Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

350 körül
de csak ha az utolsó bezacskózott alátét is elment
Mennyit vertél bele?
Ha 400k nem is de jobban kijövök mint ha egyben vinnék el!
Senki nem fizeti meg neked a mai világban a régi motorokat akár milyen patika is ! De majd ha egyszer elfogy minden alkatrésze akkor majd vissza térünk erre a témára ;)
hát jól szét kell cincálni ha ezért te 4 kilót szeretnél be kell árazni még a csavaranyákat is
ki tudja
én olyan szarul vagyok napokig hogy inkább nem is iszok
pedig régebben jobban ment
Az se nagy baj,ha elissza mert bizonyos fokig regenerálódik a máj
ha bukta van avval nyugtasd magad, ha elittad volna azt a pénzt most a májad szarabb helyzetben lenne
Ez a jövő Halnak ki a dinoszauruszok
A terv az hogy valami újabb, könnyebb, ezért egyben nem eladható, így talán vissza kapom a bele ölt pénzem...
Na ne.... Hogy hogy?
Üdv mindenkinek !
Bontásra került az XR 600R
Ha valakinek kell valami az írjon , vagy hívjon ! Telefonszámom a hirdetésemnél. Van még tartalék Fehér tank+ ülés stb
Szia! Lehet szerezni 185-vagy 200 kcm hengert dugóval ami endurozás hoz megfelel 50-60 kg személynek. Nem olcsó de 5-6 lóval erős ebb lesz.
Köszönöm szépen... Már tudom, hogy az enyémben is gyári van.
Na ilyen!
De nem tudom mit jelent...
Legjobb neki hogy legyen benne éleg.
Igazából az amit a gépkönyv ír!
10w40
Üdv!

Nekem is 2003-as XR-em van, első ránézésre lehet 2003-as, de biztosat csak akkor tudsz ha megkéred fényképezze le a vázszámot és ide beirod: http://www.lingshondaparts.com...
újabb nem lehet.
vásárolni szeretnék egy xr400 at. honnan tudom meg milyen idös ? mert elvileg 2003 evjárat ,de olyan régebineknézz ki :( itt a link http://www.kepesmotor.hu/honda... köszi segitseget!
Üdv van egy 91 es rendszámos xr-em szerintetek milyen olajat tegyek bele castrolt vagy motult vagy mi a legjobb neki ?
Mit kell még átalakítani a domi karbihoz?
egyébként a bst 40 is jó sokan jobban dicsérik mint a domiét
karbi valakinek linkeltem már
egy fasza domi karbi engem is érdekelne..mééég mindig
;-)
Na kinek van eladó karbija?
Dobd ki azt a porlasztót, tegyél rá valami normálisat!