Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fiad gépe meg gond nélkül üzemel?
Tehát a kipuf felé legyen a jel(vagy mi)?
ha rendesen nyúzod nem bír ki sokat nekem még xl 600 nál 6000 ret birt a vadi uj d.i.d kb és már kezdett kopogni jó kérdés a gyári miért annyival jobb de nyilván ez üzletpolitika... in a kipufogó felé
Szevasztok.Megint szétborittotam az xl blokkot mert füstölt mint a fene .Ősszel tettem bele új morse vez láncot dugót gyűrűt henger fúrva hónolva .most amit látok .vezér lánc ki nyúlva .(talán 5000km ha ment )gyűrű hézag v .3 mm.vez lánc feszítő kuka .vettem bele újj gyűrűt .de elfelejttettem a dugót fényképezni hogy az "ni"jelnek a kipuf vagy a karbi felé kell lennie .ha esetleg lenne valakinek szelep himba egy darab eladó az még cserélném mert az egyik kicsitt kopott .sszóval ami még kell :himba lánc feszítő.
valamelyik hétvégére lebeszélhetjük ha gondolod
xl 600 vezérmű igen 600r re a vastagabb való ha használtan veszel akkor tedd rá egy vezérmű tengely fogaskerékre alul fogd össze és ha felül nem tudod el emelni a kerékről akkor az még bírhatja egy darabig..
Azt hiszem félre értettél felteszem futóra a DR-t elviszem hozzád feltesszük rá a karbit ha minden oké kifizetem ha nem jó akkor elbasztunk rá egy fél napot amúgy a legnagyobb baj hogy én itt a környéken egyetlen egy hozzáértőt sem ismerek és sajnos én sem tudtam beállítani ezért vagyok kénytelen más segítségét kérni
118 csapos 4-5 lammellás?
Oké köszi
az én cdim is javított és tökéletesen működik beszélj Masteronnal ő talán tudna segíteni...
a be tudjuk állítani részt nem értem bocs de ha dominátoromon működik a karbi nem fogom állítgatni mert nincs értelme :) egyébként meg ha veszel valamit akkor előtte haza viszed állítgatni és utána perkálod ki ? vagy hogy gondoltad?:)
Nem nagyon van.azért köszi
nincs a közeledben valaki akiét kipróbálhatnád? győződj meg róla sztem hogy tutira az e a gond.. addig ne vásárolj
118 csapos d.i.d 18000.- automata feszítő tengellyel rugóval 24000.- mindkettőre számolhatsz Póstát és meg is vagy.. olajszürö kb 1000 ft bárdyba
Értem akkor csere ujra. Hol kapok jo àron?
dominak a cdi csatlakozása gyenge a forrasztások elengedik a cdi-ben ezért szokták őket javítani....
Szevasztok kicsit segitsetek elfelejttetem az xl 600r hez 112,szemes vez lánc való?
Cdi? Szetinted az?
cdi?
Sziasztok. Dominàtorrol lenne szo nem pörög ki rendesen.De ezt nem mindég csinàlja.A karbi tiszta. Mi lehet a baj ?
A legközelebbi mocis bolt 100km.
miért nem veszed meg mocis boltban az olajszűrőt? 1000 forint és kapsz akármeik boltban
Ja meg ha esetleg ugyan ott lenne elfekvőben olaj szűrő az lenne az igazi.
Szevasztok szükségem lenne sürgősen xl 600automata vezér lánc feszitőre +szelep himbára.