Remèlem az èn esetemben pötyögősen ment az öreg. Felsorolok párat amit mondott haver. Szèriahiba: A vázból az összes olaj lefolyik a blokkba mert a golyos szelep elengedni. Ha sűrű az olaj tèlen tuti nem indul el nyáron ha jó minősègű talán. Akkor az automata dekompresszor szelep alá besül 1 kis retek darab ès elmegy a kompresszio. Az èn esetemben ez lehetsèges. Válto összeakad mert alulmèretezettek a kapcsolo körmök. Olajpumpa elromlik kicsinálja az egèsz motort. Meg ha a kis cső a henger oldalán eldugul ami olajozza a hengerfejet na az is szopás. Karbit leszedni is elèg szopás. Ezek miatt a lelkesedèsem kicsit alább hagyott.
nekem is volt egy nyugdíjas ismerősöm úgy ment az f800al hogy nem értünk a nyomába se
amelyik úton én mertem menni 60-70el ő verette 120-130al
szóval a korral nem feltétlen lesz az ember lassabb
Üdv Emberek! Vegyes èrzelmeket táplálok. Mint kiderült a 84 el xl 600 nak nagyon sok szèria hibája van. De örülök is mert az ismerősöm aszonta engedjem le az olajat ès beindul. Igaza lett. Szal megcsinálom rá a rendszámot nevemre iratom. Azt kitalálom megèri e megtartani. Visítós hangja van. Nem kattog csattog fehèren füstölt. Eddig jutottam.
Egy öreg papa gépe volt krossz gumival? asztakurva. Meg feltűnően sáros is. Ha behúzod a kézi dekót simán át kell forognia, mintha nem lenne benne gyertya.
Nekem még szerintem a gyári Denso van benne, ami ugy lassan középiskolás korba lép
De a Bakonyban 3 centi friss hó alatt is első rugásra indult.
Azért sem akarok bele mást csak ha nagyon muszáj
nekem avval olyan lett hogy a negyedórás indítás max 2 rúgás lett
gondolom kifogtam egy szar kínai ngk szériát
de pl a huskyban is ngk van, amióta vettem 1x néztem meg
nekem a forma nagyon tetszik, de inkább úgy raknám össze hogy:
a 34l vázba betenném a 3aj blokkot amibe átpakolnám az 1vj berúgószerkezetét
kicsit agyalni kellene az akku elhelyezésen, de megérné mert rövidebb a tengelytáv jobban tudna kanyarogni, és 30 literes a tankja amivel el lehetne menni jó messzire is
ha már yamaha akkor a 43f vagymi a picsa ami tetszik, mentem olyannal a futóműve sokkal jobb mint a xl nek és még keskenyebb is az egész motor ami nem hátrány szerintem
amelyik úton én mertem menni 60-70el ő verette 120-130al
szóval a korral nem feltétlen lesz az ember lassabb
De a Bakonyban 3 centi friss hó alatt is első rugásra indult.
Azért sem akarok bele mást csak ha nagyon muszáj
gondolom kifogtam egy szar kínai ngk szériát
de pl a huskyban is ngk van, amióta vettem 1x néztem meg
Köszi még1x
ott van ilyen elosztó, meg talán belgiumban
a 34l vázba betenném a 3aj blokkot amibe átpakolnám az 1vj berúgószerkezetét
kicsit agyalni kellene az akku elhelyezésen, de megérné mert rövidebb a tengelytáv jobban tudna kanyarogni, és 30 literes a tankja amivel el lehetne menni jó messzire is