Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem eleg lenne maga csak hengerfej szelepek nelkul amibe jók a szelepvezetők... mert szelepek rugok szimering az van :)
Hali!

Szólj ha találsz annyiért, inkább 25-30 az ára....
jha értem .... 15 körül szokott lenni a bontott
Hát az a gond vele hogy az egyik szelep megvezető elvan törve.. ahogy a szimeringet ráhúznád ott tört el tőbe es kesziteni kellene hozzá egy gyari meretüt es ez tartana neki sokáig.
mégis mi a faszt újítanak fel rajta?
Csà. Még uj csak bontva volt. Akinek kell szoljon.
Hali.
erdeklodnék hogy nem e van valakinek elado NX 650 hengerfej eladó ami pl felvan ujjitva vagy alig használt esetleg van nekem egy felujjitasra váró hengerfejem. A gond az lenne h felém nagyon sok idő 3-4hetet mondott erre a kis szaros hengerfejre es benne lenne 20 ezerbe.. ha nem tobbe anyagtol fugg szoval ha lenne valakinek ne tartsa vissza ;)
Az bizony :D jó szakaszon állt meg 5. Teljes gazon. Már kezdtem vele lehagyni a DR ket mikor történt a baj,
ez ám a motorfék bazze
Mert a dugattyú csapszeg helyénél eltört es a hajtokart ovalisra hajtotta.
ez nem kérdés fasza kis gép főtengelyt miért kellet cserélni?
Sziasztok.

Kezd ossze allni nekem is a gép egy nagy szerviz után. Csereltem fotengelyt hengert dugót. Kapott hatra egy c02 mitas gumit. Remelem ezzel jobban tapad. Újra lett festve a vaz lengokar idomok. Micron sportdobot is vettem rá. Még a hengerfejre várok azután osszeszereles, remelem nem lesz gond vele azutan.
nektek hogy tetszik?
ezt mondom én is rosszabb már úgy sem lesz....

.........

a youtube-on tessék rákeresni akit érdekel ez a dolog
néha egész meglepő dolgokra képes
bár mostanság az al300 és az al400 néven fut a dolog
de mivel most épp a kurvára rendes perceimet élem:
http://alu-forr.hu/hu/technolo...
Az mi?
Hts2000el feljavítani?
mivel úgy is szar, próbáld meg a forrasztást. én már forrasztottam több mindent és jól bírja, még felnit is
Sziasztok!
2005 évjáratú Xr 400hoz keresek első féktárcsát, vagy esetelg olyan oldalt ahonnét tudok rendelni elfogadható áron.
nemtudod ezeket a dekniket ha gyöngyszóratom milyenek lesznek ? vagy mivel érdemes takarítani? Az aluminium szép lessz azt tudom ez meg valami ötvözet
Ok. látom már... :) Csak képről nem láttam rendesen először. Enyémnek is ez a baja (csak ennél még "bénább"), úgyhogy köszi, de egyelőre nem érdekel...
ott van ni ettöl jobban nem tudlak rávezetni
Mennyire "béna" ?
szia ez a 2 darab van sajnos a kuplung bovden befogónál béna mindkettő egyéb baja nincs
Sziasztok!
Keresek 1990-es XR600-hoz gyújtás oldali deknit.
Ha valakinek van eladó, ne tartsa magában...
Köszi
Gyári nem jó? ill. rendelni lehet?
bontani kell
de valami nagyon jó minőséget keress mert a sima o gyűrű gyors megadja magát