Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Masteron!
Magam is rájöttem hogy használt,nem új hanem újszerű állapotban van szabad fordításként németről fordítva magyarra(hülye német nyelv). A fogaskerék közé nem nagyon fért be a tizedes hézagoló lapka...Gondolom akkor az rényleg jó lehet,a régiben már kb4-5tized körül van a hézag és meglehetősen karcos...
Üdv! Van egy 2002-es xr 400-asom és vettem hozzá egy eredeti bontott fejidomot. Csak egy olyan gondom van, hogy a foncsort tartó rész hiányzik. Valaki erről képet tudna küldeni, esetleg eladó valakinél?
ha nagy gázban vagy van egy gyújtás kapcsolóm nx re kulcsal
1 csepp olaj
Mivel már régen volt valami gondom úgy néz ki beszart a gyújtáskapcsolóm valamiért nem tudom elfordítani a kulcsot
üdv

Urak, az xr400 és a cr/crf hátsó kerékagya mennyire egyezik meg? tengely átmérőre,szélességre? adott egy sm szett ami crf be volt, és most egy xr400 ba kerülne be. egyenlőre még csak a kerék van nálam, a motor még máshol így próbálok felkészülni, hogy milyen "mókolások" kellenek majd.

Előre is köszi!
Ez használt olajszivattyú egy új sokkal több mint 70 euro
8-10 ezer itthon a bontott olajszivatyú.... vagy én nem jól emlékszem?
Na itt van a kép...
Igen németből kaptam illetve rendeltem 70+15euróért(postaköltség).
De előbb a fiamat viszem bölcsödébe,majd ha onnan hazatértem(vácon van a bölcsöde) akkor átveszem a postán és csinálok képeket
Vadonat új a szivattyú? Finom menetes,de én tudtam venni a csavar boltba kb 800 ft volt.
Szevasztok!
Megjött az új olajszivattyú,tegnap kaptam meg a postai értesítést
Ha nálam lesz majd teszek fel képeket a szerkentyűről
Hogyan lehet levenni a főtengelyről a lendkereket?Milyen csavar kell bele,jól tudom hogy 22x1.5-ös emelkedésű finommenetű csavar kell bele?
Igen, annyi!
Azt ugye jól tudom hogy domiba 2,2l olaj megy?
nekem volt xl 600r és beindult hidegben melegben 2-3 rugás szivatóval és megy ...ennek semmi köze az olaj dermedéshez nem kövé dermed
karbit szedd szét takarisd ki.Ússzót állisd be .Vegyèl egy gagyi benzin szűrőt rá .Enge m sokáig szopatott hogy mindig kosz ment bele .De ha tiszta meg jó a szivató nem kell spriccelgetni indul hidegen melegen max 3-4 rugásból .Ja egy fasza gyertya sokat segitt (kösz ini a tanácsot)pontosan nem tudom de valami 1,5 liter összesen
Az hogyha a blokkban tegyük fel van 700 olaj a nívóig a tartályban meg 300 ml akkor jó a motor. De ha lefolyik lesz 1 L a blokkban. Nos ugye hideg olaj megdermed annyira lefogja a blokkot hogy nem tudod tőle egyszerűen berúgni. Mert a blokk félig van olajjal. Bevették a hagyatékiba. Ma voltam irodában megküldik tarjánból adonyba a papirokat aztán lehet is papirozni. Ma raktam bele olajat bespricceltem neki benzint elindult de légszűrő nélkül szar beindítva tartani sok levegőt kap leáll. A blokkba mennyi olaj kell? Volt benne vagy 1,5 L biztos. Most 1 L töltöttem bele.
Ne izgulj.Ha most jól megcsinálod .Örök darab .papirosan itt bárki megvette volna 130 papirba..
Nem igazán értem mi köze az inditásnak aahoz hogy le engedted az olajat. azt magyarázzátok meg .
Helló!
A hagyatéki eljárásba bevették a motort?
Mert ha nem ,még lehet gond az átírásnál
Jah ini jól írja egyedül talán az autó dekó tök értemetlen de azt elég ha kikötöd
Üdv mindenkinek .
Gondoltam hogy megosztom veletek.
ha lehet mondani talán alkatrész vételben ez volt az eddigi legjobb vétele volt 2500 ft ért tudtam venni egy komplett XR 600 r tankot
igaz már kicsit sárgás de tartalékba jó lesz
Kösz a válaszod. Amint megvan minden papír szétborítom a blokkot simsonnal is szét lehet baszni azokat az ízületeket.
szerintem:
ez amit írsz kb minden vénfos gépnek a gyengéje is lehet
ha télen használod tegyél bele 5w olajat, ha már szétcseszi az ember az ízületeit akkor ne sóherkodjon 6 ezren
amúgy haver gépéből soha nem folyt le az olaj, ki kell takarítani időnként azt a szelepet
olajpumpa a szar és ritkán cserélt olajtól kopik el de az sem egyik napról a másikra , meg kell mérni aztán jónapot
a karbi kb minden 4tmotorról szar leszedni(de pl xr4 nagyon faca volt)
bár a zongora dupla karbiját 1 fokkal könnyebb kiszedni szóval nem 20 perc csak 18 igaz vissza meg annyival lassabb ha hideg van
kapcsoló köröm ha 20 évig bírta akkor nem szériahiba........ új gépeknél már pár évesen szét tud szakadni
a csődugulás ismét felhasználói hiba mint az olajszivattyú
szóval túrd szét az egészet aztán nincs meglepetés sok évig
ha lehet választani akkor inkább a sziklafal csapja széjjel az embert mint az elfekvőben csorgó nyállal azt várni mikor pakolják ki az ember alól a szaros pelenkát........