Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!XR 400-ashoz keresek berúgókart,ha esetleg valaki tudna írjon nekem: redeyzs@gmail.com.Előre is köszönöm!
Sziasztok!

Dominator karbi úszóház tömitést hol tudnék beszerezni?

Köszi!
Sziasztok! XR 400 és 600 benzin tankja megegyezik? Illetve parillán kívűl lehet valahol még venni xr600 hoz benzintank matricát itthon?
http://www.kepfeltoltes.hu/view/150331/DSC_0461_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nálunk a jófej rendőrök ilyen leveleket küldözgetnek a motortulajdonosoknak. :)
Hello!
Jó hozzá a domié, de nézd meg a veztengely nyitását, ne hogy a fojtott legyen.
Az xl 600 tengely is jó, de akkor hiba is kell xl 600-é...
Lehet nekem lenne, írj rám.
Szuper ;)
Sziasztok.Érdeklődnék,hogy vezérmű tengelyt,illetve himbákat szoktak e esztergáltatni,vagy valahogy fel javítani?Egész pontosan egy 1994-es honda xr 600-rol lenne szó.Ha valaki tud bontoot alkatrészeket xr-hez,hálás lennék.illetve hogy lehet e valamelyik tipussal házasítani ezeket az alkatrészeket?
2 db = 12 e ft
A kettő vagy / db ?
30 éve a pénzen túl még egy cumit is lenyomtak volna érte
12 e ft + posta az ára
06305987369
Eredeti érdekel csak ? nekem van hozzá 2 db gázos vatta új telom
Ha érdekel hívjál fel ! Hírdetésem közt megtalálod a számom
Xl 600r hez keresek jo hengerfejet!akinek van ne tartsa magàban 06307912636 ezen elértek!
De ha kell valami akkor csörgess meg van rengeteg alkatrészem!
Hali menyiért adnàd az xl blokkot kpba?
Engem érdekelne hengerfel 06307912636 itt a szàmom csörges meg vissza hivlak
Sziasztok. Érdeklődenék nincs-e valakinek eladó Honda xl 500 s pd01 hátsó 2 oldal teleszkópja ? vagy esetleg van e valami más típusé ami jó lehet? Köszönöm előre is!
Van egy eladó iridiumos gyertyám ngk DPR8 EIX-9 ezekbe az öreg hondákba való Max 100 km van benne 1500 ft ért eladó.Nekem csak itt dobálódik a polcon.
Hali!

Igen,ő az.
Most nagyon jó a yz250-es neki,nem szeretné cserélni....
Építési alapnak jó lett volna a motorod, még az ára is jó lett volna, ha nem vette volna meg az yz250-est....
hát pedig jó lenne ,mert te tudsz motorozni én meg nézegetem
Nem mert ha a hirdetett árért nem megy el, akkor marad aztán kap SM szettet :)
a vevönek meg rakd vissza a gyárit jó az neki
látom árulod az XR-t alkudjunk már meg a TM-ért
Nagyon ritkán van eladó itthon is, de amúgy ebay nem olcsó de nem bántam meg :)