Segítséget szeretnék kérni. Honda XL600r kellene alkatrész
Motor felújításnál tartok alkatrészekre lenne szükségem.
Ami fontos lenne vezérmű tengelyre fogaskerék, vezérmű lánc a 2 műanyag megvezető, illetve tömítés szett.
Valaki nemtudna mondani egy olyan oldalt ahol ezek az alkatrészeket betudok szerezni?
Köszönöm.
A tegnapi nap folyamán el ment az XR-em de jó kezekben lesz ,maradt pár dolog :egy teljesen új bontatlan UFO PLAST piros alubetétes kézvédőm,új ALPINESTARS 41-42-ES CROSS CSIZMÁM ,AIROH terminator cross karbon sisakom s méretben ha valakinek kellene stílusválást miatt olcsón eladom őket ,minden teljesen új számla is meg van .
Bocsánat, elfelejtettem hozzátenni, hogy rendszámos a mocim és nem csak terepen szeretném használni, hanem közúton is. Ezért kérdeztem, hogy mit jelent egy fog elől ill. hátul erőben és sebességben. Mi lenne az aranyközép mert így terepre nagyon hosszú, vagy mondhatni gyors az áttétel.
Köszönettel:
Zoli
Nekem a Honda Xl600-on 15-ös első és 41 es hátsó fogaskerék van. Kérdésem lenne, hogy mit jelentene egy 14 es első és egy 42 es hátsó. Tudom hogy erősebb lenne, de mégis mennyit jelent egy fog elől?
Ha új a fogaskerék érdekelne.
Üdv:Zoli
Sziasztok! Boldog xr 400 tulajdonos lettem! Viszont szükségem lenne néhány alkatrészre, honnan lehetne beszerezni bontottan? Elsősorban gyári kipufogó (vagy legalább a vég), berugókar és láncvédő burkolat az első fogaskerékhez kellene. Továbbá, ti milyen futóműbeállítással használjátok?
Hát igen,ha meg tartanám,akkor mindenkép tennék rá egy olaj nyomás mérőt,és akkor el kerülhető lenne,egy hatalmas probléma forrás,de én ugy néztem meg,hogy az olaj csőnek a fölső csavarját ki tekertem,és alapjáraton nem jött olaj,csak levegő.
Haho köszönöm a gyors segítséget,meg lett du a probléma.Nem mindenképp kell feltölteni a szivattyút,most sem töltöttem fel,és egyből felnyomta szépen.Nálam a baj az volt,hogy el volt dugulva egy olaj szűrő,ami a vázban van alul,és ez által táplálkozni sem tudott a pumpa rendesen+az ó gyűrűk méretével voltak gondok,a gyárival farsot szívtak,de most már örömbódottá :) lett egy eladó xr-em
Kanyar írta korábban a Dominator fórumon, ha jól emlékszem, hogy ha teljesen leürítjük az olaj rendszert és itt nem az olajcserére gondolok, vagy ha kiszereljük a szivattyút, összeszerelés előt fel kell tölteni a szivattyút, mert nem minden esetben kapja fel az olajat.
Sziasztok.Képbe tudna hozni valaki,1993-as xr600r-nek az olajszivattyúzásával?van egy ilyen xr-em,és nem olajoz
előre is elnézést szeretnék kérni a hozzá nem értésem miatt,van a gépbe egy használt,jó szivattyú,tiszták a szűrők,a furatok,a csövek,és csak levegőt nyom,feltöltöm kicsit több mint 2 l olajjal,be indítom,és nem termeli fel az olajat,a szelepekhez.Alapszabályokra lennék kíváncsi,e témával kapcsolatban,mert már köszönöm
Gondoltam megosztom veletek ezt a pár képet , ma voltunk egy szokásos karikán somogy szívében :) sár még van