Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvan a hátsókerék az xr hez:D
Köszönöm szépen!
Nekem nem volt gondom a 20w-50 es actevo val felesleges bele motul 20w-50
Milyen típust ajánlasz? Maradjak a motulnál vagy váltsak a sokak által dícsért castrol actevo-ra?
Nálam is ugyan ez a helyzet a motullal.Tavasszal nyugodtan rakhatsz bele 20w-50 et én is azt használtam és jó volt
Sziasztok! Tavasszal XL 600 PD04-ben olaj lesz cserélve, jelenleg Motul 5100 10w40 van benne és csipegeti, de nem füstöl kéken. Sokan ajánlották, hogy tegyek bele 20w50et és nem fogja csipegetni, valaki azt mondja, hogy ne tegyek bele 20w50et mert nem folyik bele a kisebb résekbe és nem ken olyan jól mint egy 10w40. A motort télen nem használom, csak ha melegebb van elindítom megyek vele egy keveset. Ti melyik olajat ajánlanátok?
Biztosan, nem olyan egyszerű dolgok ezek mint azt gondolnánk.
meg még jó pár gép kipufogójához is segédkeztek hangügyileg
Keresek xr650r hez felniket. 18 és 21 collosat.
A Lexus lsa megépítésénél jelen voltak a Yamahások. Mert ugyanis a motor szívás zaja is meg van komponálva,ehhez pedig szükség volt a Yamaha zenés multjára. :) Ez nem vicc,komoly.
Sziasztok. xr 400-hoz maradt fehér színű első sárvédőm. crf igazából. Nagyon keveset használt, majdnem új. 3000-ért eladó ha valakit érdekel csinálok majd képet.
honda matrica mindenképp megy rá, csak nem mindegy milyen környezetben

mert ugye ilyen is van:
Helló!
Honnan rendelted?
Megkérnélek,hogy a zongorára semmiképp ne ragassz honda matricát mert azzal csak a honda hírnevét rontanád,mert lehet lenne olyan akit megtévesztene és még az élettől is elmenne a kedve,hogy ilyen tré konstrukciót dobott piacra
na ezt bizonyítsd be, ha be tudod, ragasztok a zongorára egy honda matricát
Hiába akarsz bizonygatni bármit A Hondánál gépész mérnökök készíttik a motorokat a yamahánál meg hangmérnökök
Mi van,már mindenki itt a HONDA fórumon akarja dicsőíteni a zongoráját
majdnem jó
én ezt megcsinálom 1 ujjal is
de akár azt is kijelenthetem, hogy bármelyik ujjammal
Egy kicsit böngésztem. Az a helyzet a fekete felni rohadtul nem tetszik. De valami faja szín kellene rá, ha már szétszedtem . És porlakkozva lesz, szóval korrigálni se lehet. Teszek fel egy-két képet.
Minden ötlet érdekel.
Ini!
Csak neked , ,

http://youtu.be/AecYtuYcV7s
Szerintem felejsd el a fehér.felnit .nagyon csicsás lessz .Ha nem tetszik az eredeti, akkor csak a matt fekete.
ha elég sár lesz rajta jól fog mutatni:)
Cső! Szerintetek hogy mutatna az XR650-en a fehér felni? Olyasmi árnyalatban mint a fehér idomok.
megveszed és lehet más is kel majd valamikor, vagy épp másnak
de az a kis gumi baszást huzigáld meg hogy jó-e
ha szakad akkor gyorsan távozz
Szerintetek megéri komplett porlasztót (dupla) megvenni 8000 ft körül csak mert a membrán kell nekem?(persze csak ha jó a membrán)