Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fasza kis gép a karbi nem az igazi de egy tisztítás után indulnia kell Gratula hozzá és egyben üdv a klobban
Üdv emberek! Vettem jóhiszeműen 1 honda xl 600 R-t. Rendszámos 130 èrt. Meghalt a tulaja örökölte a felesège tőle vettem. Namost ez nem indul szimrát már csináltam mèg benzint karbikból egyáltalán nemkap. Èrdekelne tipushiba vagy mikre figyeljek. Holnap megyek okmányirodába remèlem minden klappolni fog. Szívem vágya volt 1 ilyen. A törtènete a felesège elmondása szerint az 57 èves tulaja az erdőben lerobbant elvileg dugulás miatt ès hazatolta megjavítani viszont már nemtudta mert beteg lett. Elöl hátul uj krossz gumi + utcai endúró kerèkszett szinte új gumikkal. plusz 20 volt a szállítás. Remèlem nagyon nem basztam ki magammal. Várom a v3lemènyetek. Üdv.
feszítő lehet lesz ... csonk csak nx hengerfejre van az is vasból:)
feszitő meg esetleg csonk
mi kell xl hez?
hát hivd fel normalis srác és olcsón adott mindent még annó 1 éve
november óta próbálom elérni emailbe. ezt a csávót .alkudoztam vele alkatrészekre ,de eltünt mint Petőfi.
tudom már kiez a csávó töle vettem a dt alkatrészeket is és mutogatta van 1 csomó xl alkatrésze , el is feletkeztem róla jó hogy eszembe jutattad bár remélem nem lesz rá szükségem a közeljövőben
ezt a blokkot több mint 1 éve bontották meg nem sok minden van már abbol...
hmmm ezek az alkatrészek ittvannak tőlem 5 kilométerre
találtam nektek alkatrészt : http://olx.hu/hirdetes/honda-x...
Azt vágom hogy nincsen benne. Akkor végül is ugyan az a berugós mehanizmus van benne mint az rmgben. Csak itt van egy 5ik szelep. Az rmgben meg az a kis tüske a szelepfedélbe ami rugáskor lenyomja a kipufogószelepet. Vagy ha kézzel húzod akkor is. Egy helyre megy a 2működtető bowden. És akkor mi van a domiban? Mert pl a klrben ilyen röpsújos szar van a veztengely végén.
ez 600r ben az autódekó de van ugyanez kéziben is rajta ami valóban lenyomta a szelepet ... 600r ben nincs önindító
Ez a 600rbe van. De az rmg az csak 4 szelepes. És ez hogy autó. A berugó húzza nem? Az rmgben is húzta rugásnál de az csak lenyomta az egyik kipuffszelepet egy kis tüskével. Na de ha önindítózom akkor ninvs semilyen autódekó működés nem? Mert a veztengelyen semmi olyasmi nincs.
5 szelepes
És ilyen van az rmgben is?
a berúgókarnál levő alaktrészíröl nincs képem...
mijen kèp kell a dekóról ?
Metzeller 6 days extreme. Mocis tudsz nekem képet küldeni az xl dekórol. Mert nagyon érdeköl. Netes is jóe.
az miylen gumma?
lebeszéltetek róla .meg lóvém sem volt.de nem baj ,ezt biztos elhozom .
a 6napos simán elmegy 4-5 ezret is aszfalton
A transalpot megvetted a múltkor?
jah jah ha jol vereted fél szezon és cserés
Mitas c02 viszonylag olcsó de az aszfalt brutálisan eszi, 3-4 km aszfalt után szemmel láthatóan kerekedtek a középső bütykök szélei