Hát az a gond vele hogy az egyik szelep megvezető elvan törve.. ahogy a szimeringet ráhúznád ott tört el tőbe es kesziteni kellene hozzá egy gyari meretüt es ez tartana neki sokáig.
Hali.
erdeklodnék hogy nem e van valakinek elado NX 650 hengerfej eladó ami pl felvan ujjitva vagy alig használt esetleg van nekem egy felujjitasra váró hengerfejem. A gond az lenne h felém nagyon sok idő 3-4hetet mondott erre a kis szaros hengerfejre es benne lenne 20 ezerbe.. ha nem tobbe anyagtol fugg szoval ha lenne valakinek ne tartsa vissza ;)
Kezd ossze allni nekem is a gép egy nagy szerviz után. Csereltem fotengelyt hengert dugót. Kapott hatra egy c02 mitas gumit. Remelem ezzel jobban tapad. Újra lett festve a vaz lengokar idomok. Micron sportdobot is vettem rá. Még a hengerfejre várok azután osszeszereles, remelem nem lesz gond vele azutan.
nektek hogy tetszik?
a youtube-on tessék rákeresni akit érdekel ez a dolog
néha egész meglepő dolgokra képes
bár mostanság az al300 és az al400 néven fut a dolog
de mivel most épp a kurvára rendes perceimet élem: http://alu-forr.hu/hu/technolo...
Ok. látom már... :) Csak képről nem láttam rendesen először. Enyémnek is ez a baja (csak ennél még "bénább"), úgyhogy köszi, de egyelőre nem érdekel...
Szólj ha találsz annyiért, inkább 25-30 az ára....
erdeklodnék hogy nem e van valakinek elado NX 650 hengerfej eladó ami pl felvan ujjitva vagy alig használt esetleg van nekem egy felujjitasra váró hengerfejem. A gond az lenne h felém nagyon sok idő 3-4hetet mondott erre a kis szaros hengerfejre es benne lenne 20 ezerbe.. ha nem tobbe anyagtol fugg szoval ha lenne valakinek ne tartsa vissza ;)
Kezd ossze allni nekem is a gép egy nagy szerviz után. Csereltem fotengelyt hengert dugót. Kapott hatra egy c02 mitas gumit. Remelem ezzel jobban tapad. Újra lett festve a vaz lengokar idomok. Micron sportdobot is vettem rá. Még a hengerfejre várok azután osszeszereles, remelem nem lesz gond vele azutan.
nektek hogy tetszik?
.........
a youtube-on tessék rákeresni akit érdekel ez a dolog
néha egész meglepő dolgokra képes
bár mostanság az al300 és az al400 néven fut a dolog
de mivel most épp a kurvára rendes perceimet élem:
http://alu-forr.hu/hu/technolo...
2005 évjáratú Xr 400hoz keresek első féktárcsát, vagy esetelg olyan oldalt ahonnét tudok rendelni elfogadható áron.
Keresek 1990-es XR600-hoz gyújtás oldali deknit.
Ha valakinek van eladó, ne tartsa magában...
Köszi
de valami nagyon jó minőséget keress mert a sima o gyűrű gyors megadja magát