Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a segítségeket,vissza térve az olajcseréhez..

Végül ez a Castrol Racing1 10w50 került bele.A váltóra,blokk hangjára egy panaszom nincs hála..Úgyhogy eddig csak ajánlani tudom.Olajfogyás majd kiderül.
Még egy dolog..Szerintem mindenki tudja,hogy melyik kútról van szó.A sárga,Ferrari is reklámozza ..Ott a 100-as benzin felejtős.Már megint csak durrog és nem megy a motor úgy ahogy kéne.Felejtős..
szeretik leszarni az 1000 ft os rendeléseket
aztán a husqvarna alkatrészbeszerzés a szar.....
írok az embernek egy mailt cikkszámokkal aztán fél óra és jön a válasz az árakkal és hogy mikor tudja postázni
enyémbe nincs autó dekó :D hidegen nem is fordítja át pedig bika aksi van benne azért tettem rá egy xr szelepfedelet hogy kézi dekóval ha kell rá tudjak szólni:D
én már így rendelek mert másképp le ráznának jönnek a motorszám vázszám egyébbel meg hogy ilyen típus nincs is örülök ha segíthettem
Köszi a cikkszámot, szükség volt rá. Elég negatívan állt hozzá a kiscsákány a Hondánál. Le akart rázni, meg érdeklődött honnan van számom mintha nem lenne mind1. Kemény 900HUf-ba kerül, péntekre itt is van.
Hülyeséget írtam!
Ha gyorsabban forog akkor NEM nyit!
Nincs köze az olajnyomáshoz...
Ha gyorsabban kezd el forogni a veztengely,mint amikor indítózol,akkor megnyitja a kipuszelepet.
szinte 100 % hogy az szól. így van, a lényegét leírtad de maga dekomp. áll egy szabadonfutóból (amit te is fotóztál) ezt hengerfejben lévő dugattyú akasztja meg (amit szerintem az olajnyomás működtet
magasabb fordulaton (tehát alacsony fordulaton műxik a dekomp.) valahogy így működik de ez még nem minden :
autódekó akart lenni ?nem szabadon futó vagy most már magam sem tudom :D de fordulatra működik szerintem és nem olajnyomásra a lényeg hogy a kellően alacsony fordulatnál pl indítás mozdítja a szélesebb himbát ami mozdítja a szelepet és így elenged némi kompressziót így könnyedén forgatja meg az önindító.... vagy így működik vagy visszafelé de biztos hogy azt hallod?
Szerintem nem kell hozzá alkatrész minden jó néz ki. Esetleg eltudod mondani hogy működik? amit láttam hogy a szabadonfutót egy kis dugattyú fogja meg ha felépül az olajnyomás. De ahogy néztem a szelepet a szabadonuftó melletti vezérműbütyök szerű alkatrész mozgatja. A szabadonfutó jól működik. a bütyök alatti rugó elgyengülése nem okozhatja?
nekem a honda bolt oda-vissza 90km lett volna
szóval cak 2 ezer az utazás + szimering+ amiért elpostázzák
pl amikor a fékmunkahenger felújítót rendeltem adtam egy ezrest az embernek hogy postázza már el ne kelljen jönni érte
szóval inkább reszelek ha lehet, ráadásul ilyen kicsike szimering még a "jóféléből" is 3-400ft
ezek mind ilyen béna méretek ráadásul ha ki van kopva a kiemelő tengely pont egy szart sem ér az egész mert engedi majd újra az oil-t de egy 1000 resért én nem reszelgetném az tuti
meg kell nézni milyen méret van
pl én már csináltam 7es vastagságból 5öst
a dt kuplungkarhoz is valami béna vastagság kellett ott is köszörültem
vagy a cagivához....... már nem emlékszem
közben rájöttem ez kézidekóhoz maradt meg nekem TEHÁT NEKED SAJNOS NEM JÓ de a méret amit megadtam 12X17X2.5 cikkszám :91255KF0003 EZEK ALAPJÁN HONDÁTOL 1-2 NAP ALATT MEGVAN árban kb 1000 ft
hát pont ez a gond a posta többe lenne nagyjából 1000 ft a simering ára..
Megkérdezhetem mennyi az ára a simeringnek? A képen szereplőt nem adnád el? Nálunk 40km a Honda kereskedés, és mire megjön.
neked ez kell cikkszám alapján is megvásárolható a Hondátol
van autódekóm ha kell az én motoromról van ha esetleg alaktész kell a tiédhez 5 e plusz posta
szimering van mérete 12X17X2.5 egyedi méret este megnézem talán van egy bontatlan belöle
Üdv!
Segítségeteket kérném. Honda nx 650 nél az a jelenség állt elő hogy kissebb fordulaton csattanásokat hallok a hengerfejből. Bontás után semmi különöset nem vettem észre, de szinte biztos hogy valamiért a dekompresszor műlkődik. Valaki tapasztalt hasonlót? ( Leállításkor folyamatosan kattan 3-4 et amég le nem áll, magasabb fordulaton 2000-2500tól egyáltalán nem)
Nem mondod?
xl600r hondám gyújtás oldali deknijén a kuplung kar alól elkezdett szivárogni az olaj, nem tudja valaki, hogy ott "O" gyűrű tömítés van?
Minek az neked? Amúgy nekem pont meg van a száma 06203498275