Szevasztok help xr 600 92 egykarbis és a régi kétkarbis váltó ugyanaz mert az éxerembe összeszakadt és van egy régi xr váltó86 ból csak nem merem megvenni :)
hali. xr 600 bontott de jo szelephimba van valakinek? meg egy kerdes 650es dominator henger van az enyemen, akkor jo az xr himbaja? megegyezik a ket tipus vagy :ominatoret kell vennem?
Üdv sport társak és márka szerelmesek :) pár apró alkatrészt keresnék honda xl 600 r szelepfedélen található mindkettő az egyik a kézi dekó bovden tartója a másik meg az a kis pecek ami a helyén tartja a kézidekó tengelyt.. utóbbiról van kép is ... Légyszi túrjátok fel a sufnit tudom h esik meg a kedvem se jó de hátha van valakinek
a zárójeles dolgok ha nem lennének, és persze nem az éhenhalás szélén billegnék én simán beneveznék egy 3-5 fős csapattal
a zongorában simán benne van egy ilyen túra, annyi lenne a szervize hogy olajat cserélnék előtte
Az a kontinens nekem most nem szimpi(ebola,forrongások)....lehet nem vagyok elég elmeháborodott
Egy ismerős Nivával ment végig jó ár éve,azt mondta hogy jól teljesített az Orosz csoda.
ez az igazi :
A Budapest-Bamako 2016 is nevezési díj nélkül várja azokat, akik ipari hulladékkal vágnak neki Afrikának. Trabik, Ladák, Moszkvicsok, Polskik, 30 évnél öregebb, kétkerék meghajtású autók, Velorexek, mentők, tűzoltók díjmentesen jöhetnek. Mindössze egy emailben kell jelezni az elmeháborodottság fokát.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
http://www.kepesmotor.hu/felni...
na ott oszt se előre se hátra
a zongorában simán benne van egy ilyen túra, annyi lenne a szervize hogy olajat cserélnék előtte
Egy ismerős Nivával ment végig jó ár éve,azt mondta hogy jól teljesített az Orosz csoda.
A Budapest-Bamako 2016 is nevezési díj nélkül várja azokat, akik ipari hulladékkal vágnak neki Afrikának. Trabik, Ladák, Moszkvicsok, Polskik, 30 évnél öregebb, kétkerék meghajtású autók, Velorexek, mentők, tűzoltók díjmentesen jöhetnek. Mindössze egy emailben kell jelezni az elmeháborodottság fokát.
miféle blokk az ami nem bír ki 8-10ezret 10+ szervizelési lehetőség mellett