Üdv! Hogy lehet a lègszűrődobozt leszedni? elèg idegesítő. Arra jutottam ha kiakasztom az összes dekompresszort a 60 kilómmal akkor le tudom nyomni a berugót. akkor baj van?
Ki tudja a yamaha szervizesek meg lehet hondával járnak. Fater is nagy opel mániás volt aztán amióta az unokabátyám az opel gyárban dolgozik azóta meg sem fordult a fejében hogy azt vesz
én a honda dreamtól rendeltem, ott a szervízvezető ténérés volt(vajon miért is zongorája volt egy honda szervizes főnöknek? ) aztán úgy küldte hogy meg sem kellett mozdulnom....
a száma: x24gpr-u(ha nagyon üvegeled neki akkor inkább az x27gpr-u)
meg azért is rendeltem tőlük mert minden az osztrákoktól jön, kevesebb esély van a hamisításra
akkoriban nem bíztam meg a magyarországi forgalmazókban
azt a zongorát úgy berúgtam hogy mellette álltam és szemből rárúgtam és már ment is
szóval pöccre indult, csak az önindító valamiért nem tudta beindítani
szerintem egy kicsit oxidáltak a csatlakozók és nem tekeri rendesen
ilyen nekem is amikor önindítózáskor 11v alá megy, akkor nehezen kapja el amikor meg rádobom a töltőt akkor 2-3 fordulat és megy is
szóval ennyi a történet
trehány motor nem jó motor
Szép napot Hondatársak. Ini, meg tudnád mondani hol tudtál anno az XR4-hez Denso gyertyát venni? Milyen számozásút? Amilyen gyárilag is benne van? Köszi előre is
Nagyon jó ez a bálnatúrás videó de a végén van a lényeg amiért érdemes megnézni Fogalmazhatnék úgy is,hogy ott van a hab a tortán Mikor egy zongorát láthatunk ami megbízhatóságáról híres és még az a szerencse,hogy könnyen indul Pöcc-röff a gép
Nekem volt egy jó trükköm dulpakarbi leszedésre ,
Blokk csavarokat ki kell szedni kivéve a hátsó alsót és lebillen előre a blokk 15-20mm kb
és van hely annyi hogy ne legyen szopás leszedni vagy visszarakni
Azt a pár db csavart nem sok idő kitekerni
130ért rendszámosan akkor is megéri ha rá kell tolni 200ezret
persze csak ha az a cél hogy megtartja hosszabb ideig
a duplakarbi levétel meg a 4. leszedés után már csak negyed óra lesz
Duplakarbit nagy cumi leszedni. Csapot is nézd meg hátha ott a gond. Sok sikert hozzá. Reméljük patika állapot. És nem egy átugrott vezérlésű bontószökevény.
a száma: x24gpr-u(ha nagyon üvegeled neki akkor inkább az x27gpr-u)
meg azért is rendeltem tőlük mert minden az osztrákoktól jön, kevesebb esély van a hamisításra
akkoriban nem bíztam meg a magyarországi forgalmazókban
szóval pöccre indult, csak az önindító valamiért nem tudta beindítani
szerintem egy kicsit oxidáltak a csatlakozók és nem tekeri rendesen
ilyen nekem is amikor önindítózáskor 11v alá megy, akkor nehezen kapja el amikor meg rádobom a töltőt akkor 2-3 fordulat és megy is
szóval ennyi a történet
trehány motor nem jó motor
Blokk csavarokat ki kell szedni kivéve a hátsó alsót és lebillen előre a blokk 15-20mm kb
és van hely annyi hogy ne legyen szopás leszedni vagy visszarakni
Azt a pár db csavart nem sok idő kitekerni
persze csak ha az a cél hogy megtartja hosszabb ideig
a duplakarbi levétel meg a 4. leszedés után már csak negyed óra lesz