Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia küldtem emailt a hengerfej felől.
Bocsi :-) Elfelejtettem, hogy Honda XL600r ..gondoltam ez nyilvánvaló :-)
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudja-e valaki hol lehet rendelni, vagy vásárolni a leömlő és a kipufogódob közötti tömítőgyűrűt? Egyáltalán mi az eredeti? Bronz, vagy grafit? Alternatívák? Eredeti leömlő+dob. Ha jól mértem akkor a leömlő vége 43 mm átmérőjű.
Köszi: Zooi
Őszintén szólva szerintem ez a membrán nem gyorsító membrán. Pár napja volt a kezembe egy XL500-as karbi. Ramaty állapotban volt, évek óta nem ment. Szétszedtük, és ebbe két membrán volt. Az egyik egy olyan mint az enyémben, a másik sokkal "laposabb". A lényeg, hogy a "lapos" mechanikusan működik, tehát amikor a gázkart meghúzom (az áttétel), az elején megnyomja egy kicsit a membránt. Ilyenkor közvetlenül a tolattyú mögé spriccel be üzemanyagot. Feltöltöttük az úszóházat és úgy próbálgattuk...
A másik membrán valószínűleg lassításkor lényeges. Szerintem ha magasabb fordulatszámról hirtelen visszaveszem a gázt, elszegényedik a keverék és ilyenkor a keletkező vákum működteti ezt a membránt és ad egy kis "utánpótlást".
Mindenesetre ha lukas, ki kell cserélni.
Karburátor membrán szett
CB/CX
ACV-101
D:30 mm
Az ACV-101-re keress. Úgy a Gerecsénél is találsz.
azért kérdezem,mert nem :)
melyik településre postáztad?
Hali hewhell
Minek vagy milyen járműnek a membránja ez amiből át lehet alakítani az xlére? Akarok én is beszerezni egyet mert nekem is lukas a membránom és minden gázfröccsre ifaszerű korom fekete füstöt ver le
Légyszi add meg hogy hogyan kell rákeresnem erre a membránra ami alig 3000ft köszi előre is
Te vetted meg?
Ha keresel még hengerfejet,keress meg.
Van eladó.
Rendben addig is köszönöm segítséged, ha megjön írj és az átvételt helyét idejét megbeszéljük.
Holnap délelőtt felhívom őket. Szerintem szerdára meglesz. Az ára 2980 Ft volt.
Szerintem 100% hogy ugyanilyen átalakítással passzolni fog, ha megtennéd hogy megrendelem le is megyek érte mivel most nézem 25km-re laksz tőlünk. Az átalakítással már nem rabolom az időd itthon átalakítom már :)
Nézd meg a képeim között azt amit én alakítottam át. Ha az jó, megrendelem és elküldöm neked. Ha gondolod az átalakításban is segítek.
Hello!

Melyik településre postáztad a kipufogót ?
Irtam nekik de semmi reagálás nem volt, aztán láttam irtátok, hogy nem is üzemel. XR 400-hoz kellene, ahogy néztem a két membrán közt nincs különbség gondolok itt külső átmérő 30mm belső fém átmérő 15mm, fém pöcök átmérő 2mm. Tudnál segíteni esetleg?
Milyen motorhoz (karbihoz) kellene membrán?
Igaz...Csak most néztem a főoldalt.
xl 600 szivócsonk dulpa karbihoz vanxl hengerfejre nem megy fel az xr szívócsonk 15 körül mennek a hengerfejek ha ügyes vagy találsz
Hengerfejet mindenképp cserélni kell hozzá? Karib+szívó csonk nem elég a cseréhez?
ez a cég azért nem kevés ideje megszűnt létezni.....
Köszi! egy úr vagy
Gyorsnak kell lenni a mai világba
Neten hol találtál ilyet? Tudsz linkelni?
sziasztok .kedden megyek ki trierbe melózni .Esetleg tud valaki ott vagy a környékben motor bontót, mert a neten nemtudok rá keresni.