Köszi, télleg nagyon szép eredeti állapotban van..és jól is megy :-)
A kipufogót majd javítanom kell, mert a csatlakozás után a dob előtt van egy rész ahol látszik már egy repedés, kisebb korhadás, kiégés. A haverral rendbe tudjuk szedni, neki van Co + műhely otthon, csak csövet kell szereznem ami egyező méretű. Ezért gondoltam, egy jobb állapotú saválló cuccra..
Feltettem egy képet a motorról, valamint egy emelőt, amit a haverommal dobtunk össze egy kép alapján. Láttam a mocid az enyém kicsit szolidabb kivitel :-). Viszont jó lenne rá egy jó kipufogó ami nem nyitott tehát a folytás megvan benne, nekem inkább esztétikailag van bajom az eredetivel.. de lehet, hogy megszokom :-)
valószínűleg más bekötési séma illik rá vagy még az sem... a srácnál aki képet tett fel a cdi röl a fekete fehér kábel sem jó helyen van ha gyári cdi-t nézzük alapul d e valaki már megfejette hogy robogóé vagy mi most akkor miért is megy a hiszti ? hogy egy robogó cdi nem teljesít rendesen?:D váro ma mágusok és kínnal bütykölök hozzászólását is.)
Helló! Mikor behalt nekem is a CDI-m vettem bele egy után gyártottat,rádugtam és mikor önindítózni akartam akkor elaludt az üresjelző lámpa meg baromi forró volt a sárga-piros kábel . Sejtettem ,hogy valami zárlat van. Azóta ez a vezeték nekem is ki van iktatva mint neked és az önindító is és a motor is működik viszont a fordulatszámmérő megvan hülyülve.
szeva zooi Catrol bőven jó 10w40 vagy 20w50 1000km ként nem árt cserélni.. közben figyelve eszik e belőle vagy szórja esetleg komolyabb nyírásnál hamarabb is cserélhetsz
szeretnék Xr 400-at vásárolni nemsokára... ha valaki ugy érzi megválik tőle, vagy tud ilyen embert, akkor írjon...köszönet
Május 16.-án lesz a III. Extrém nap rétságon! Kötelező eljönnötök!utána mehetnénk túrázni a börzsönybe
honnan tudok xr 600 motoromhoz vezérműláncot rendelni korrekt áron?
A kipufogót majd javítanom kell, mert a csatlakozás után a dob előtt van egy rész ahol látszik már egy repedés, kisebb korhadás, kiégés. A haverral rendbe tudjuk szedni, neki van Co + műhely otthon, csak csövet kell szereznem ami egyező méretű. Ezért gondoltam, egy jobb állapotú saválló cuccra..
Ha valakit érdekel van 18 as dobfékes kerekem XL 600 ba
holnap lövök róla képet
Nincs valakinek eladó xr 400 ba supermoto szett?
előre is köszi