EC versenyeken indult a srác szóval lehet,hogy 450x nem tudom.Annyi hogy a szelei le vannak kerekedve,de így amit mutatott róla képet elég vagy 5 évig.95% körül lehet.Csak maga a típusát nem fotózta le.Mellékesen a 2db-ot venném 8k-ba.Annyit csak megér meg egy Hondás mez 2k-ért vagy ingyen :D Jó dolog a kolesz :D
Két okból is sántít a történet az egyik az,hogy nem használnak cross versenyre 140 es gumit a másik pedig az,hogy a crf 450 19 es hátsó kerékkel van szerelve Kivéve ha 450x de azzal meg nem igen versenyeznek ha csak nem enduro versenyről van szó
azért az xr vagy 20 kg val könnyebb mint az s-es drz. (xr és a drz 400e 130kg) s vagy 145kg.Ami a lényeg a drz-n szar a futómű, orrnehéz, gagyi az összes csavar, egy retek szar.Egyedül az őnínditó amiben jobb,persze amig az akksi jó.Volt 2xr és 2 drz is.
Amúgy elképesztő hogy verseny után egy szinte tök új gumit levetnek, max kicsit le van kerekedve de hát pályán már nem az igazi a parasztgyerek meg a határban 5 évig elmegy vele
Ini!
Amiről szóltam az egy gagyi pár ezer forintos szar volt.
Dobtam egy hátast oszt kettétört ,
Egy semmi felmenő csak elbasztam,a végén van http://youtu.be/sa4sI3kwEgg
Én is azt írtam,hogy az XR4 gyengébb
A DRZ mindenfelé állítható telója pont egy kalap szart ér(szerintem)
Az eleje olyan buta mint az üregi nyúl ,a hátulja elmegy(az XR-é sem rossz )
A vízhűtés qrva jó dolog ha meg van hozzá a teljesítmény,az DRZ-nél szo-szo
Az önindítóra nehéz mit mondani ha van rohadt jó,ha nincs megszokod(mint én )
Szalonban már nincs belőlük,így az új ár irreleváns ,a használt piac szerint meg mindkettő kibaszott drága
Én az XR4-et választanám mert szeretem a régi ,bevált,megbízható technikát....................de ez én vagyok
Vita?
Csak érvek
pl múlt évben is egy kis faszság miatt égett el a honda
Ha 18"-os a felnid akkor a legjobb
Csak szívjuk a véred
Lenne egy METZELER 140-80-18-AS gumi az jó lenne az XR-re? Az a helyzet,hogy egy versenyt mentek vele és olcsón hozzá tudnék jutni 2db-ért.
Amiről szóltam az egy gagyi pár ezer forintos szar volt.
Dobtam egy hátast oszt kettétört ,
Egy semmi felmenő csak elbasztam,a végén van
http://youtu.be/sa4sI3kwEgg
A DRZ mindenfelé állítható telója pont egy kalap szart ér(szerintem)
Az eleje olyan buta mint az üregi nyúl ,a hátulja elmegy(az XR-é sem rossz )
A vízhűtés qrva jó dolog ha meg van hozzá a teljesítmény,az DRZ-nél szo-szo
Az önindítóra nehéz mit mondani ha van rohadt jó,ha nincs megszokod(mint én )
Szalonban már nincs belőlük,így az új ár irreleváns ,a használt piac szerint meg mindkettő kibaszott drága
Én az XR4-et választanám mert szeretem a régi ,bevált,megbízható technikát....................de ez én vagyok
Vita?
Csak érvek