A esés az benne van ha határon mész,de volt ott blokkcsere is,nem is egy,na az a nagyobb gáz....
A versenyt nem az elején kell megnyerni,végig kell menni.
Ahhoz hogy nyerni tudjanak,kell a Hondának egy normális versenyző,aki nem csak gyors,hanem eszes is,és rá kell gyúrni a tartósságra.
Az a helyzet Ini,hogy pont 1 hétig tart a dakar Amúgy abban az időbe mikor még a xtz 750-es zongorák túrták Afrika homokját és juttatták győzelemre a hangszergyártó céget Akkor tájt keményebbnek számított a Dakar Ez a Dél Amerikai is szép meg változatos terepviszonyok és éghajlatok vannak de ez már messze nem olyan mint az eredeti Paris-Dakar
Köszi fiuka segitségezt az olajszivattyú ügyben, amúgy most nem veszi a sebességet csak üres van se fel se le de füstöl is mivel új a szelep szszimering sztem furás dugo gyürü, és mocis milyen az a henger xr 600 é meg a többi ?
azt szeretem benned hogy olyan pozitív vagy bazd meg ...... ettöl még nem lesz örökké a Ktm a bajnok.. nem azért h védjem de kíváncsi lennék ha neked kéne úgy marni a gépet hogy időt hozzál be vagy szorongasd az előtted levőt te nem hibáznál -e a fizikai megterhelésen túl elég nagy pszichológiai megterhelés pont elég ha idén tudja a Ktm hogy a nyomában vannak, így van idelye 1-2 éven belül a hondának is helyrehozni amit esetleg gyengének tartanak a gépen.. feljön a Honda is szépen meglátod szerintem szebb is az ha szépen feljönnek és esetleg talán majd úgy nyernek mert az azt jelenti hogy fejlesztgetik foglalkoznak vele nem csak odabaszank egy motort azt ne bazdmeg legyél bajnok..
Amíg ilyen idiótákat ültetnek a motorra mint pl. ez a Barreda addig csak álom marad A barom akkorát esett,hogy ketté tört a kormány Tavaly is állandóan földöz csapta a hondát A Ktm Coma rutinjának köszönhet mindent.
A versenyt nem az elején kell megnyerni,végig kell menni.
Ahhoz hogy nyerni tudjanak,kell a Hondának egy normális versenyző,aki nem csak gyors,hanem eszes is,és rá kell gyúrni a tartósságra.