Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az xr4-ben nekem a prox olyan 700km után füstölgött
Érdeklődnék,hogy ki milyen márkájú szelepszár szimeringet ajánl vagy honnan érdemes rendelni?Mik a tapasztalatok?Esetleg volna-e elfekvőben valakinél új?
hát csak kiszúrta....
amúgy ami szar lehetett az minden szar volt tegnap
a vezér gps megdöglött, nekem valamiért eltűnt róla az összes földút toronyiránt navigáltunk egy darabig
volt aki szar gumival jött húztuk a motorját sok száz métert, folyamatosan esett
ja és a mézes pálinkát meg elfelejtettem becsomagolni pedig tervben volt
ez az igazi szopó az endúró sárvédővel(nekem meg van emelve 2 centit az még pont jó volt de emelek még egy centit rajta)
Csak nem kiszúrta a gumipók kampója a sörösdobozt?

Micsoda pazarlás.
Akkor az a terepezés is inkább túrázás :)
7 liter szerintem sok..Terepezéskor,túrázáskor eszik az enyém 5-5,5 litert..
Köszönöm a válaszokat:) akkor túrázni nem igazán érdemes vele:)
A hatötvenes is dettó. Nem tudom mit megy végre amugy ,de 140 nél az is oroszrulett. Két személlyel még nem próbáltam.
Ha 1500000 Huf. A teljes királyságod akkor oké vagy ha van egy passatod
70 felé már elég jól fúj a szél rajta, 100 felé már zavaróan és fárasztó a menetszél, a vége olyan 140 felé lehet e ekkor már életvszélyes
2 személy meg csak akkor fér el rajta ha gizda mindkettő, havernak volt 2 személyre vizsgáztatott xr4 nekem csak 1 személyes volt
erős veszteségekkel indult a mai nap
én a fele királyságom adnám egy ilyen sm ért
azlessz ha a nyáron nem kel el! endurová átalakítom bár sokat nem fogok tudni vele menni időm szűkébe de ha megyek akkor nagyon
Ezen se sok sallang van de kinek a pap kinek a papné
traktorrrr
Szia! 400ast szeretnék, valahogy szimpatikusabbak nekem ezek az egyszerű gépek,mint pl a tt is! Semmi sallang:) de azért köszi! Csak ha bnőm is jönne velem úton,jó lett volna,ha 2 személyre lehetne vizsgáztatni!
Szia! Igaz nem 400 hanem 650 de ezis 7 liter körül eszik,kétszemélyre van vizsgáztatva és az utazója is jobb mint egy 400 -as é 110 km/h nembeszélve az elfogyhatatlan erejéről ha érdekel irj smst vagy hivj fel! 06706190116
Üdv!

A jövőben xr 400at szeretnék vásárolni, végigfutottam szinte az egész fórumot....de olyan kérdésem lenne,hogy ha úton is használnám,mind egy személyre van vizsgáztatva ami papíros? Két személyre nem lehet megoldani? Illetve a fogyasztása 4-7liter között alakul? Gyári áttétellel kb mekkora utazó sebességet bír és mi a végsebessége? Köszi!
Szerintetek Husqvarna 610 elsőtelója és karburátora jó lenne az xr-re?
szakal78@gmail.hu a címem és köszönöm
Persze küldök holnap,méretekkel.
E-mail címed?
Üdv!
Igen kell hozzá az is. A tengelyt mennyiért adnád képet küldenél
Köszi
Helló!
Lehet van tengelyem,de himbák is kellenek neked,nem?
Domi karbit rakj rá!
most hátsó kerék bizbaszom van amúgy rendben a vas ,majd ha ráérek foglalkodom vele ,kezem rendbe jött a kösz a kérdést úgy 80% minden mozgásra képes:)erős is nem érzékeny időjárásra meg ilyenek szóval oké
Eladtam, most meg hiányzik a motorozás. De majd alakul.
És te helyre jöttél a balesetből? Motorod gondolom rendben van.