Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha minden igaz 300 2 T 97 es KTM
nem kell sok idő aztán elkopik ez a xl-xr frakció(meg a többi vén vas is)
az at, big meg a ténéré amiből még maradt több (vagy csak ezeknek vannak rendesebb frakcióik)
domit is már alig látni az utakon pedig jó sok készült belőlük
Szia!
Mennyi az ára?
Kézvédőt keresek. Ha van valakinek eladó jelezze. Kösz
Lassan elkopik
De a bele ölt pénzem visszajön az most már biztos, ha minden igaz jövő hétvégén megyek másik motorért .
nx 650 Dominátor hengerfej tömítés bontatlan csomiban eladó
Baszki viszik a gépet szana széjjel?
Eladó NX 650 hibátlan főtengely 25 e ft
Jár hozzá ajándékba a blokk közép !(persze váltó és kuplung nélkül )
Egy haverom adta mert megmaradt neki,de amúgy tudsz rendelni a Nagyvas.hu-tól 800ft/db vagy a Gerecsemotor-tól 1900 ft/db
Szia
Szelepszár szimeringet hol rendeltél hozzá? Megtudnád mondani köszi
Kapott 4 új szelepet és szimeringeket a vas,hogy pár évig le legyen a gond a hengerfejről.
Még nem adnám fel a reményt... Főtengely már lenne dugót keresek még 101.93 as méretben....
Vagy valaki bontana nx650et es működik a blokk akkor cserélne e velem blokkot.. Persze potolnék rá... Szeretnék még életet lehelni a kombinátoromba :D
Zárható kell ? Mert olyanom van 1db kulcs hozzá!
szevasztok .domi tankhoz keresek tanksapkát + oldalidomot.
elkelt
Sziasztok
A képen látható gyújtás jeladót keresnék. Hol tudnék ilyet beszerezni?
Valakinek nincs véletlenül egy bontott?

XL gyújtás jeladó
. Szép.
A fülledt nyári nap amúgy megvolt vasárnap... Ha 2 percre megálltunk, folyt rólunk a víz + a szúnyogok sem kíméltek.
szerintem nézd át a vezérlésed ahogy írták bár elég fémesen szól nekem az xr így szolt és csapszeg baja van, hátha neked szerencséd van
Dobj fel ilyen kormányt Ez tuti nem lesz alacsony és a a hónalj kutyáid is szárazak maradnának még egy fülledt nyári napon is
Igen, ez kimaradt. XL 600 LM
Sziasztok

Lehet(szoktak) tenni XL500-ra magasabb kormányt ill. kormánymagasítót? Kiálláskor kicsit alacsonynak találom.
ha körömmel kicsit el tudod emeli a a vezláncot a kerékről akkor nyugodtan rendelhetsz is hozzá egyet... egyébként mi a motor pontos típusa mert hogy így kéne előbb elhangozzon a kérdés xl 600 r rm rmg vagy mit tudomén :)?mert ha xl 600 r akkor ott nincs olyan autó deko amire te gondolsz hogy csattog .. hmmm....
Sziasztok!
Már feltettem egyszer a kérdést, hogy mi lehet a videóban hallható hang. Akkor a vezérműláncot mondtátok. Ahogy utána olvasgattam, az autodekompresszornak is lehet ilyen hangja? Nekem az a furcsa, hogy ez a hang hidegen melegen ugyanúgy jelen van, és 10km alatt jelentkezett a probléma. Olajszint rendben, nivo pálcán látni a szintet. Itt a videó: https://youtu.be/w49GdRNtNz4
2honap után haza jöttem rá ültem az xlre 5-10szelőztetés .szivató ès első rugásra indult .Azthittem álmodom .:-):-):-):-):-)imádom