én hallottam már nem egy 100+ezret futottat de egyiknek sem volt hangja
200felett már előfordul a főtengely generál
szerintem inkább a trehányság mint a futásteljesítménytől függ az élettartam, mert a legszarabb olajjal is szépen elmegy jó messzire
a sima trx 400 as nem lehet olyan gány meg kéne hallgatni.. a többi kokányolt vázba hegesztett dominátor blokkos kukaszökevény egyfejreállás utána picsádbol is a vasakat húzgálják kifelé amit Józsi minősitett hegesztő mester hetrával igazított a vázhoz.. rémálom szerintem
Gondolom muszáj volt mert a főtengely megadta magát benne Mikor még hallottam a hangját már nagyon csúnyán kolompolt.Mondjuk ahhoz már különleges érzék kell,hogy egy ilyen egyhengeres japán enduró közúton használva főtengelyes legyen Még ha egy zongoráról is beszélünk
Hát pedig a hosszú évek alatt begyűjtött tapasztalatom szerint Meg hát én is eladtam 1-2 domi karbit de egyik se volt 15 fölé árazva Meg azt se felejtsük el,hogy nem egy ritka tuning karbiról beszélünk
Most van fent egy 700xx honda TRX quad és létezhet,hogy XR650 blokkja van,csak talán annyi,hogy felfúrták valamivel? Meg a Polaris Predator is Honda blokkos?
Üdv .össze raktam az xl t .indul szèpen de hidegen füstöl mint állat .melegen elhagya.újj szelep szár szimeringek vannak benne de valami még mindig nem az igazi .mi a tököm lehet?
200felett már előfordul a főtengely generál
szerintem inkább a trehányság mint a futásteljesítménytől függ az élettartam, mert a legszarabb olajjal is szépen elmegy jó messzire
bár én inkább tettem volna bele egy másik blokkot
lecserélte a terepzongorát egy ilyenre
Most van fent egy 700xx honda TRX quad és létezhet,hogy XR650 blokkja van,csak talán annyi,hogy felfúrták valamivel? Meg a Polaris Predator is Honda blokkos?
az xt600-xl600 lenne a fair.