szia INI már nem mondok semmit csak azt hogy szia. itt a faszezon én meg járok az erdőre, hogy legyen lové, mással nem törödök. de azért most beugrottam. aki küllőt füz az nem komplett vagy nagyon bogaras,és nincs tisztelet a kivételnek.....
nem azért mondom hogy mekkora penge vagyok a motorszereléshez, mert szinte semennyire sem
de azért nem úgy kellene nekiállni motort berhelni, hogy egy minimális képzettség van?
gyújtás, vezérlés, karbi nem olyan dolog amit 2 sorban leírva meg lehet tanulni/csinálni
mondjuk azért azt is megnézném hogy fűz össze egy totál kezdő egy kereket..
Koszonom a kepeet meg hasznomra valhat!meg azt arulja el valaki h a baloldalikepen mejik szam mejik fuvokat jeloli magyarul?meg ha azokon lehet allitani akkor mi az optimalis?
hali
ha gyári 21es első kerékbe akarsz fűzni egy 17es ráfot,a gaári küllők nem lesznek jók,mivel túl hosszúak lennének.
én gyártattam annó ,amikor pont ilyen helyzenben voltam, ha jól elméxem 8rongy volt hozzá az összes
sziasztok
keresek 1993-as HONDA XR 600-ba supermoto felniket. Azt meg lehet oldani, hogy 17-es hátsó kerékbe rakok egy 21-es felninek az agyát, és úgy teszem össze? akkor a 21-es felni küllői kellenek majd bele, ugye?
köszönöm a segítséget
remélem kitalálsz valamit Papesz mert én már nem tom mi legyen...találtam egy ilyen levegöpumpás valamit a karbin,talán azon lehetne állitani vagy nem tudom...lövésem sincs..asszem holnap összerakom elinditom megtiprom picit hogy felmelegedjen aztán meglátjuk a lehetöségeket!meg sztem melegen kiveszem a gyertyát is megnézem van e szikra...bár annak lennie kell mert melegen megy csak nem indul el...rohadjak el ha nem beállitási dologrol van szo....üzemenyag nem hiszem hogy lenne mert megy a motor..csak a levegöre gondolok mert igazábol az az egy ami befolyásolja az inditást...üzemanyag szintet tudok valahol állitani vajon?
Szerencsés xr 400 tulajdonos lehetek.Szerencsére eddig semmi gondom nem volt vele, de szeretnék összeállítani egy szerszámos készletet. Szívesen venném olyan tapasztalt szerelők szűkösebb kelléktárának leírását amikkel kisebb munkákat el tudok végezni. Előre is nagyon köszönöm ezt a fontos segítséget.
Köszönöm
szevasztok!
Az uszo hibát kiszürtem megcsináltam....ennek ellenére mégsem indul ez a szemétdomb üzemmelegen...szelepek beállitva levegö annyira tekerve amennyit mondtatok mégsem hajlando indulni..esetleg a gyujtásomnál nem melegedhet tul valami?valaki mondjon valami okosat mert ott tartok hogy jöhettek szalonnátsütni egy honda XL500R lángjain mert felgyujtom...
Gyújtást állítani max a jeladónál tudsz elő/utó gyújtást
Főtengely végén .. mert épp ma jöttem rá mivel vez láncot cseréltem
és le kellet vennem a jeladót
Hali
megjött a km óra,még hétfőn ideért,csak nagymuteréktól most hoztam el mert most jöttem nemrég haza pestről,jónak tűnik a cucc,bár még nem szereltem fel, most épp szétfele szereltem a gépet,némi gond akadt a kipufogó szelepekkel
block már a szerelő asztalon, az esti órákba ki szedtem,nem sokat ment így, beinditottam,láttam hogy izzik a leömlő 1 perc járás után,na mondom itt valami nem okés,leállitottam,és elkezdtem gondolkodni,és arra jutottam h valszeg nem zár a kipufogó szelep,hát nagyon remélem hogy nem égett szét a szelep,majd holnap lesz leszedve a hangerfej,ma már idő se volt,meg hnap ér rá 1 motorszerelő haver azért jobb ha a hengerfej szétszerelésnél már ő is ott van
de azért nem úgy kellene nekiállni motort berhelni, hogy egy minimális képzettség van?
gyújtás, vezérlés, karbi nem olyan dolog amit 2 sorban leírva meg lehet tanulni/csinálni
mondjuk azért azt is megnézném hogy fűz össze egy totál kezdő egy kereket..
ha gyári 21es első kerékbe akarsz fűzni egy 17es ráfot,a gaári küllők nem lesznek jók,mivel túl hosszúak lennének.
én gyártattam annó ,amikor pont ilyen helyzenben voltam, ha jól elméxem 8rongy volt hozzá az összes
keresek 1993-as HONDA XR 600-ba supermoto felniket. Azt meg lehet oldani, hogy 17-es hátsó kerékbe rakok egy 21-es felninek az agyát, és úgy teszem össze? akkor a 21-es felni küllői kellenek majd bele, ugye?
köszönöm a segítséget
Szerencsés xr 400 tulajdonos lehetek.Szerencsére eddig semmi gondom nem volt vele, de szeretnék összeállítani egy szerszámos készletet. Szívesen venném olyan tapasztalt szerelők szűkösebb kelléktárának leírását amikkel kisebb munkákat el tudok végezni. Előre is nagyon köszönöm ezt a fontos segítséget.
Köszönöm
te aztán szivsz vele
majd agyalok azt irok.
Az uszo hibát kiszürtem megcsináltam....ennek ellenére mégsem indul ez a szemétdomb üzemmelegen...szelepek beállitva levegö annyira tekerve amennyit mondtatok mégsem hajlando indulni..esetleg a gyujtásomnál nem melegedhet tul valami?valaki mondjon valami okosat mert ott tartok hogy jöhettek szalonnátsütni egy honda XL500R lángjain mert felgyujtom...
Főtengely végén .. mert épp ma jöttem rá mivel vez láncot cseréltem
és le kellet vennem a jeladót
lóg a bele is megy,indul és tuti hogy akár mennyire szar,akkor is hazavisz,
ennyi.
pont.
nem uj,de korához képest top mocik
csak agyalok hogy mit kellene rajta alakitani hogy egyedibb,jobb,kezelhetöbb legyen,
de mindig rájövök hogy ez igy fasza ahogy van,
és érdekelne róla pár dolog ?!
Válaszotokat előre is köszi Kori !
megjött a km óra,még hétfőn ideért,csak nagymuteréktól most hoztam el mert most jöttem nemrég haza pestről,jónak tűnik a cucc,bár még nem szereltem fel, most épp szétfele szereltem a gépet,némi gond akadt a kipufogó szelepekkel
a 2. képen azon a két egymásra tett szerszámo ládán stabilan állt a motor?