez lenne az....
Szia!
Engem esetleg érdekelne a kipufogó. De nem találtam a hirdetésed. Egy linket légyszi.
Üdv:Zoli
Rá megy az xr-re...a karbi meg működött,de a siktolattyús,vagy a domi 100x jobb volt.
Írj mailt,mennyire gondoltál...
A kipufogót még átgondolom az xr-másabb sajnos, karbira mennyit gondoltál?
És szerinted a vázat szinterezni vagy festeni érdemes?
Fenn van jofogáson, xl 600 r kipufogó
A karib is kell?
És mi lenne az áruk? fényképet küldenél ha nemgond
Fel lehet rá rakni,nagyon csöndes vele,műszakira tökéletes.
Nem kivehető furulyás,egybe van hegesztve gyárilag.
és az xl olyan mint az xr? A végében is benne van amit kilehet venni? mit kérnél értük?
Szia!
Sikerült megtalálni mi okozza ezt a hangot?
Nagyon érdekelne engem is! Ugyan ez a hang jött elő mostanában az enyémben is! PD03 XL600R-85
Üdv.
Nem tudom hogy milyen,soha nem használtam. A hírből hallva soha sem volt fenn. Jobb a domi,vagy valami lapsuberes.
xl6 kipufogóm van,teljesen gyári,nincs vágva!
Nagyon kopott? Mi lenne az ára?Esetleg kipufogóba nincsen hangtompítód a végébe?
Szia!
Nekem van 1 xr6 karbim, de csak alkatrésznek ajánlanám.
siilóvé tesvír?
Szevasztok ha esetleg érdekelne valamékőtöket 17-es hátsó endúró és 21-es első krossz gumi jelezzetek!
a karbi ismerősnek kell viszont az úszó nekem,bajból van elég nemhiányzik még a karbival kinlódás
xr 600 karbi van fent az apróban de csak nem akarsz bajt:)
Nincs valakinek xr 600-hoz karburátora? vagy domi karburátorhoz úszó külön, vagy domi karburátor.És még a gyári kipufogó végébe hangtompító?