Szia!
Igen szeretném de szinte mindent cserélnem kell. A dugóm fordítva volt benne elnyalta a hengert tönkre vágta a hajtókart, a hengerfejemből a menetek kiszakítva, a vezérműlánc spanolojába belehegesztettek . És szerelő csinálta annak idején akivel akkor beszéltem és azt monda rendben van a motor.
Ilyen a karbi. A szívócsonk mögött közvetlenül alulról hiányzik a csavar. Valami hasonló mint a képen. Ez egy másik karbiból való, kicsit sűrűbb a menetemelkedése. Meg nem tudom persze, hogy a tű része milyen hosszú...
Nos sikerült addig állítgatnom a keverék arányt, hogy egész jó lett. Illetve volt egészen eddig... Elhagytam az alapjárati levegő állító csavart. :(
Valakinek elfekvőben esetleg egy?
Köszi
sziasztok!most készülök venni egy 2002-2003 xr 400 at. szeretném megkérdezni h a gyári karbijával is jol fog menni ? elötte egy wr 426 om volt azon persze kehin karbi volt. ment mint a veszedelem. szeretném tudni h nagy külömbség van a két motor közt? esetleg mit cseréljek le a xr en hogy jobb legyen. elöre is köszi a segitséget
Ez igy van.
Mindent kell cserélni, de sokkal, nem lehet eléggé nyomatékosan leírni, sokkal jobban megy!
A lényeg az 1 karbin van!
Ha gyártasz szivócsonkot hozzá, úgy is jó..
Igen szeretném de szinte mindent cserélnem kell. A dugóm fordítva volt benne elnyalta a hengert tönkre vágta a hajtókart, a hengerfejemből a menetek kiszakítva, a vezérműlánc spanolojába belehegesztettek . És szerelő csinálta annak idején akivel akkor beszéltem és azt monda rendben van a motor.
Érdeklődöm nincs valakinek jó vezérműtengelye,olajszivattyúja,karburátora xr 600-hoz?
A pd03-as 600-asnak az olajszivattyúja egyezik a pd04-esével?
Jól fog menni vele,de ne hasonlítsd össze a 2 motort!
Teljesen más..
Havernál van a karbim,csak nem érem el..
Este felé írók...
Honda kereskedéseknél lehet találnál olcsón...
Lehet van.
Valakinek elfekvőben esetleg egy?
Köszi
Mindent kell cserélni, de sokkal, nem lehet eléggé nyomatékosan leírni, sokkal jobban megy!
A lényeg az 1 karbin van!
Ha gyártasz szivócsonkot hozzá, úgy is jó..
A másik megoldás kell egy másik xr és cserélgetni a dolgokat...
(vagy szerelőhöz vinni..)