nem kell sok idő aztán elkopik ez a xl-xr frakció(meg a többi vén vas is)
az at, big meg a ténéré amiből még maradt több (vagy csak ezeknek vannak rendesebb frakcióik)
domit is már alig látni az utakon pedig jó sok készült belőlük
Még nem adnám fel a reményt... Főtengely már lenne dugót keresek még 101.93 as méretben....
Vagy valaki bontana nx650et es működik a blokk akkor cserélne e velem blokkot.. Persze potolnék rá... Szeretnék még életet lehelni a kombinátoromba :D
ha körömmel kicsit el tudod emeli a a vezláncot a kerékről akkor nyugodtan rendelhetsz is hozzá egyet... egyébként mi a motor pontos típusa mert hogy így kéne előbb elhangozzon a kérdés xl 600 r rm rmg vagy mit tudomén :)?mert ha xl 600 r akkor ott nincs olyan autó deko amire te gondolsz hogy csattog .. hmmm....
Sziasztok!
Már feltettem egyszer a kérdést, hogy mi lehet a videóban hallható hang. Akkor a vezérműláncot mondtátok. Ahogy utána olvasgattam, az autodekompresszornak is lehet ilyen hangja? Nekem az a furcsa, hogy ez a hang hidegen melegen ugyanúgy jelen van, és 10km alatt jelentkezett a probléma. Olajszint rendben, nivo pálcán látni a szintet. Itt a videó: https://youtu.be/w49GdRNtNz4
az at, big meg a ténéré amiből még maradt több (vagy csak ezeknek vannak rendesebb frakcióik)
domit is már alig látni az utakon pedig jó sok készült belőlük
Mennyi az ára?
De a bele ölt pénzem visszajön az most már biztos, ha minden igaz jövő hétvégén megyek másik motorért .
Jár hozzá ajándékba a blokk közép !(persze váltó és kuplung nélkül )
Szelepszár szimeringet hol rendeltél hozzá? Megtudnád mondani köszi
Vagy valaki bontana nx650et es működik a blokk akkor cserélne e velem blokkot.. Persze potolnék rá... Szeretnék még életet lehelni a kombinátoromba :D
A képen látható gyújtás jeladót keresnék. Hol tudnék ilyet beszerezni?
Valakinek nincs véletlenül egy bontott?
XL gyújtás jeladó
A fülledt nyári nap amúgy megvolt vasárnap... Ha 2 percre megálltunk, folyt rólunk a víz + a szúnyogok sem kíméltek.
Lehet(szoktak) tenni XL500-ra magasabb kormányt ill. kormánymagasítót? Kiálláskor kicsit alacsonynak találom.
Már feltettem egyszer a kérdést, hogy mi lehet a videóban hallható hang. Akkor a vezérműláncot mondtátok. Ahogy utána olvasgattam, az autodekompresszornak is lehet ilyen hangja? Nekem az a furcsa, hogy ez a hang hidegen melegen ugyanúgy jelen van, és 10km alatt jelentkezett a probléma. Olajszint rendben, nivo pálcán látni a szintet. Itt a videó: https://youtu.be/w49GdRNtNz4