Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csavar már lett. Azért köszönöm szépen... Mondjuk megnézhetnéd nekem milyen jelölés van a tűn...
Köszi
én csináltam itthon traktor gumi belsőből olyan lánc koptatót azóta is jól szuperál , felesleges rendelni :)
legyen inkább láncvezető a neve
haver hondájához a parillában vettünk egy univerzálisat(villavédő a neve)
a csavaroknál a felfogatásokon kellett mókolni, nem emlékszem pontosan mit
ha hosszúkás az alátét akkor azt kifaragni ha kerek akkor meg azt
az ára is tök olcsó volt
Sziasztok! Tudna segíteni valaki, hogy Honda xl600r PD03-hoz koptatót hol lehet rendelni? Egyáltalán mi a pontos neve? A hátsó lengővillán lévő műanyeg, vagy teflon amin a lánc fut.
Igazából nem kell neki,csak ezt még nem tudja!
Domi karib kell,vagy TM 40.
gondoltam h egyik srácnak kell ,csak nem tudtam kihagyni:D
Alkatrésznek tartottam meg.
Egy - két dolog még jó belőle.
olyan erősen fogtam hogy mikor el kellet volna engednem se tettem :D vóót is korház
kinek akarsz ennyire rosszat? :)
ez gondolom szarkazmus volt
amúgy ha erősen fogod még szarabb....
a merevítés megoldotta a dolgot
erős férfi kezit nem ráncigálja holmi sárvédő
Csak meg lett..
ha szálszakadt 40-60km felé kóvályog utána nem
van rutinom benne mert kb 1500km távot így mentem......
mert ugye amíg van minta addig használni kell a gumit
magasabb sebességnél az első sárvédő is beleszólhat az egyenesfutásba bár az inkább a kormányt ráncigálja ide-oda
Köszi
ha új a gumi vagy nemrég cseréltél szokott ilyen lenni az hamar elmulik:D szarabb esetben ránézhetsz a csapágyakra:)
trafóban még egy robogóéval is elhasít enyém se gyári a gyújtás tekercs viszont már más tészta
A honda xr-be a gumi szívótorkot szokták leszűkíteni,de africa-nál nem tudom mi lehet a trükk.
Nekem gumicsere után vált ilyenné a motor...szerintem a gumi miatt csinálja!
Okos telefon na még egyszer Svájci a gép és a folytott verzió, hol lehet a folytás benne, karburátorra gondolok, esetleg a gyújtásra valakinek valami konkrét ötlete?
Üdv fórumozók

Sikerült venni egy Svájci piacon Africa Twin-t ami folytott, tudja valaki hol van a folytán benne?
Sziasztok.
Az XL 600 és az XR 600 gyújtótrafója megegyezik?
Csak a könyök nem kell.
XR 400 komplett kipufogót keresek!
Akkor én is kérdeznék. Adott egy 650 es Xr. Beszitál nagyobb tempónál,aszfalton 100-110 körül. Terepen már 90 nél is. Nem az az erős kormány csapkodás,hanem kicsit lassabban és az egész motor "kígyómozgásba" kezd. Nem rémlik hogy korábban csinálta volna. Mihez lehet köze? Első gumi,villaszár?