már nem szoktam videózni, mostanában már fényképezgetni sem
sokan a win movie makert használják, egyszerű és ingyenes
de ha extrázni akarsz próbáld ki a sony vegast
nekem régen a pinnacle studio volt meg valamelyik vga kari mellé adták
Szia.
Honda xl600rol van szó
Én a vezermű lanc feszitőjére gondolok. Mert le lett véve a hengerfej. De a feszítő a helyéről nem lett kivéve. Össze szerelesnél a vezermű lancot megfeszitettem minden jó volt.. Alig mentem vele es másnap inditottam volna majdnem be is indult de csak nem... Utánna nezegettem es rájöttem hogy a vezerlés ugrott át erőltetve nem volt. Kompresszio ugyan úgy van nem hajtogatta el a szelepeket. Erre gondoltam hogy valami nem jó a vezermű feszitőjébe. A rúgó nincs eltörve. Szerinted?
hogy érted azt hogy spanolsz rajta? képed van róla? legfőképp milyen motor ez ? addig feszítesz ott valamit míg az a végén elpattan akkor már könnyebben ki tudod venni majd a feszítőt a komplett a szelepekkel meg a dugóval együtt (ha ez olyan spanolás amire én gondolok)
Persze minden új azt nem tudom mert motor szerelő csinálta de nem sufnu sitysuty munkát csinál jó szerelő. De szerintem ez normális egy nyers blokknál de amikor meleg már nem csinálja.
érdekelhet valakit xl indexek?
a gumis szár rész szar-szakadt de a fejrész a burával jó
2 féle is van belőle
ha nem kell senkinek se akkor kidobálom a műanyagrészeket is
lomtalanítás van itthon, már túl sok szart összegyűjtögettem
Sziasztok.
Szerintetek mitől van az ha spanolok a vezermű láncon es pár óra múlva fellazul a lánc. A feszitő lenne oda neki? Illetve a feszitőt hogy tudom kiszerelni a helyéről?
Köszönöm
Sziasztok kérdésem lenne xl600 r motorom teljes motorgenerált kapott, dugó plusz fúrás, hajtókar, szelepszár szimering olajpumpa gyújtás össze lett rakva friss olaj és hideg indítás után kéken füstől az az csipi az olajat ez mitől lehet? Vagy ez normális mivel minden új benne és bekopás után ez el marad majd?
sokan a win movie makert használják, egyszerű és ingyenes
de ha extrázni akarsz próbáld ki a sony vegast
nekem régen a pinnacle studio volt meg valamelyik vga kari mellé adták