ha más nincs tegyél bele "azbeszt madzagot"
tököm tudja mi a neve, ilyen hőálló szürke morzsolódós franc
kazánoknál meg egyéb fűtőtesteknél használják szigetelésre
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Xl600-Xr600 közti különbségek mik is pontosan,ugyanis
tömítés készletet szeretnék venni xl600 85-88-ig az xr600 88-90-ig írja
viszont különbséget nem látok a kettő között,viszont árban az xr-é drágább.
Szoval az xl-xr tömítés ugyan az lehet?
Előre is köszönöm!
Sziasztok .XR 400 hoz lenne egy új állapotú K&n sportlégszűrőm,Egy használt vezérműtengelyem,fékkarom és első 100 métert futott lánckerekem.Ha valakinek kellene valami akkor írjon.Köszi
Szevasztok. XL 600. Leszedtem a karbikat, szinte egyszerre nyílik a súber mindkettőben... A kérdésem az volna hogy a másodlagos karbiban mivel csak egy főfúvóka van,annak nem csak kB fél gáz után kéne kezdeni nyitnia teligázig?
Meg a gyári fùvókázást tudja valaki?
Valakinek? Mitas 140/80-17 augusztusban lett véve újan, van benne max 200 km annak is nagy része terepen szóval kb 95%-os, új ára 21ezer volt, még asszem rajt is van.
amúgy tök egyszerű a levezetés amit kb minden ember tud:
szart eszünk és ráadásul sokat
nekem meg nagyon jól raktároz a szervezet simán feltömegelek 2 hét alatt legalább 6-8 kilót zsírban
Arra figyelj oda,hogy fokozatosan vedd el a szénhidrátot mert mindig át kell baszni a szervezetet,különben alkalmazkodik ahhoz a minimális tápanyaghoz amit beviszel és megáll a fogyás.
a reggeli zabpehellyel kellene valamit kezdenem(+ a tojásfehérjék helyett)
mert az alapból szar, eddig kevertem mindennel és úgy is szar
ha megfőzöm akkor meg tudom enni de akkor is szar az íze
kóstoltam turmixolt zabpehely+fehérjeport ez már majdnem jó volt, megfőzve olyan pudingszerű cucc lenne
ettől már mélyebben ástam bele magam, most már azt is tudom eddig mit rontottam el.
most annyit eszek hogy kb örökké fullon vagyok(mondhatni hányingerig) 3 óránként kaja
kiszámolva a kalória(-20% mint a normál) fehérje kb 15% több mint ami szükséges sok limlom gaz stbstb
napi egy óra aerob biciklizés
jövő ilyenkor már gazella testem lesz
szerintem azon nincs 60 kiló felesleg legutolsó mérlegelésem 145 volt
bár most összeállítottam egy hipertudományos zsírégető diétát(2 napig agyaltam és számoltam) szóval ez csökkenni fog
egy hét alatt úgy megutáltam a csirkehúst hogy nem találni szavakat
tényleg
ezek a dobozos fehérjeporok mennyire bírják a hőt? ha meg van főzve túléli?
mert ugye a tojásfehérjétől is forog a gyomrom már
Lenne pár kérdésem :)