15ösből kell szépen vízpapírral visszacsiszolni 12esre digitális tolómérővel méred,ami 1000ed mm pontossággal mér sztem kivitelezhető
de hogyhogy itt ennyire szigoruan megadják,hogy ennyi szárad mm legyen? semmi tól ig? a 900 rr nél van egy tól ig tartomány,kb 5század milis,amibe belekell hogy essen
,1 lötyög ,15 meg nem ment alá nekem is így van.......
és már túrásítva van a gépem kész a csomagtartó, meglepően stabil lett, pedig elég vékony drótokból van
már csak egy nagyobb túratank kellene, láttam gyártanak hozzá 22 literest is, ez igen jól jönne a román túrákon
a teló meg szerintem jobb lett, bár eddig nem sokat használtam még
teljesen kilágyítva úgy érzem nem ráz úgy a murvás terepen mint előtte, hozzáteszem hogy ez a vélemény kb 30 km alatt alakult ki, kitavaszodik aztán megnézem mit produkál a hegyekben
Olyat még én sem találtam ami pont 0,12-es,viszont olyan létezik,hogy kettőből már összejön,pl 0,08+0,04........nekem ilyen
hézagmérőm van. Vagy ennek hiányában marad a kicsit lazább 0,10-es........sokan csinálják így.
Szia!
Egyszerüen feltudod tenni, az eleje sapkaszerüen ráhuzható,az oldalán meg van két nyolcas csavar az szoritja le,
Egy Jótanács,Mérd le a szélességét elöl hátul,hosszát a rátartásokkal mert több méretben van nekik ,
Szia
Eladó a motorom: http://www.kepesmotor.hu/honda...
Az ár kevesebb, mint a hirdetésben. A fejidomot eltörtem sajnos. Csak utcai gumikkal 260.000ft. Motorikusan kiváló, eladás napján felkészítem szezonra.
A megadott elérhetőségeken lehet jelentkezni!
Üdv
Üdv.kori!
de hogyhogy itt ennyire szigoruan megadják,hogy ennyi szárad mm legyen? semmi tól ig? a 900 rr nél van egy tól ig tartomány,kb 5század milis,amibe belekell hogy essen
és már túrásítva van a gépem kész a csomagtartó, meglepően stabil lett, pedig elég vékony drótokból van
már csak egy nagyobb túratank kellene, láttam gyártanak hozzá 22 literest is, ez igen jól jönne a román túrákon
a teló meg szerintem jobb lett, bár eddig nem sokat használtam még
teljesen kilágyítva úgy érzem nem ráz úgy a murvás terepen mint előtte, hozzáteszem hogy ez a vélemény kb 30 km alatt alakult ki, kitavaszodik aztán megnézem mit produkál a hegyekben
hézagmérőm van. Vagy ennek hiányában marad a kicsit lazább 0,10-es........sokan csinálják így.
egyszerűen nem találtam semmit ami ekkora........
rájöttem,hogy tegnap rosz helyen néztem a manualba,de mostmár megtaláltam én is ezt a részt
Valaki esetleg tudja hol lehet ilyet kapni?
Egyszerüen feltudod tenni, az eleje sapkaszerüen ráhuzható,az oldalán meg van két nyolcas csavar az szoritja le,
Egy Jótanács,Mérd le a szélességét elöl hátul,hosszát a rátartásokkal mert több méretben van nekik ,
Szia
Lehet nem is kell rá másik ülés,Én is csak üléshuzatot vettem rá,
a dominátoré ilyen, itt megnézheted,
http://www.parilla.hu/index.ph...
Szia
Válaszotokat előre is köszi Kori !
XR 400at/ 600at keresek 350.000ft-ig. Évjárat 1993től 2000ig.
Illetve cserelehetőség nem ártana. Honda Dominatorra.
Köszi
Üdv
Nincs valakinek elfogadhato állapotu 17es hátso cross gumija?nem kell zsir uj
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Az ár kevesebb, mint a hirdetésben. A fejidomot eltörtem sajnos. Csak utcai gumikkal 260.000ft. Motorikusan kiváló, eladás napján felkészítem szezonra.
A megadott elérhetőségeken lehet jelentkezni!
Üdv