erre a kaszálóra is van példám
van felénk egy darab rét, ismerem is a gazdáját
a réten átmegy egy út, elég mély rész sokszor áll itt-ott a víz rajta (van hogy 15 centi is)
szóval az út kitaposva, aztán mit tesz a nép? megy mellette mert az úton áll a víz... aztán ismét mellette és ismét...
aztán idén sok volt az eső, szóval az a 2-3 méteres útból már lett vagy 20 méter, de néhol még több
aztán ha belegondolsz hogy 3km x 20 méter jó pár körbála széna mínusz
szóval ha valamid van, akkor egész máshogy szemléled ám a dolgokat
Nehez dolog az tuti.de ha en foldesur lennek es azon a foldon nem lenne mas csak fu meg egypar fa nem keritenem.mert ha van fajta tonkreteheto termes azt mondom keritse.de ha csak kaszalorol van szo akkor nem mindegy?
fene tudja...... amikor van 50 hektár földed azt tuti nem keríted körbe 300-400 forint/méter drótkerítéssel drót meg ugye nem nagy összeg
mondjuk nem értem meg aki sunyiban erdőben fák közé huzigál drótokat meg aki 500forintos magánterület feliratú táblákat nem képes kirakni
felénk is baszott sok drót van, ráadásul még sokkol is mert villanypásztor..., és mindig másfelé huzigálják csak ugye fingom nincs melyik is a hivatalos út, aztán inkább visszafordulok, pedig tuti nem mind szabályos
Nagyon nem akarok belefolyni lehet nézni minden szemszögből a dolgot de véleményem szerint ha valamit védelem miatt kerítek el akkor kerítést csinálok mert valljuk be egy kihúzott drótkötél kb semmitől nem véd. Aki fát akar lopni bemegy a vadász aki komótosan halad autóval vagy észreveszi vagy max eltépi kicsit bezúzza az autót. De motoron nem feltétlen veszi észre az ember a kifeszített kötelet hiába van azon sallangó. Egy dolog a magántulajdon védelme de akkor azt csinálja normálisan az ember ha tényleg védeni akarja. Az ilyen életveszélyes megoldásoknak viszont semmi értelme. A tulajdonát nem védik ellenben életveszélyes. Tegyük fel éjszaka arramegy bringával egy vadász vagy valaki az se veszi észre bringával is eshetsz emmiat úgy hogy ottmaradj nem kell oda motor.
o de szerintem ne menjünk ebbe nagyon bele :( ezután is lesz aki kifeszíti és lesz aki belemegy bár remélem az utóbbi nem sűrűn történik meg.
Sosem fogom megérteni mi vezérli azt az "állatot" (mert embernek nem nevezném) aki kifeszíti a drótot holott tudja valószínű mi lesz a következménye....
na azért ebben nem értek teljesen egyet
mivel nem láttam a tett színhelyét ezért nem mondok semmit, de nem mindig az a hibás aki a saját területét védi....
kb így megy
csak nagyon nézd meg a küllők formáját és hosszát, mert van sokféle
meg annyi lyuk legyen a ráfban mint az agyban.....
egyes kerékpárszerelők át tudják fűzni
csinált már valaki agy átszerelést nagyobb felnibe?
Gondolataim szerint ugy megoldhato ha veszek egy 18"os felnit mindenestöl kifüzöm a felnit,és belefüzöm a saját mocim agyát...függetlenül attol hogy tipusazonos a felni vagy sem...jol gondolom hogy ez igy müködik?természetesen olyanra biznám aki füzött már kereket!
Na csak azért gondoltam ilyenre, mert ha következöre gumit kell vennem az sem lesz egyszerü...
toldogatni nem akarom, szerintem jövő télen úgy is lánccsere lesz
ahogy moccan a csap már dobom is le
nem nyúlik ez semmit kiteszem majd teljesen a végére, aztán valami 110es gumiból csinálok "szögeset"
jó lesz az a vizes réten is nem csak a hóban
ha elkopik a láncom utána hosszabbat veszek, és csinálok szöges gumikat
beszoptam evvel a gyári 108 csapossal olyan közel van a kerék a vázhoz hogy egy anya sem férne be
fékbetétek honda cr 125-höz:5500ft
fékcsövek,kormányok,láncszetek,kézvédők,gumik, egyéb kiegészítők és alkatrészek itt! nézz be, megéri!
enduro / cross cuccok!