Hali
Olyan baleset van hogy a karbi ketté van törve és nem volt használva 3 éve... ha esetleg a közelben laksz (nagykáta), odaadom kipróbálod és ha jó megbeszélünk egy árat ;)
Sziasztok!
Eladó lett a motorom. Ami nálam lett megcsinálva rajta:perselyezés, wiseco dugó, új szelepek, új vezlánc és feszítő, első-hátsó tárcsa. Hibák: hátsó teló nem gyári, első felújításra szorul,karburátor vagy cserés vagy fel kell újítani, valamelyik deklinél enged a tömítés (még nem néztem meg melyik), gumisnál rosszul lett összerakva a hátsó kerék ezért a tárcsa beleért a nyeregbe.
Műszaki lejár 05.15.-én
Megtekinthető Budapesten. Iár: 270.000 Tel: 30/249 7686
Nah még jó hogy megvettem akkort ezt a fost mert akciosan 9990ft volt. Akkor azt mondod ha az dekó se működne akkor is beröffentené? Autó akksi van bikáztuk de az is 75amperos volt.
Nekem így,hogy tuning tengely van bent és nincs rajta autó dekó 200 amper-os indító árammal bíró spirál cellás akksi van bent.Én ezt javaslom neked,ha ez nem índítt akkor semmi.
Típus: Banner YTZ14S Kapacitás (Ah)11,2 Indítóáram (A) 230 Méretek(H)(Sz)(M)150/87/110 Ár:16.090ft Én ezt javaslom neked,ha ez nem indít akkor semmi.
Az önindítót sikerült orvosolni szén kefe cserével most már indit az önindító. De van 1 pont ahol meg áll es nem olyan lendülettel löki át. Mikor a kipuf szelepek nyitnak gondolom akkor indulna is...
Szerintetek?
Nekem pedig a farkamban van egy nagyon precíz nyomásmérő, 2-3.ig hibátlan utána nagyon csal lefelé . NX 650 csodagépem hidegen csilingel úgy minden oldalról , melegen elhagyja, mik lehetnek a problémák ?
Szerintetek miért van az hogy az ha indítanám a motort csak a relé kattog és az indító meg se mozdul. Ha meglibegtetem sebességbe néha indít de nem bírja átfordítani es útánna megint kattog a relé.
Önindítót kellene cserélnem?
Illetve keresnék a gépre baráti árba sport dobot. :)
nekem a kezemben egy elég precíz nyomásmérő szenzor van, 5-25nm-ig hibátlan utána már egy kicsit csal lefelé
50 után meg az a szenzor működik ami a könyökömben van
Olyan baleset van hogy a karbi ketté van törve és nem volt használva 3 éve... ha esetleg a közelben laksz (nagykáta), odaadom kipróbálod és ha jó megbeszélünk egy árat ;)