Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindig is gyanítottam hogy az a sok reszelés a sufniba és a fujás hangok de már látom átalult az öreg rozsdaboglya Ktm é és még a navit is át raktad:)
Mocis, bocsi azt hittem hogy tanulok valami újat.. azt hittem, hogy a domi hengerfejek máshogy néznek ki :D
de így már leestek a dolgok köszi :D
Olx-en rákérdeztem több bontós hirdetésnél, 20-at mondtak annyiért meg dugják fel tövig a seggükbe. Max 10-15-ért fasza gázos telók vannak fent csak éppen nekem egyik sem volt jó
Látom, street pilot iii...
Üdv, egy típust tudnál mondani? Egy barátomat lehet érdekelné! Köszi
szia. olx en van nézd meg
Sziasztok!
Van-e valakinek Nx 650 hátsó rugóstagja,mennyi az ára?
Ilyen nekem sincs már, felhasználtam ami volt.
nállad nincs véletlen feleslegbe ?
Geri erről pontosan azért tudom mert mi tettük rá:) de miért fontos neked?
kösz ránézek v hol
Így néz ki gyárilag ,
Itt a cikkszám 18291-MN5-650
700-800 ft között mozog az ára
Hondánál tuti lehet rendelni
az a kúpos b aszás nem akar rendesen tömiteni a kipufnál.berakatam ma.az aksit de valami cumi van .piros vezetéket +ra kötöttem negativot meg testre de melegszik a vezeték mint állat .Lehet nem.testre kell.a negativ?
akkor nekem 10ért kell megvennem tőled hogy fedezve legyen a munkadíjjam
Akkor te majd feltöltöd neki Amúgy baszott drága a memória kártyája Az openmaps-ról is lehet rá tölteni.
én tudom, csak olyannak kellett volna ki full béna ehhez
egyszer néztük hogy valahol(talán a ruszkiknál) megmókolták 2 gigára
de valami 15ért csinálják
de megoldható az is Nem kell teljes Magyar térképet feltölteni csak azokat a részeket amiket érintesz.Fél Magyar meg az erélyi rész megoldható egyben.
Két kúpos félkör tömít csövenként asszem.
pedig volt ezekhez anno 256os is csak gondolom sóher volt a régi tulaj
sajna a 128 kevés egy román-magyar kombóra
Tudja valaki, hogy az olajpumpa hézagát mennyi időközönként érdemes ellenőrizni?
128 as
mekkora mem kari van benne?
Ha valakit érdekel egy vízálló Garmin motoros gps feltöltött földút és turista térképpel az jelezze.Minden kábel meg van hozzá.Kormányra szerelhető tartóval együtt.Az ára 25.000 ft
Igazából nem tömít sehol rosszul csak,felújítom ezert is lenne pár kérdésem mikor évjáratú blokk?
Mocis honnan lehet tudni, hogy a hengerfej az pont egy dominátoré?