Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudja-e valaki hol lehet rendelni, vagy vásárolni a leömlő és a kipufogódob közötti tömítőgyűrűt? Egyáltalán mi az eredeti? Bronz, vagy grafit? Alternatívák? Eredeti leömlő+dob. Ha jól mértem akkor a leömlő vége 43 mm átmérőjű.
Köszi: Zooi
Őszintén szólva szerintem ez a membrán nem gyorsító membrán. Pár napja volt a kezembe egy XL500-as karbi. Ramaty állapotban volt, évek óta nem ment. Szétszedtük, és ebbe két membrán volt. Az egyik egy olyan mint az enyémben, a másik sokkal "laposabb". A lényeg, hogy a "lapos" mechanikusan működik, tehát amikor a gázkart meghúzom (az áttétel), az elején megnyomja egy kicsit a membránt. Ilyenkor közvetlenül a tolattyú mögé spriccel be üzemanyagot. Feltöltöttük az úszóházat és úgy próbálgattuk...
A másik membrán valószínűleg lassításkor lényeges. Szerintem ha magasabb fordulatszámról hirtelen visszaveszem a gázt, elszegényedik a keverék és ilyenkor a keletkező vákum működteti ezt a membránt és ad egy kis "utánpótlást".
Mindenesetre ha lukas, ki kell cserélni.
Hali hewhell
Minek vagy milyen járműnek a membránja ez amiből át lehet alakítani az xlére? Akarok én is beszerezni egyet mert nekem is lukas a membránom és minden gázfröccsre ifaszerű korom fekete füstöt ver le
Légyszi add meg hogy hogyan kell rákeresnem erre a membránra ami alig 3000ft köszi előre is
Szerintem 100% hogy ugyanilyen átalakítással passzolni fog, ha megtennéd hogy megrendelem le is megyek érte mivel most nézem 25km-re laksz tőlünk. Az átalakítással már nem rabolom az időd itthon átalakítom már :)
Irtam nekik de semmi reagálás nem volt, aztán láttam irtátok, hogy nem is üzemel. XR 400-hoz kellene, ahogy néztem a két membrán közt nincs különbség gondolok itt külső átmérő 30mm belső fém átmérő 15mm, fém pöcök átmérő 2mm. Tudnál segíteni esetleg?
Érdeklődnék, hogy tudja-e valaki hol lehet rendelni, vagy vásárolni a leömlő és a kipufogódob közötti tömítőgyűrűt? Egyáltalán mi az eredeti? Bronz, vagy grafit? Alternatívák? Eredeti leömlő+dob. Ha jól mértem akkor a leömlő vége 43 mm átmérőjű.
Köszi: Zooi
A másik membrán valószínűleg lassításkor lényeges. Szerintem ha magasabb fordulatszámról hirtelen visszaveszem a gázt, elszegényedik a keverék és ilyenkor a keletkező vákum működteti ezt a membránt és ad egy kis "utánpótlást".
Mindenesetre ha lukas, ki kell cserélni.
CB/CX
ACV-101
D:30 mm
Az ACV-101-re keress. Úgy a Gerecsénél is találsz.
melyik településre postáztad?
Minek vagy milyen járműnek a membránja ez amiből át lehet alakítani az xlére? Akarok én is beszerezni egyet mert nekem is lukas a membránom és minden gázfröccsre ifaszerű korom fekete füstöt ver le
Légyszi add meg hogy hogyan kell rákeresnem erre a membránra ami alig 3000ft köszi előre is
Van eladó.
Melyik településre postáztad a kipufogót ?