Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A videó kérésre.
igen! indító/ és vészleállító NX 650 is ugyan ilyen van gyárilag csak más a csatalakozó
Helló
Van különbség az Xr 600, és az Xr 400 matricài között?
Nekem 400-ra kellene?
Amúgy mi pénzt kérsz érte?
Tamás
ez indító gomb is? van neked?
LM RMG
tudja valaki ez melyik xl 600 é? mert nem 600r - szerintem
vannak bontva is:) át kell nézni a hírdetéseket és találsz bontott karbit
Mocis,ezt most rám értetted?
Tudom van az ebay-en de az occsó nagyon
az a jó hogy némelyik fórumozó csak irkál de olvasni baszik mintha egy falnak próbálna az ember segíteni
Dupla karbihoz az elsődlegeshez kéne membrán,van valakinek használt eladó?
Szegényem kint alszik,annyi hogy egy tető van felette, a másik van bent a garázsban úgy terveztem hogy eddig az elkel de mindenki cserélni akar, a környéken kapásból 4-en meg akarják venni de senkinek sincs elég pénze, mindenki részletre akarja megvenni de abba meg nem megyek bele, pedig tényleg a piaci ár legalján adom, ez ugye 70-es és ebben a kategóriában mindenki full felújítottként hírdeti a motorját, lehet ez a baj hogy én nem így teszem de ha nem volt rá szükség akkor miért tegyem? Mind1 ha egyszer a CRE elmegy akkor tudom csak betenni a domit a garázsba
Hello!
Egyenlőre nem bántanám,járasd,használd egy darabon,kompresszió mérés nem árt. Ha nem szűnik a füst, akkor szedd szét!
az opelon kimostam féktisztítóval+12bar levegő 5-6x ismételve és faca lett
közben dugdosni ki-be a kulcsot amikor csucsog a féktisztítóban
Takard le valamivel. Már az is sokat számít.
Megjavult nem tudom hogy de ma jó. Sajnos kint kell aludnia, nem tom a hideg betehet-e neki, ma jóval melegebb van
valakinek?
Ha sokat állt akkor meg van az esélye,hogy kikeményedtek a szelepszár szimeringek és az miatt eszi az olajat.Én mérnék egy kompressziót.
Enyém füstölt eléggé hidegen is, melegen is. Ezért van most furatni.
Üdv! Lemosva gyári kerekekkel. Így nèz ki. Hát viszont rossz a kedvem mert meggondolta magát a motor ès füstölni kezdett. 10w40 es olajjal Mannol. De mostmár rugdosásra indul szivatóval. Drága lesz ez lehet. Alapjáraton nem füstöl csak ha gázt húzok.
Eladó a képen látható matricaszett XR600-hoz. Teljesen új, bontatlan. Érdeklődni privátban itt vagy Face-en.
Valamit próbálok alkotni vele, ha igényt tartok rá szólok
Fújtam bele kontakt sprayt, gondoltam valami kenő hatása annak is van de nem nagyon használt
Ezekszerint nincs :) Már igy vettem
Látom a regulátorodnak már nincs meg a füle
Hali. Az enyémen igy néz ki az eleje, kibontott lámpával. Oldalt a 2 fülre megy rá a foncsor. Természetesen nem eladó