Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az e kivitel izmosabb az s kivitel kb egyforma a xr4-el de a gyári s-től jobban ment az xr4
havernak van s kivitel, azon ültem sokszor, e -vel csak pár kört mentem
Nem hajtottam,csak ültem DRZ-n. Azonnal szembetünt ,nehezebbnek éreztem az xr 650-nél. Nyilván nem az,csak magasabb súlyponttal bír.
és erőben? Egyikkel sem mentem de DRZ-t láttam hogy lépeget de XR-t talán nem is láttam még
akinek xr4 volt az azt mondja az a jobb akinek drz az meg azt isteníti
márkafüggetlenül avval mindenki egyetért hogy az xr4 sokkal kevésbé sérülékeny, kevésbé igényes, és sokkal kevesebb a meghibásodási lehetőség
én úgy vettem észre hogy az xr4 rugózása jobb, vagy csak a drzben nem cseréltek olajat 10 éve
Hello. Mar eladtam a vasat lampaval egyutt. Talan a gerecsemotornal szerencsevel jarhatsz, de ott ne hatezerre szamits.
Koszi az erdeklodest.
valakinek van összehasonlítási alap a drz és az xr 400 között?
Amikor vége lett a jogsi nélküli terepmotorozásnak a sikeres vizsga végett,pár alkalomig hiányzott az a kis plussz adrenalin amit adott. De rá kellett jönnöm,hosszútávon a jelenlegi helyzet a hosszú békés élet titka. Pedig igy sem egyszerű.
én erre már vagy 5 éve rájöttem
kb évi 15 ezer a rendszám miatti plusz, ennyit megér az hogy sokkal több a lehetőséged
nekem a huskyn is van rendszám aztán szinte csak annyit megy itthon aszfalton amíg elviszem műszakira
Rájöttem hogy ez a műszaki nélküli motorozás nem az én világom, már semmi sem szent a rendőröknek, A2-be meg belefér az xr400
34-35 között szokták írogatni
megtévesztő dolog, mert nyomatékos és máshogy érzed
pl a wr250f is majdnem ennyi(talán 31-32) és sokkal vérszegényebb
hali... esetleg meg e van még ez a lámpa?... ha igen, és aktuális, akkor kérnék egy elérhetőséget..köszi
Sziasztok!

Keresek Honda XR 650 fejidomot, kompletten, lámpával, vezetékekkel.
Ha van valakinek kérem írjon.

Köszönöm.
Hello!

Érdekelne hogy megvan-e még a fejidom?

Előre is köszönöm a választ.
Xr 400 tényleg 35 ló vagy csak a forgalmiban van annyi?
Csavarozd rá a blokkra egy jól érintkező helyre.
skacok .aksit akarok tenni az xlbe de valahogy nem vagyok tisztában a vezetékkekel .vastag piros megy a +ra de a negativ hova a tökömbe megy?
rajta vagyok az ügyön
Sziasztok ! Hozzám került egy félig felújított XL 500 , hengerfej,dugattyú és központi gázteló kivételével mindene megvan. Nekem nem kell .Érdekel valakit ? Nem feltétlen kp kell érte , bármit meghallgatok.A motor Ősibe van, Várpalota mellett .
36-ért vettem ismerőstől, eladta a motort és onnan maradt alig használta, jo vétel volt :)
Hali Norbi!
Írtam neked a facebookon hogy mi kéne nekem
Tomo,ebay-ről németből jött
mennyi vót? használtan vetted?
Üdv
Szereztem egy MIKUNI TM(HS)40 karbit a gyári helyett mivel annyiért tudtam venni egy újat amennyiért a gyáriba kaptam volna egy membránt, az alany a kis disznóm XR650R,nagyon állat lett tőle jobb a gázreakció,erősebb vele sokkal, nagyon könnyen indul ( bár nekem a gyári karbi a membrán miatt szar volt rángatott,nehezen indult) szóval nagyon meg érte nagyon tetszik fogyasztásról is beszámolok később ha van rá igény :)
ELADÓ HONDA XL 125 V BUKÓCSŐ..teljesen új..bolti ára. SW MO-TECH BUKÓCSŐ (MOTORVÉDŐ) HONDA XL 125 V VARADERO (VARADERO 125) (JC32A/JC49)
Szín: FEKETE ELADÁSI ÁR 19.999ft.. 30 605 6883
szép