szevasztok .2hete kint vagyok trierbe egy darab értelmes árú motort nem találok .tudtok itt valami netes hirdetést mint pl az olx nálunk ahol érdemes nézelődni?
sok szerencsét hozzá, nemigen lesz....
ellenben a honda mindent tud hozni, bár nem olcsón
de sokszor a bontott a drágább, legalábbis hosszútávon
amúgy mi kellene?
akkor azt ne tekergessem,mert csak egy állásba lesz jó? Vagy ha igen,és lehet,akkor mit fog okózni! Esetleg igy lehet az anyagot is állitani,amit még kérdeztem,ez az,vagy az másik csavar? Csak mert nagyobb gázon kicsi szürke jön belöle. Gondoltam ez a dolog igy orvosolható?
valamint érdekelne engem komplett enduro szett xr 400-ba, tárcsa, és fogaskerék, valamint gumi nem muszáj rá....árban meg tudunk egyezni!.... vagy csak 18 és 21 collos küllőgarnitúra is elég lenne... valaki tudna ilyesmiben segíteni?
Üdv!
azt szeretném tudni az XR 400 karbin ez a tekergethető csecs mi célt szolgál,..és mi a helyes állása?...másik kérdés, hogy a karbin lehet e kívülről anyagot állítani, ha igen akkor hol és lehet neki anyagot adni vagy elvenni?......
Tervbe van most vasárnapra egy kisebb túra Cegléd-Lajosmizse-Bugyi környékre.Még nem teljesen végleges,mert az egyik gép még elkészülőben van ill. még nincs pontos indulás időpont stb..De aki gondolja és van kedve kicsit motorozni jöjjön nyugodtan.Monor környékéről indulnánk..
Masteron ha gondolod megbeszélhetjük,ha van kedved jönni.
Sziasztok,csak gondoltam leírom,hogy hogy sikerült meg oldanom az xr veztengely,és a himba problémámat,ugyeadott volt egy kopott bütykös veztengely,és a kopott himbák,ha itthon rendelném olyan 70-80ezer lenne ,ebay-rol kb 50.DE! van kecskeméten egy erre alkalmas műhely,ahol akár verseny autok alktrészeit is esztergálják,az én problémámat meg oldják 15-ért,de meg tudják csinálni a gyárinál stzrapabíróbra 30-ért :D
az a parillás az xr400-ra sem passzol 100%-ban kicsit meg kell nyesni a szélét, de nem lesz feltűnő a módosítás
a kemény műanyagszerű sokat kibírt, a puhább gumiszerű nem bírt 2 évet se rajta
Igaz csak pár órára , leteszteltem a hátsó gumit fog mint az atom :)
Holnap meg túrázunk egy jót ha minden igaz ..