Sziasztok Mikuni TM karbit tud valaki eladód amit nem kell felújítani hanem azonnal használható mert bele olvastam a fórumba és látom hogy volt már téma itt is
Az is igaz :)Egy ilyen yz 250 idom azt elég is az optikából :)Kap egy raptor dobot,vez láncot meg ha kell feszítő azt is,Megnézzük a hajtókart is és ha gáz az is csere.Dugó szerinte rendben van mert egy deka füstje sincs és erőben sem szenved :)Szelephézag is lesz állítva ha ott is cserés valami azt is cseréljük.
Majdnem el is felejtettem kérdezni hogy a pontos típus hol tudom megnézni mert a vez láncot úgy kell hogy rendeljem.
szerintem az ilyen optikai tuningra költött minden egyes forint kidobott pénz
gondolom nem a fagyizó előtt akarod a kismuffokat elvarázsolni
inkább sározd az idomokat mint csicsázd
Engem kicsináltak pillanatok alatt.Elmondtam mi a baja.Egy szelephézag állítás meg a 4 es fokozat.155 Ből is alkudtak volna meg vacilláltak.Mondom jó akkor nem adom el inkább mert ha másikat veszek be fürödhetek mert som a csaló.Úgy döntöttem megcsináltatok rajta mindent és ha kész elmegy még nagyon sok km -ert gond nélkül.Vettem már váltót hozzá nevetséges áron 15e -ért. :)most rá költök vagy 200e annyit szánok rá de akkor olyan lesz mint a doxa :)
nincs rutinod
én csinálok a gépről jó sok fotót kedvtől függően 50-70 kép is lehet
feltöltöm a +ra meg egy kurvára részletes leírást, aztán senki sem hív
és nyugiban vagyok a hülyéktől
Úgy döntöttem hogy megtartom az xr em és patent gépet csinálok belőle.hirdettem 2 hétig és csak idióták hívtak!Szeretem ezt a motort mert elég bika sportmotor mellé meg bővel elég :)
A következőket szeretném beszerezni hozzá:
Első tárcsa,láncszett,gyári matrica szett.két oldal idom de már a z újabb típusé,ülés szintén az ujjúbb típusé ,komplett váltó,
Ezekre lenne szükségem ha esetleg valaki tud ilyet vagy bontana az nyugodtan szólhat mert akkor mindet elhozom.
Hello hevhell!
Szuper! Köszi!
Holnap itthon leszek, szóval a nap bármely pontjában le tudok érte menni, ird meg mikor érsz rá vonatállomáson átvenném. Vassurányban laksz valóban? pár kilóméter innen.
ELADÓ a képen látható SM szett!
Honda Xr 400 ba volt minden megvan hozzá,plusz egy garnitúra gumi !
A be építéshez minden megvan hozzá
Lánckerék szinte új szintúgy a féktárcsák is tökéletesek!
120000 ft az irányár!
Sziasztok.
Egy kis szakmai segítségre, útba igazitasra lenne szükségem.
Van Nekem egy XL600r ha minden jolmegy az cserélem a szervezet karbit dominatorra.
Az. Xl vezermű tengely passzol bele? Illetve a szívó csonk hosszabb és így is elfér a karbi a váznál?
Nekem a dekrompresszor egy 5.ik szeleppel van be kötve hogy tudom át kötni a dekot a kipuff szelepre?
Illetve ha tanácsot adnátok mire figyeljék oda mit kell módosítani stb... Azt nagyon meg köszönném!
Most nézem a videódat és látom ott van az yz250 haverod gépe. :)Ő akart cserélni velem :)
Majdnem el is felejtettem kérdezni hogy a pontos típus hol tudom megnézni mert a vez láncot úgy kell hogy rendeljem.
gondolom nem a fagyizó előtt akarod a kismuffokat elvarázsolni
inkább sározd az idomokat mint csicsázd
Jah meg ha tudtok segíteni hogy mindent honnan tudnék beszerezni hozzá meg köszönném :)
most blokk ki szed és teljes nagy motor generál lesz :)
én csinálok a gépről jó sok fotót kedvtől függően 50-70 kép is lehet
feltöltöm a +ra meg egy kurvára részletes leírást, aztán senki sem hív
és nyugiban vagyok a hülyéktől
A következőket szeretném beszerezni hozzá:
Első tárcsa,láncszett,gyári matrica szett.két oldal idom de már a z újabb típusé,ülés szintén az ujjúbb típusé ,komplett váltó,
Ezekre lenne szükségem ha esetleg valaki tud ilyet vagy bontana az nyugodtan szólhat mert akkor mindet elhozom.
köszönöm a segítséget motoros tasak!
Szuper! Köszi!
Holnap itthon leszek, szóval a nap bármely pontjában le tudok érte menni, ird meg mikor érsz rá vonatállomáson átvenném. Vassurányban laksz valóban? pár kilóméter innen.
Hívd fel őket, biztos segítenek. Korábban már a típust leírtam, erre tudsz hivatkozni.
Honda Xr 400 ba volt minden megvan hozzá,plusz egy garnitúra gumi !
A be építéshez minden megvan hozzá
Lánckerék szinte új szintúgy a féktárcsák is tökéletesek!
120000 ft az irányár!
Beirod a vázszámodat és elméletileg Neked is pontosan kiolvassa az évjáratot stb.
http://www.lingshondaparts.com...
Egy kis szakmai segítségre, útba igazitasra lenne szükségem.
Van Nekem egy XL600r ha minden jolmegy az cserélem a szervezet karbit dominatorra.
Az. Xl vezermű tengely passzol bele? Illetve a szívó csonk hosszabb és így is elfér a karbi a váznál?
Nekem a dekrompresszor egy 5.ik szeleppel van be kötve hogy tudom át kötni a dekot a kipuff szelepre?
Illetve ha tanácsot adnátok mire figyeljék oda mit kell módosítani stb... Azt nagyon meg köszönném!
Honda XR 650R 3. Tulaja vagyok valós 11-ezer km érdeklődni üzenetben lehet!