Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

honnan szerezted a TM-et ha szabad kérdezni?
nekem tm40 kellene mert azt mondtátok könnyebb beállítani
A gyári Keihin meg van ha az is érdekel, egy új membrán kellene bele (8 ezer Ft)
elfogadom de az XR-t vissza adom és kapsz mellé egy szarrá kopott BST-t
Nekem van ajándék mellé egy XR650R
vitboy

Most nézem a videódat és látom ott van az yz250 haverod gépe. :)Ő akart cserélni velem :)
Sziasztok Mikuni TM karbit tud valaki eladód amit nem kell felújítani hanem azonnal használható mert bele olvastam a fórumba és látom hogy volt már téma itt is
Az is igaz :)Egy ilyen yz 250 idom azt elég is az optikából :)Kap egy raptor dobot,vez láncot meg ha kell feszítő azt is,Megnézzük a hajtókart is és ha gáz az is csere.Dugó szerinte rendben van mert egy deka füstje sincs és erőben sem szenved :)Szelephézag is lesz állítva ha ott is cserés valami azt is cseréljük.

Majdnem el is felejtettem kérdezni hogy a pontos típus hol tudom megnézni mert a vez láncot úgy kell hogy rendeljem.
szerintem az ilyen optikai tuningra költött minden egyes forint kidobott pénz
gondolom nem a fagyizó előtt akarod a kismuffokat elvarázsolni
inkább sározd az idomokat mint csicsázd
Engem kicsináltak pillanatok alatt.Elmondtam mi a baja.Egy szelephézag állítás meg a 4 es fokozat.155 Ből is alkudtak volna meg vacilláltak.Mondom jó akkor nem adom el inkább mert ha másikat veszek be fürödhetek mert som a csaló.Úgy döntöttem megcsináltatok rajta mindent és ha kész elmegy még nagyon sok km -ert gond nélkül.Vettem már váltót hozzá nevetséges áron 15e -ért. :)most rá költök vagy 200e annyit szánok rá de akkor olyan lesz mint a doxa :)
huha :( az yz 250-nek az oldalidomját rá próbáltam szerintem azzal faszán nézne ki.Nézzétek :)

Jah meg ha tudtok segíteni hogy mindent honnan tudnék beszerezni hozzá meg köszönném :)

most blokk ki szed és teljes nagy motor generál lesz :)
nincs rutinod
én csinálok a gépről jó sok fotót kedvtől függően 50-70 kép is lehet
feltöltöm a +ra meg egy kurvára részletes leírást, aztán senki sem hív
és nyugiban vagyok a hülyéktől
Az új típusú oldal idomok csak az újabb tankal,és üléssel passzolnak!
Úgy döntöttem hogy megtartom az xr em és patent gépet csinálok belőle.hirdettem 2 hétig és csak idióták hívtak!Szeretem ezt a motort mert elég bika sportmotor mellé meg bővel elég :)

A következőket szeretném beszerezni hozzá:

Első tárcsa,láncszett,gyári matrica szett.két oldal idom de már a z újabb típusé,ülés szintén az ujjúbb típusé ,komplett váltó,

Ezekre lenne szükségem ha esetleg valaki tud ilyet vagy bontana az nyugodtan szólhat mert akkor mindet elhozom.

köszönöm a segítséget motoros tasak!
Esetleg ha telefonszámot irsz felhívlak, ma/holnap és mindent megbeszélünk.
Hello hevhell!
Szuper! Köszi!
Holnap itthon leszek, szóval a nap bármely pontjában le tudok érte menni, ird meg mikor érsz rá vonatállomáson átvenném. Vassurányban laksz valóban? pár kilóméter innen.
Szia cr&en. Nálam van a membrán.
pzsmotor.hu
Hívd fel őket, biztos segítenek. Korábban már a típust leírtam, erre tudsz hivatkozni.
Sajna nem találok ilyen alakút mint a tied.nem tudnád esetleg megadni pontosan hogy hol hogyan rendelted meg illetve kinél stb? Előre is köszi
ELADÓ a képen látható SM szett!
Honda Xr 400 ba volt minden megvan hozzá,plusz egy garnitúra gumi !
A be építéshez minden megvan hozzá
Lánckerék szinte új szintúgy a féktárcsák is tökéletesek!
120000 ft az irányár!
Üdv!

Beirod a vázszámodat és elméletileg Neked is pontosan kiolvassa az évjáratot stb.
http://www.lingshondaparts.com...
Sziasztok.
Egy kis szakmai segítségre, útba igazitasra lenne szükségem.
Van Nekem egy XL600r ha minden jolmegy az cserélem a szervezet karbit dominatorra.
Az. Xl vezermű tengely passzol bele? Illetve a szívó csonk hosszabb és így is elfér a karbi a váznál?
Nekem a dekrompresszor egy 5.ik szeleppel van be kötve hogy tudom át kötni a dekot a kipuff szelepre?
Illetve ha tanácsot adnátok mire figyeljék oda mit kell módosítani stb... Azt nagyon meg köszönném!
Ilyen volt.
Hogy nézett ki pontosan az a membrán?mert ilyeg találtam a tourmaxnál (gerecsénél is ezt árulják). Mellékelten itt a kép.
Volt már téma itt a fórumon de meghoztam a döntést eladom a motoromat!

Honda XR 650R 3. Tulaja vagyok valós 11-ezer km érdeklődni üzenetben lehet!