Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na hogy is néz ki az a tűz karika?
Kb úgy néznél ki mint a Balogh Tibi az Argo-ból
ini van két jóféle térédvédőm ingyé ha kell
Azok a köcsögségek lecipzározhatóak,az első ilyenem 5 éve esett le a kamionról fetrengés motorostalálkozók néha meló szóval elég strapabíró sajnos a kantárost kifutatták azért utánnakérdezek.
hu b+
az a beszélő picsa jól rám ijesztett
amúgy csak a kantáros ami szóbajöhet
Bocsánat ez a bermuda de van belőle normál is
ilyen méretben tuti nincs......
pedig csuda jól mutatnék benne
8 ért ígérték hogy házhoz is hozzák állítólag ez a félár
de ha nem űberstapabíró akkor nem is kell
nekem olyan cucc kell amiben hempereghetek motorral a hátamon
Méé mennyi az annyi?
Vegyél fel valami jó sztreccs anyagú biciklis gatyát Az tuti jól állna és még a kipufogó se égetné ki,de még csak nem is lobogna a szélbe ahogy nyargalnál a zongora hátán az alföldi síkságon
nincs ismerős
most egy 3500ft-os katonai gatyában nyomulok csak jó lenne a kantáros mert a nagy belem mindig letolja a gatyát a tökömig és kivan a derekam
teljes kör a kör
beta marha jó caak drága .vettem valami pro link vagy progrip márkájú gatyát meg kabátott valami 15 be újonnan az os fasza .nagyon birja a bozótot
egyáltalán nem strapabiró.. sőt egyáltalán nem éri meg az árát.. e-on os elektromosok amit hordanak ha van jó ismerősöd Nomex márkanéven futnak: comfort stb... na azok elég jók:)
akkor nem lettem okosabb beta ügyben.....
de azért köszi
az a két félkör biz baz
ez offsore márka vagy 3 éve hordom .melóba motorozni szerelgetni .negyed árba van .de az összes zsebet előtte át kell varatni úgy birja a strapát.
kell tűzkarika... vagy szűz karika
a susogós joggingot olvassza a kipufogó
tervezek egy betát venni abba bele tudok tenni a térdéhez polifoamot aztán nem ér annyira a szél
unom már örökké hordani a térdvédőt az ilyen soft tekergéshez
csak nem tudom mennyire lehet strapabíró mert az ára nem kicsit húzós
kipufhoz kell valami tőmités a hengerhez?