Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyorsan elkelt.....
hétvégére szereztem fuvarost aztán már nincs sehol a gép
ezek a kupecek nagyon figyelnek
jah devilkének igaza van domi vagy xr hengerfej rá karbival és minden gondod megoldódva:)
Dobjál rá egy Xr hengerfejet meg domi karbit és mehet
Sziasztok.

Valakinek eladó XR600 komplett Blokkja.?

Cserébe tudnék adni egy XL600 komplett blokkot+KP. Működő képes füstöl de nem gyűrű baja van Nah meg a 2 karbi miatt nem nagyon lehet behangolni.. Egyszer szépen indul máskor rugdosni kell...
Ha valakit érdekel keressen meg.
Köszönöm
hali kösz a segítséget így már el gondolkodok rajta hogy megéri e a fabrikálást
Így semmi élvezet, tudod hogy úgyis átmegy
na mindegy igy keressetek rá a"100% ostacrusier"
ez mondjuk nem honda de érdekes
SZia !
Nekem is volt LM.... kell csinálni 3 tartó konzolt hogy fel tud rakni az RMG tankot az LM re , de lehet hogy nekem még meg is vannak ezek a konzolok
Kell egy a központi telótól , le kell venni a nagytank konzolát és oda kell felhozni ahogy van a vázon 2 "dudor" a gumi tankrögzítő tuskót ..
Sajnos képem nincs
Eladó motorkerékpár kipufogó dob.Hossz 260mm,külső átmérő150mm,belső perforált cső 50mm,csatlakozás 50 mm.Brutál hang.Nekem Honda nx 650-en volt fönt.
Eladó lett xr600 endurom crossra váltás miatt.
Ha valakit érdekel szóljon.
Üdv segítséget szeretnék kérni olyanoktól akik nek Honda xl 600 as motorja van az lenne a kérdésem hogy van nekem egy Honda xl 600 LM és le szeretném cserélni a tankot meg az ülést még hozzá a Honda xl 600 RMG nek a tankját meg az ülését minden fele át alakítás nélkül rá lehet rakni ? a xl 600 LM re?
jó is lenne mert be tudnám építeni a berúgó részét
csak az utazás még 10pénz meg egy nap, aztán lehet épp semmi sem jó rajta ami nekem kellene
felénk alig van endúró (bontott-egész) épeszű áron
Ezért tettem fel hátha....
tévedtek egy kicsit az évjárattal, de egy 50est még talán megérne, ha nem 200+km-re lenne tőlem
http://www.jofogas.hu/zala/Yamaha_xt_tenere_600_24642553.htm?first=1
uff mindenkinek!
xr400hoz keresek még mindig oldal sztendert, ha valakinek van, vevő lennék rá. esetleg más típus is érdekel ha kompatibilis hozzá
Üdv mindenkinek
Ha érdekel valakit XR 600 R be tárcsafékes kerék akkor az jelezze !
300 méter erőzés után úgy kifulladtam hogy meg kellett állni lihegni
fél gázig már jó vagyok, de a vasút melletti murván eléggé fájt, csatornaparti kóbor üzemmód is elég jól ment
szóval van remény, hamarosan tudok motorozni
Colt-ot kell megkérdezni hol vette a blokk védőt az nagyon faja volt.
Valami USA cucc
Kipróbáltam,hoztunk a Mol-ról 95 evot.Mondta a srác,hogy vigyek 100-ast,de mondom mostmár maradunk a sima 95-nél.Lényeg a lényeg,hogy jobb lett.Rátöltöttem a maradék shelles benzinre.Kis túránkon oda fele ugyan olyan rossz volt..de vissza fele megemberelte magát.De most még durvábban nem akart menni kis gázon,valamikor vissza is fulladt.Jövő héten lemosom,aztán kikapom azért a karbit.Talán,talán össze jönnénk egy hosszabb túrára a tavaszi szünetben ha össze jön valami gurulás és van kedved várunk!
Sziasztok! 1999-es xr-400 kelle nekem motorblokkvédő, nem a gyári hajlítött cső hanem valami komolyabb. Szerintetek milyen karburátort lehet feltenni rá, hogy korszerűbb erősebb legyen... köszönöm