Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet az egyik kopottabb mint a másik de az nem lényeges külömbség
sajnálom , abban már biztos vagyok hogy ha magad csinálod jobb lesz kitartást hozzá neked ... domi blokkod már nincs meg?
Szia!
Igen szeretném de szinte mindent cserélnem kell. A dugóm fordítva volt benne elnyalta a hengert tönkre vágta a hajtókart, a hengerfejemből a menetek kiszakítva, a vezérműlánc spanolojába belehegesztettek . És szerelő csinálta annak idején akivel akkor beszéltem és azt monda rendben van a motor.
szia összedobod az xr-t?:)
Sziasztok!
Érdeklődöm nincs valakinek jó vezérműtengelye,olajszivattyúja,karburátora xr 600-hoz?
Szevasztok!
A pd03-as 600-asnak az olajszivattyúja egyezik a pd04-esével?
Ok. várom majd a jelzésed.
Helló!

Jól fog menni vele,de ne hasonlítsd össze a 2 motort!
Teljesen más..
Bocs hogy nem írtam,nem felejtettem el.
Havernál van a karbim,csak nem érem el..
milyen rendes forumozok vannak itt! köszz a segitséget,sokra megyek vele!
ha kicseréled a komplett blokkot jobban fog menni, persze csak ha nem egy mz125ös kerül bele
Várom. Köszi
Az még nem biztos,rajta vagyok az ügyön...
Este felé írók...
Ezek szerint neked nincs...
Kb ennyi az ára...Keverékállító csavar
Honda kereskedéseknél lehet találnál olcsón...
XR 400R motorkerékpárhoz bontott alkatrészeket hol találok?
Ilyen a karbi. A szívócsonk mögött közvetlenül alulról hiányzik a csavar. Valami hasonló mint a képen. Ez egy másik karbiból való, kicsit sűrűbb a menetemelkedése. Meg nem tudom persze, hogy a tű része milyen hosszú...
Hát a kép az necces... Mivel elhagytam. A karbiról dobok mindjárt képet.
Dobi fel képet,vagy kb milyen kell.
Lehet van.
Nos sikerült addig állítgatnom a keverék arányt, hogy egész jó lett. Illetve volt egészen eddig... Elhagytam az alapjárati levegő állító csavart. :(
Valakinek elfekvőben esetleg egy?
Köszi
sziasztok!most készülök venni egy 2002-2003 xr 400 at. szeretném megkérdezni h a gyári karbijával is jol fog menni ? elötte egy wr 426 om volt azon persze kehin karbi volt. ment mint a veszedelem. szeretném tudni h nagy külömbség van a két motor közt? esetleg mit cseréljek le a xr en hogy jobb legyen. elöre is köszi a segitséget
Ez igy van.
Mindent kell cserélni, de sokkal, nem lehet eléggé nyomatékosan leírni, sokkal jobban megy!
A lényeg az 1 karbin van!
Ha gyártasz szivócsonkot hozzá, úgy is jó..
Légszűrő?
A másik megoldás kell egy másik xr és cserélgetni a dolgokat...
(vagy szerelőhöz vinni..)
Már lassan kiesik úgy ki van csavarva... de meg próbálok állítani rajta.
Az alapjárati levegő csavar ki felé csavarása szegényíti a benzint növeli a levegőt.