Igazából teljesen felesleges,mert úgy vagyok vele,hogy megy ameddig megy aztán ha megáll akkor vagy szétszedem és gátas akkor kicserélem a hengerfejet vagy fogom aztán elbontom az egész motort a faszba.Elbaszott egy konstrukció ezeknek az öreg szarkupac hondáknak a hengerfeje ez az RFVC okosság csupán arra jó,hogy könnyen gátas legyen. Vízhűtéses motor kell terepre, ezek a léghűtésesek nem bírják úgy a nyelelést.Utcai körülmények között nincs velük gond de terepen nyélen használva fel megy az olaj hőfok 12-130 fokig is ami nem túl egészséges szerintem.Míg egy vizes blokknál kb 60-80 fok az olaj maximum.
Hali!
Mik voltak az előzményei?Esetleg szarul indult hidegen vagy alapjárat ingadozás,néha leállt?Mert én is arra gyanakszom,hogy az enyém is gátas csak egyenlőre nincs kedvem szétkapni.
van pár eladó cuccom XR 400-ra... a kipufogó Higashi sportdob, a kézvédők szép állapotban gyári Honda..ezek akár most vihetők, a felnik is eladók lesznek, de csak a ráfok-küllőkkel-belső,és külső gumikkal-vakszelepekkel!..az agyak gyári xr 400-ak-de azok maradnak mert átfűzöm enduro kerékre...amikor ez megtörtént(pár héten belűl)-ez akkor lesz eladó mindenestül-ahogy írtam...amugy 17"-os Takasago Excel Rim..nem holmi gagyi fos-erős 3,5-es küllőkkel, első 3,5coll a hátsó 4,25coll széles, a gumik is jók rajta... a dob és kézvédő most is vihető, dob 30E, kézvédők 10E.. a kerekeket megbeszéljük..ha valakit érdekel..itt is írhat, vagy elérhet emailbe: biro.gabor82@freemail.hu
alkuképes minden, a postát is állom
nekem inkább az első volt a bajos, a hátsó nem is folyt, csak azért küldtem hogy nézze át
megvolt a munkalap pdf-ben, csak azóta volt egy win telepítésem aztán elment a levesbe
olyan 15 felé szokott lenni alapesetben ha nincs nagy baj
addig úgysem mond sok mindent amíg szét nem szedi
nekem most a husky 40pénz volt eleje-hátulja kompletten
de most olyan jó lett hogy azon a gyökeres feljárón simán felmentem amin eddig sosem tudtam
Á,szuper,köszi Ini! Elsö telókon majd akkor gondolkodom,ha a hátsóra mond valamit a mester és az nem túl vad. Amugy nem tudom mit lehet kihozni egy 650 es xr telóból :/
nekem kb egy hét volt amíg kész lett posta oda-vissza mindennel
hétfőn csörögj rá mennyi melója van, most egy darabig nem volt itthon lehet összegyűlt a meló nála
Sziasztok! Olvastam itt már töletek a Csika mesterröl. Tényleg hónapokban mérhető a várakozási idő,míg sorra kerül az ember? Elsirta magát az xr hátsó telója,megjelent az olaj a száron és meg is van ülve kicsit.
Meg blokk közép darabokban....