Sziasztok! :)
Motor vásárlás előtt állok, és egy Xr 600-as motort néztem ki magamnak. Konkrét hirdetést nem szeretnék linkelni, csak érdekelne, hogy egyéb típushibák ezeknél a gépeknél vagy olyan dolog amit mindenképp nézzek meg.
Köszönöm a tippeket és a véleményeket! :)
Egy kis túra mindenfelé,homokbánya mezőföldek...igaz csak alig 70km-motoroztunk...szerintetek erre a távra kb7-8literes fogyasztás reális?a táv felét 1-3fokozat között használtam....
Sziasztok!Láncfeszesség állítása során figyeltem meg,hogy a lánckerekem kb.10fokot mozog a hátsó kerékagyon.Szerintetek ez még elmegy,vagy érdemes venni bele új menesztő gumit.Köszi
A fém lamellák nem lettek cserélve mert még jók voltak azt mondta a doki de szerintem hamarosan meg nézetem a kuplung kosár az tuti jo majd nem hogy új szerű került bele mer a régi össze volt verôdve
Olajcserém lesz és érdekelne,hogy a MOTUL 5100 10W50 mennyire lenne jó választás.Eddig 5100 10w40 ment bele.De eszegeti olyan 500km után..1400-1500km-nél van most és vagy 6dl után kellett tölteni szép apránként.Köszi a segítséget! :)
Fém lamellák is cserélve voltak ?
Kuplung kosár felülete egyenes ? (azon a részen ahol hozzá ér a lamella?)
Fém lamella vetemedését kell nézni 0.10 mm hézagoló ha alámegy akkor már cserés! Üveglapon vagy valami totál sík felületen tudod ellenőrizni .
hali , valaki megtudná mondani mi a franctól csúszhat nagy fordulaton a kuplungom? lamellák nak nincs baja 3 honapja mikor darabokba volt a blokk ki lett cserélve , mégis csúszik valamitöl nagy fordulaton
Örökké cinkelnek hogy vagy egy mázsával kisebb súlyokkal küzdök mint ők
Ha nem sokat ér akkor nem sok értelme van
Szúrni meg nem akarok mert azért annyira nem vagyok elszánt
Köszi az infót
Nem sok lófaszt érnek.Nem emelik meg akkora mértékbe a tesztoszteront,hogy jelentősebb erőnövekedés és állóképesség legyen.Inkább csak kanosabb leszel egy kicsivel.De azért kipróbálhatod,mert neked lehet az is elég amit ezek nyújtanak.Én nem vettem észre semmit ezektől a fokozóktól.Csupán arra volt jó,hogy egy kúra végén optimalizáljam vele a tesztoszteron szintem.
Motor vásárlás előtt állok, és egy Xr 600-as motort néztem ki magamnak. Konkrét hirdetést nem szeretnék linkelni, csak érdekelne, hogy egyéb típushibák ezeknél a gépeknél vagy olyan dolog amit mindenképp nézzek meg.
Köszönöm a tippeket és a véleményeket! :)