az e kivitel izmosabb az s kivitel kb egyforma a xr4-el de a gyári s-től jobban ment az xr4
havernak van s kivitel, azon ültem sokszor, e -vel csak pár kört mentem
akinek xr4 volt az azt mondja az a jobb akinek drz az meg azt isteníti
márkafüggetlenül avval mindenki egyetért hogy az xr4 sokkal kevésbé sérülékeny, kevésbé igényes, és sokkal kevesebb a meghibásodási lehetőség
én úgy vettem észre hogy az xr4 rugózása jobb, vagy csak a drzben nem cseréltek olajat 10 éve
Amikor vége lett a jogsi nélküli terepmotorozásnak a sikeres vizsga végett,pár alkalomig hiányzott az a kis plussz adrenalin amit adott. De rá kellett jönnöm,hosszútávon a jelenlegi helyzet a hosszú békés élet titka. Pedig igy sem egyszerű.
én erre már vagy 5 éve rájöttem
kb évi 15 ezer a rendszám miatti plusz, ennyit megér az hogy sokkal több a lehetőséged
nekem a huskyn is van rendszám aztán szinte csak annyit megy itthon aszfalton amíg elviszem műszakira
Sziasztok ! Hozzám került egy félig felújított XL 500 , hengerfej,dugattyú és központi gázteló kivételével mindene megvan. Nekem nem kell .Érdekel valakit ? Nem feltétlen kp kell érte , bármit meghallgatok.A motor Ősibe van, Várpalota mellett .
Üdv
Szereztem egy MIKUNI TM(HS)40 karbit a gyári helyett mivel annyiért tudtam venni egy újat amennyiért a gyáriba kaptam volna egy membránt, az alany a kis disznóm XR650R,nagyon állat lett tőle jobb a gázreakció,erősebb vele sokkal, nagyon könnyen indul ( bár nekem a gyári karbi a membrán miatt szar volt rángatott,nehezen indult) szóval nagyon meg érte nagyon tetszik fogyasztásról is beszámolok később ha van rá igény :)
havernak van s kivitel, azon ültem sokszor, e -vel csak pár kört mentem