Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben!
Jó éjt Fater holnap dumálunk ha jössz!
Szeva
jo a verda!
2nap alatt ott van
kitartás!
ja és ki ne csomagold a gumit!Kelll! Sztem ha 6odikán postára dobod legkésöbb 8ra itt van
nem gond...a féknél sztem beleinvesztálok 3rugot az ujba
na amig haverod felhivod azt még megvárom aztán alvadás mert korán lessz a fél 5....azért is törekszem ennyire mert a kocsimon már nem nagyon tudnék mit alakitani az már kész..ezt a mocit meg igen olcson vettem ahoz hogy elherdáljam..55ezerbe megkaparintottam ugy hogy nem sok minden kell rá és megy is!Tudatlan volt a tulaja..
A kocsim meg igy néz ki..pontosabban nézett
elértem
féket nem adja el mert xl600r-e van és abba kell neki.
ülést meg másik haverunk elvitte töle etz-re és eladta azzal együtt
ugyhogy sorry
gyári
remélem olcsón megkapod!
a gumit nem muszály megvenned ha mégis meggondolod magadat!
de komolyan
azt látom hogy tiszta én vagy!
a törekvés az agyalás,megsózva egy kis megszállottsággal.
jo uton haladsz!
én ,mint a képeim mutatják annyi motort kipróbáltam,szerelgettem.,agyaltam velük,(és a feléröl nincs is képem)hogy szinte ennek élek a gyerekeimen kivül.
magában a motorozás nem is lenne ennyire izgalmas!
havert minnyá megcsörgetem
ja meg találtam egy ilyen képet amin végre nem a lengövillán van a hátso lábtarto..sztetek ez gyári?
na akkor már nem nézegetek ujakat
nekem ez kell hogy már elkészülten várjon az utra ahoz hogy megnyugodjak...sajnos olyan vagyok hogy ha valami nincs azonnal meg akkor képes vagyok napokat gondolkodni rajta
De segget sem csinálok sosem a számbol szoval no para átveszem a gummát!
Találtam most egy madarat van neki otthon 2darab XL 500 szétszedve.lehet lesz occsoba egy komplett vázam telostol villástol tankostol idomostol mindenestöl
akkor legalább elvoltál...nekem nincs idöm rá most sajna..pedig nagyon csinálnám...elsö gumim van azt már lecseréltem volna régesrégen...a hátson még mindig agyalok Hogy hogy legyen...mert attol h neked van még nézelödök csak skóóót vagyok 8ezret kiadni egy tényleg 90%osra
Cimbid még mindig nem érted utol a cuccokkal kapcsolatban?
gumidat faszányosan leápoltam oszt becsomagoltam.
megbeszéltekig pihen a mühelyben
megy a trakesz fiam?
havernál voltam lánggal kimelegiteni a szelepbetekintö ablakokat.
nem indult meg hidegen a menet.
tipikus hiba az xl-nél,ugyhogy ezuton szeretnék mindenkit figyelmeztetni hogy beleszakad,letörik a feje....
szerelés elött érdemes beszerezni néhány biztonsági tartalékot.
gerecsmotornál 1000ft/db-uj
megnéztem a vidit megint és megint vártam hogy nyomsz egy kereket,és valamit a végén láttam!
de nem tudom hogy kerékre akartad-e szedni vagy váltottál.
amugy az rm-el gondolom nagyobbat lehetett menni!
ja meg azt jegyezném meg hogy te tipikus xt 600ra valo vagy!
ne kérdezd mééér,mert nem tudom,csak arra való vagy és kész
jéééé egy fater
Ja egyébként jo a video..majd én is tolok ha lesz...Mizu papa merre kolbászoltál?
csátok!
kori
jo a vidi!majd én is csinálok nektek egyet ha kész leszek ezzel a bosszuságzsákkal!
amugy le merném fogadni hogy kissebb korodban sokat ringliseztél.
na nem cinkellek!
egy sárvédö nem ártana rá mielött megfázik a hátad!
Kint voltam motorozni gondoltam ezt a vidit megosztom veletek :itt
Hát igen sajna :( de a tapasztalat azt mutatja azok akik igazán felelősek tuti megússzák :S de ne legyen igazam.

Remélem azért jobban nem durvulnak a dolgok, szerencsére felénk ez a drótozás nem jött "divatba" remélem nem is fog..

Mára asszem ledőlök jó8 mindenkinek
ja vágom!
most néztem de köszi az infot omli!
sajnálom.
amugy az utobbi idöben igen rájár a rud a motorosrendörökre,
valahogy nem az ö évük.
de ezen eset is csak azt tükrözi hogy mindenki "csak" ember.
mármint elég sajnálatos hogy ennek igy kell benyomást gyakorolni országméretüen,de jo lenne ha ez esetben és a legutóbb a gumiai miatt balesetet szenvedö rendör esetében a felelösök megkapnák amit megérdemelnek.a BM dolgozótól a parasztig!
Tapasztalat van saját, őstermelők vagyunk mármint a család, nálunk is ha a föld melleti úton sár van hol megy a nép persze, hogy a földön de elmondom a vadászok és a többi földesgazda traktorokkal meg terepjáróval több kárt csinál a vetésben mint az a pár motoros aki hetente pár alkalommal esetleg arra menne. Sőt ugyebár a pocsojákat minek kerülgetni ha bele is lehet menni :D legalábbis motoros fejjel így gondolkozok.
Egyszerűen motorral nem tudsz akkora anyagi kárt okozni egy vetésen, földesúton akárhol mint autóval vagy egyéb képpel ezért nem is értem az ilyen radikális megoldásokat amit konkrétan motorosok levadászására csinálnak egyes "beteg emberek"...
Ahoz kellene vagy 10 motoros és legalább 1 nap folyamatos gyepálás :D hogy érdemi kért tegyél mondjukl egy 50 hektáros vetésben.

Andrushh: 3000+- párszáz forint az új betét nem hiszem, hogy megéri bontottal foglalkozni feleanyiért hacsak nem valami garantált jó minőségű betétet veszel bár szerintem dobfékzez nemigen van übertáp betét :)
Na de ezt a témát tényleg hanyagolom inkáb somorú hogy ilyenek vanan remélem nem durvulnak azért tovább a dolgok és nem telepítenek vizesárkot meg lövegtornyokat is az erdőbe

Ati : rendőr volt a motoros aki meghalt :(
ha valakit érdekel,
van original xl/xr 600hoz 5tag széles vezláncom
balek voltam és megvettem,majd utána szedtem szét a témát és rá kellett jönnöm hogy az enyémbe 4tag széles kell.
10ezerér dobom,
én győri citybike-ben vettem 15 700ért
csá
nem vesztem el csak kint basztam a kipufogót a mühelyben
haverom viszont felszivodott.nem érem el telon.
biztos melozik,mert amugy telepör.
na mind1
aztat akarom itt hozzáfüzni hogy nagy felelötlen aljas geci aki azzal szórakozik hogy a fasza helyett a fákra feszit az uton drótokat meg köteleket.
amugy azon nem is csodálkozok hogy rendör volt.vagy nem:?
manapság akkora majerek lettek azok is az egész vezérkarral hogy kezd undorito stilushoz vezetni amit csinálnak
na megint mind1
fuck-olok majd magamba!
azért még nem baszogatnak!
most nézem hogy az XL500R hátso fékpofái ugyan azok mint az XL600R-é...legalábbis az M&D motoralkatrész szaküzlet szerint!
Valaki esetleg nem tud jutányosan?
Atesz ma is elveszett a ködben
es rendor volt.....igy is csak felfuggesztettet kapott
ez is igaz...hála az égnek nekem ilyen gondjaim nincsenek