Honda XR 400 agyra volt füzve....Takasago Excel Rim 17", elől 3,5 hátul 4,25coll széles, jó állapotban, küllőkkel, belső gumikkal, jó külső Dunlop gumikkal, kompletten eladó! a kézvédő is eladó gyári honda szép állapotban.
Alkuképes!
ha valakit érdekel írjon itt, vagy e-maibe: biro.gabor82@freemail.hu, vagy 06203248688
Alsó és felső csapszegek kicserélése nagyobbra mert kopogot.a felsőt mindőssze öt századdal nagyobbra (vastagabbra) csinálta az alsónak csak a hajtókar rész vastagabb a sonka furatai nem változtak.most már csak egy szimering kell a kuplung deknibe a főtengelyhez és mehet bele az olaj.ma vagy holnap jön meg elvileg a szimering
Az olajszivattyú miatt jött elő ez a hiba hogy szárazon mehetett a főtengely...
régi foshalom mind.....a 80as évek termékei.....kb tökmindegy hogy honda vagy cagiva vagy bármi
ellenben nekem a cagiva több hónapos állás után is 1 rúgásra indult, minden helyzetben 4 liter alatt evett
nekem cagiva ar350 volt kb ugyanaz mint az etx
egy kicsit nehézkes gép, 100kg testsúly fölött nem egy villám műszer
nekem simán leért az összes lábam róla nagyon kényelmesen, igaz 190centi vagyok
szerintem kezdő gépnek jó lesz, legalább megtanulja hogy nem a lóerőkkel kell a bénaságot kijavítani
Hali Norbi.
Az én 125-ösöm honda mtx már a wilkerben van beszámítattam a cbrbe.azt ajánlm neked mert még nincs teljesen bejáratva.kb 190ezerért hirdetik a fóti wilkerben(ha még megvan)plusz kapsz fél év garanciát is.
Szerintem érdemes lenne kilátogatnod
szevasztok srácok .A fiamnak vennék egy ki endurót .Valami 125 ccm es kétütemű vagy max 400 ccm ig négyuteműt .Ami számit hogy ne egy szakadék legyen ,és viszonylag alacsony ülésmagasságú.150-200körül.Ha van valkinek feleslegbe.Érdekelne.
A 15/45 ha túrázni használod és csak műúton mész mennyivel növeli meg a fogyasztást a 15/41-hez képest? Bocs ha hülyén hangzik a kérdés, de azt sem szeretném hogy mondjuk 5L helyett 6-ot eszik 100-on.
szerintem az áttétellel kapcsolatosan az arany középút a 15-45 nekem most 15-43 van de ez nem jó vegyes használatra lajtos terepre pont jó de már erdőbe nem , én is hétfőn rendelem meg az uj láncszettet és a 15-45 ös áttételt szerintem pont jó lesz
Alkuképes!
ha valakit érdekel írjon itt, vagy e-maibe: biro.gabor82@freemail.hu, vagy 06203248688
Az olajszivattyú miatt jött elő ez a hiba hogy szárazon mehetett a főtengely...
majd tolok videót hogy teljesített a zongora
De ha úgy gondolja hogy ez egy cross motor akkor lesz sok szerviz
Már csak egy szimering kell a kuplung deknibe és utána mehet bele az olaj és próba
ellenben nekem a cagiva több hónapos állás után is 1 rúgásra indult, minden helyzetben 4 liter alatt evett
egy kicsit nehézkes gép, 100kg testsúly fölött nem egy villám műszer
nekem simán leért az összes lábam róla nagyon kényelmesen, igaz 190centi vagyok
szerintem kezdő gépnek jó lesz, legalább megtanulja hogy nem a lóerőkkel kell a bénaságot kijavítani
Az én 125-ösöm honda mtx már a wilkerben van beszámítattam a cbrbe.azt ajánlm neked mert még nincs teljesen bejáratva.kb 190ezerért hirdetik a fóti wilkerben(ha még megvan)plusz kapsz fél év garanciát is.
Szerintem érdemes lenne kilátogatnod
Mibe fájna a UFO PLAST piros alubetétes kézvédő?
lakatos39@gmail.com
A 15/45 ha túrázni használod és csak műúton mész mennyivel növeli meg a fogyasztást a 15/41-hez képest? Bocs ha hülyén hangzik a kérdés, de azt sem szeretném hogy mondjuk 5L helyett 6-ot eszik 100-on.
Igaz max 110 de amire én használom oda nagyon fasza!