Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én indikátor órával szoktam állítani a szelephézagot szerintem még ez a legjobb.
Heló, nicns valakinek egy XL 125R-re való légszűrőház fedele?

Üdv.kori!
15ösből kell szépen vízpapírral visszacsiszolni 12esre digitális tolómérővel méred,ami 1000ed mm pontossággal mér sztem kivitelezhető
de hogyhogy itt ennyire szigoruan megadják,hogy ennyi szárad mm legyen? semmi tól ig? a 900 rr nél van egy tól ig tartomány,kb 5század milis,amibe belekell hogy essen
,1 lötyög ,15 meg nem ment alá nekem is így van.......
és már túrásítva van a gépem kész a csomagtartó, meglepően stabil lett, pedig elég vékony drótokból van
már csak egy nagyobb túratank kellene, láttam gyártanak hozzá 22 literest is, ez igen jól jönne a román túrákon
lényeg? mi a lényeg?a p..na?

a teló meg szerintem jobb lett, bár eddig nem sokat használtam még
teljesen kilágyítva úgy érzem nem ráz úgy a murvás terepen mint előtte, hozzáteszem hogy ez a vélemény kb 30 km alatt alakult ki, kitavaszodik aztán megnézem mit produkál a hegyekben
Olyat még én sem találtam ami pont 0,12-es,viszont olyan létezik,hogy kettőből már összejön,pl 0,08+0,04........nekem ilyen
hézagmérőm van. Vagy ennek hiányában marad a kicsit lazább 0,10-es........sokan csinálják így.
Szeva mester! Tetszik-e a lényeg?
ezt a 0,12-es méretet még mindig nem tudtam szerszámilag megoldani
egyszerűen nem találtam semmit ami ekkora........
oh köszi tényleg ezek
rájöttem,hogy tegnap rosz helyen néztem a manualba,de mostmár megtaláltam én is ezt a részt
Sziasztok! Keresek ilyen tankmatricát,amilyen a képen van.
Valaki esetleg tudja hol lehet ilyet kapni?
Nem! Ezek a szelephézag méretek az XR600 -hoz.
ez itt a szelephézag mérete?
Szia!
Egyszerüen feltudod tenni, az eleje sapkaszerüen ráhuzható,az oldalán meg van két nyolcas csavar az szoritja le,
Egy Jótanács,Mérd le a szélességét elöl hátul,hosszát a rátartásokkal mert több méretben van nekik ,
Szia
Köszönöm szépen! Akkor megpróbálom ezt majd remélem jó rá !
Szia!
Lehet nem is kell rá másik ülés,Én is csak üléshuzatot vettem rá,
a dominátoré ilyen, itt megnézheted,
http://www.parilla.hu/index.ph...
Szia
Nézd át a hirdetéseket "endurocross" kategóriában. Nem rég volt 1 váz. Úgy emlékszem rajta volt az ülés is.
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy ilyen típusu XL125R-re ülést nem tudtok ?

Válaszotokat előre is köszi Kori !
Hali,okés es elore is köszönöm!jo lenne ha lenne!
Megnézem hogy van-e haveromnak majd szólok ha találok.
Hali!
XR 400at/ 600at keresek 350.000ft-ig. Évjárat 1993től 2000ig.
Illetve cserelehetőség nem ártana. Honda Dominatorra.
Köszi
Üdv
hy all!
Nincs valakinek elfogadhato állapotu 17es hátso cross gumija?nem kell zsir uj
Köszönöm, persze vigyázni fogokrá,csak még van vele meló..:) !
grat es vigyazz ra
Eladó a motorom:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Az ár kevesebb, mint a hirdetésben. A fejidomot eltörtem sajnos. Csak utcai gumikkal 260.000ft. Motorikusan kiváló, eladás napján felkészítem szezonra.
A megadott elérhetőségeken lehet jelentkezni!
Üdv