Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emlékezik hol estél el és legközelebb kikerüli.
Hali! Mi az az emlékezős kormány? Mit tud az?
én se vitatkozom
csak erről a kettőről van összehasonlítási alapom
az e verzióval már nem sokat mentem
Nem vitatkozni akartam.
havernak s drz van nekem xr4 volt, az önindítót leszámítva mindenben jobb volt a honda
és a drz nem volt agyonhasználva mert nem volt benne 1500km az xr4 meg már 70ezer felett járt
jó dolog a vízhűtés......örökké megforr, mindenbe beakad, lehet rá költeni mindenféle extra baszásokat venni hozzá stbstb
és ne mond hogy nem, mert a huskynak is széjjeltördeltem a tankidomot amikor bozótosban verettünk, hűtővédőt is kellett már rá venni mert valahol elmaradt stb
és még el sem estem vele rendesen
Azért ez nem egészen így van ,
Az XR az S! től gyengébb 5 lóval
A DRZ nek állítható az összes teleszkópja minden irányba
A víz hűtés nem rossz dolog .Különben nem kellett volna kitalálni.
Ráadásul a DRZn van önindító .
Az ár tekintetébe pedig az XR 50 ezerrel drágább volt új korába .
én estem sokat az xr4-el kicsit-nagyot vegyesen de a gyári kormány kitartott
pedig volt hogy 30-40 felé tettem a motort az oldalára (el is repedt a felkarcsontom ami a mai napig fáj pedig lassan 3 éve lesz)
de a kormány kitartott.. faca xl fejidomom ekkor halálozott el teljesen
Szerintem jól teszed
Az XR4 kicsit gyengébb mint egy E-s DRZ de könnyebb !
Ráadásul egy vízhűtő,tankidom kombó sem olcsó.
Futómű terén az XR4-nek semmi szégyelni valója sincs a dörözövel szemben
Én XR6-ot dobáltam elég intenzíven és egy gagyi kormánytörésen kívül semmi baja sem volt.
A DRZ ára meg egyenesen felháborító(KTM ár) ami azért túlzás
Egy XR-en legyen tiszta a légszűrő,gyakran cserélj oilt s 100 év meg egy nap
Sziasztok.
Véleményetekre lennék kiváncsi. T.K.R.J alkatrészek felől, használtatok már ilyet a motorotokban? Mi a tapasztalat az ilyen márkájú alkatrészekkel, gyárival megegyező minőségűek vagy silányabbak? Xr600-ba hajtókart néztem ebből a márkából, és eddig az ára miatt elég tetszetős a többihez képest.
Eladó a matricaszet még mindig ha valakit érdekel
Üdv

XR650R-re jó az XR400 farokidomja? Mert nekem a 400-é jobban tetszik :)
Itt
Érdekesség....
Nincs mit!Ha nem vagy tisztába milyen fúvókával lenne jó a beállításod írj aztán segíttek.
Köszönöm szépen
Igazából amilyennel kéred mikor megveszed újonnan,de ha nem variálsz akkor a standard-ot kapod aminél a fő fúvóka 165-ös az alapjárati pedig 17,5
masteron tuti megmondja neked
Kerestetek régebben 41-es fcr karbit
gázkarral bovdennel gumicsonkkal stb eladó
működő törött motorról eladó
06 30 635 9305
80 e ft
hát eddig én is így állok a dologgal....de csábít az a 15ezer....mivel sokszor ugy érzem nem értékelik az emberek, azt amit azért kéne- hogy adom a gyári felszerelést a motorhoz...ezért nem tudom igazábol mi legyen.... voltam már így, az előző 600-ra tettem Arrow sport-dobot, így árultam- egyáltalán nem kérdezték, hogy a gyári megvan e, és pénzbe se kérhettem többet- hogy azt adtam a motorral....meg még sok mindent, uj légszürőt, + első sárvédőt, stb.....utána gondoltam bele... jó nagy hülye voltam- mert ezeket külön eladva- maradt volna + lové rajta....
Valaki segítsen mikuni tm 40-be mekkora gyárilag a fő fúvóka?
Ha engen kerdezel megtartanam. Igaz hogy nagyon csunya az a lampa de legalabb annyival tobbet is er a motor.
Ami a blokk mellett megy le 3 cső azok mik? Egyikből kiengedtem a vizet de a másik 2 micsoda?
hát nem azért mert tul erős..:)..vagyis erős, de a 600-as után nem annyira észrevehető.... a lényeg hogy közben vettem egy felújítandó házat...ezért adnám el..illetve cserélném, ha ugy van 400-asra..mivel ilyet lehet már pár százassal olcsóbban kapni...így, jut is belőle a házra..és marad is...mivel a motorozásrol nem fogok, vagyis nem akarok lemondani..így gondoltam a 400-asra....nekem amire kelleni fog elég lesz az is...és tudom róla hogy nagyon jó motor... volt is egy amit törötten vettem meg olcsóért papirost..megcsináltam..de aztán eladtam, mert valószinű meg nyomódott a váza kicsit az oldalrol kocsiba belemenéses baleset során..:)....másrészről meg tetszett minden tekintetben.....kb ennyi az ok
Néztem a hirdetésed, hogy hogy kisebbre cserélnéd?
igen..:)....tudom a gerecse nem olcsó..:)..ismerem őket.... nekem van xr 650-hez ilyenem, csak univerzális fejidom van rajta, ami E jeles- tehát műszakiztatható vele... hirdetem a motort, és én adnám a vevőnek a gyári lámpás fejidomot is....de a mai nap felhívtak hogy külön megvennék a gyári lámpás fejidomot....15-öt adnának érte...és elgondolkozóba estem.. mert ami rajta van ugyis E jeles..és amugyis le szokták a gyárit cserélni... na meg aztán az is tény hogy hiába adok ilyeneket a motorral- ez egyáltalán nincs megbecsülve, nem igazán árképző dolog, max megkérdezik, hogy megvan e hozzá.... egy szó mint száz lehet jobb lenne tőle megválnom nekem is?, így többet foghatnék a motoron, ha külön eladom, vagy ne tegyem?..... a tiéd azért kérdeztem, mert megtaláltam, és gondoltam, ha megvan beajánlom neki, vagy én átvettem volna, és tovább neki........köszi
Akkor maradok a Hondánál