Nekem is hasonló problémám volt. Ezekben nincs gyorsító membrán. Ami van az az Air Cut-Off membrán, de az nem ezért felel. Az a hirtelen lassításkor(motorfékkel) fellépő üzemanyag elszegényedés miatt van. Olyankor az "pótol" üzemanyagot. Szerintem a Te gondodon a "Pilot csavar"(a karburátor alján középen) beállításával lehet segíteni. Elég macerás... vigyázni is kell vele. Korábban már erről értekeztünk itt.
Van-e valakinek ötlete arra,hogy miért nő meg melegen az xl alapjárata? Mondták már hogy falsot szívhat vagy esetleg dugult is lehet. Melyikre tippeltek? Vagy esetleg valami más?
Szevasztok
Agyfaszt kaptam ettől
A blokkhoz közelebbi végében találtam ezt amikor a barátommal kimostuk belül a vázat a fémpor miatt és csodálkoztunk miért olyan lassan folyik ki...
Na kitaláljátok hogy mi az és miért volt ott? (nem én tettem bele az biztos...)
nem érted
a fejlett nyugaton(ahol keres annyit a nép hogy tud venni új motort) ott nem tudsz földúton menni mert nincs olyan hogy földút
persze nincs minden tábla között kibetonozott út de az meg magánterület
Azért is nem kell,mert terepen jön ki igazán ki tud motorozni,illetve ki akar megtanulni motorozni. Igény csak erre az eszetlen kétszázzal való száguldozásra van csak. És szerintem utcán motorozni sem olcsóbb semmivel. Sőt. Most pl auto helyett használgatom az xrt,kövön csak a kilométerek szaporodnak,élmény nem nagyon.
Nagyon egyszerű és rövid a válasz pénz... amit meg lassacskán kis pénzből megépítgettem új alkatrészekkel amit senki nem fog megfizetni azt adjam el hogy vehessek egy felújítottnak titulált szemétkupacot?:)
azért mert nem kell endúró motor
ott ahol meg tudják venni azoknál teljesen megszűnt a földutas csavargás
aszfaltra meg jönnek a nagy ccm-es "endúrók"
vagyis endúróra hasonlító formájú túra sport gépek
Van-e valakinek ötlete arra,hogy miért nő meg melegen az xl alapjárata? Mondták már hogy falsot szívhat vagy esetleg dugult is lehet. Melyikre tippeltek? Vagy esetleg valami más?
Rakott már valaki xr 600-ba túlméretes dugót 99.94-est? Kapni lehet csak kíváncsi vagyok nemlessz kevés a henger falvastagsága.
Agyfaszt kaptam ettől
A blokkhoz közelebbi végében találtam ezt amikor a barátommal kimostuk belül a vázat a fémpor miatt és csodálkoztunk miért olyan lassan folyik ki...
Na kitaláljátok hogy mi az és miért volt ott? (nem én tettem bele az biztos...)
a fejlett nyugaton(ahol keres annyit a nép hogy tud venni új motort) ott nem tudsz földúton menni mert nincs olyan hogy földút
persze nincs minden tábla között kibetonozott út de az meg magánterület
ott ahol meg tudják venni azoknál teljesen megszűnt a földutas csavargás
aszfaltra meg jönnek a nagy ccm-es "endúrók"
vagyis endúróra hasonlító formájú túra sport gépek