Sziasztok.
nah ma elvittem két közeli hengerfejeshez az nx hengerfejemet. Az első nem válalta mivel olyan anyaga hozzá amiből eltudna késziteni.
a másik eltudná de mire jönne olyan anyag es megmunkalasi idő 1honap de nem kizart a 2 is.. szoval elegem lett belőle ennyi kellene hogy ossze rakodjon.
Bujjom a netet is de ilyenkor nem talalok egy eladó hengerfejet hozza.
szoval barkinek lenne ELADÓ HENGERFEJE Nx-xr az kérem feltétlen keressen meg itt vagy emailbe vagy telefonon 06 30 638 7550.
köszönöm
Amugy visszatérve a hengerfejre valaki már cserélt elöttem vezetőket és valami rézötvözetű lehet benne a kipufogo szelepeknél. Ezek jó méretűek kipufogo szára 6.5mm a szivóé 7mm ezek gyári méretűek?
Akkor rendben :) igy is mindenhova tettem tömitest illetve pasztat a biztonsag kedvéért véknyan felkenve. A vezetékelését elnézzve jó lesz hozzá úgy se en csinalom hanem majd villamossagi szerelő csak hogy könnyebb dolga legyen. Ezen a szimeringen meg még elgondolkozok de szerintem ha mar eddig költöttem rá akkor ezen se fogok sporolni
kábelezés nx650 ezt én módosítottam magyarra lehetnek benne hibák de érthető.... ha csak világítás és index kell akkor mindegy a zöld vagy fehér stekker
a 3000 igen sok ha azt veszed de bizom a mínőségben.. régi tömítést meg kell kenni olaj és hő álló szilikonal és kész nem kell enenk nagy feneket keríteni... a veetékelést nézd meg nekem fejben megvan minden :D
A kérdés meg az hogy se vilagitásom se index semmi nincs rajta nem működnek szét lett vágdosva sok helyen csak a gyujtás van es ennyi és szeretném ha minden működne ;)
Ezelőtt folyt az olaj a gyertya körül.bár lehet hogy ez a rossz menetnek is köszönhető. a masik hogy most szedtem elsőnek szét a blokkot kitudja miota van az alatta elég laposnak is tűnik a tömites es nem szeretnem ha összerakom akkor folyjon ujból. Csinaltatok hozzá 4 új szelepvezetőket és valami olyasmi szimeringet akarnék ha netán később gond lenne egy autosboltba lehessen venni. Ez a 3000ft/db kicsit sok a 600ft gondolom az nem is olyan minőség... a vezetéket meg megnézem de ugy rémlik hogy zöld lesz..
ne is mond
elkezdtem egy kicsit izmozni, evvel egyidejűleg eszegettem tesztoszteron fokozókat, na minden reggel álló répával kellett hugyálni, asszony meg már haza akart költözni
abba is hagytam, mert egész oda volt a nyugodt kis életem
nem tudok motorozni, zsibbad a kezem, igazándiból nem is kellene egyik sem
azért is tettem a zongorára másik oldali pót gázkart hogy tudjak út közben kezet pihentetni
én gyári szelep simeringeket vettem hondától cirka 3000 rongy / db de van nagyvasnál aszem 600 ért is / db szelepfedél tömités általában fém ritkán megy tönkre mi történt vele?
Nem tudtok valamit erről?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xl_600_l_friss_muszakival-8110585