Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első gazdája valamiért alacsonynak találta a hátulját így a teló felső része meglett toldva pár centivel.... Csinálok majd kéet róla hogy oldotta meg. Vannak előnyei is meg hátrányai is biztos bár megjelenésre tény nekem is bejön meg menetközben annyira nem zvaró de belehet szitáltatni a pi**áját rendesen :D

Andrushh: ha van a közeledben valamerre Láng KFt.-s autósbolt vagy aki velük partner ott infózd le a fékbetétet kemény 2500Ft-ért van a te típusodhoz. Én is 3600Ft-ért kaptam az enyémhez igaz nemtom milyen márka (Bendix) néven fut de az első tapasztalatok jók, hogy meddig bírja az más kérdés bár ha évente kell venni akkorsem nagy összeg a 3600Ft szerintem.
van vakszeleped?
mert ha van akkor ne sokat fújj bele, 1 bar felé
ha nincs többet kell mert megforog a felni a gumiban......
hány bárra kell ezeket fujni általában?
mosst kárácsony lesz szoval ujat nem veszek
majd jövöre nyárra!Addig jo lesz ez is tuti hogy jobb mint az ami most fennt van...azon 3mm minta van középen
széle faca lehet vele kanyarogni, max nagy iszapban szívnád meg vele, meg sárosabb emelkedőkön
értem...na majd kiprobáljuk..de az a gumma még mindig jobb mint ami most fenntvan
háááááááát
szikével óvatosan mert megvágod a köpenyt
fogj 3 laposvasat fúrd ki 2 helyen a középső köré tedd a félbetört pengét U alakban húzd meg a csavarokat aztán tolhatod/húzhatod ahogy akarod
olvasgass többet más fórumokon is....
ja igy már értem..tehát szikével élesre kell vágni!egyenlöre jo lesz ez aztán majd kap egy ujat a kicsike
kell csinálni pengéből gumivágót
aztán a bütyöknek lesz éle
hogyan lehet egy gumit megvagdosni anélkül hogy kivágod?
ez a c2 eléggé odavan
de szerencsére nagyok a bütykök ezeket lehet vagdosni aztán fog majd egy kicsit
az a gáz hogy 17esből nem sok van... érdemes lenne egy 18as ráfot befűzni.......
elküldve
rendben!De akkor ne most küldd el mindet hanem csörgök ho elején jo?
küld el sms-ben és elmentem a számodat meg a cimedet is
ja amugy ugye hogy konkrétabb igy!
azért rákérdezek az ülésre is hátha egy két ezerér odaadja azt is egybe
Nagyonszépen köszönöm, és akkor mindenképp rádtelozok amikor postára kéne dobnod okés? kell a számom most igy elöre?
3ezer lesz postával együt,de csak neked!
a féket meg megrendezem haverral
posta oké ugy akkor!még addig ugyis dumálunk.
rendben akkor kellene de ha nem probléma akkor dec elején kellene elküldened mondjuk 6odikán ha elküldöd akkor áttudom venni...sajna hovége van! ha megkérdezed nekem a fékpofákat azt megköszönöm,arra is kellene egy ár mindenképp!Akkor a gummát megszámolod nekem occson?
átraktam az idomokat ahogy emlitettétek igy tényleg jobban néz ki
csumika mindenkinek.
hát fékbetétem sajnos most nincs,de van egy bontott váz hondabuzi spanomnak(xl500)
megkérdezem töle hogy kell-e neki rola a fék,de ma ö dolgozik.
a gumirol mellékeltem a képeket.
tévedtem mitas c2,de szerintem ez is jo lesz.az helyett ami fent van neked az tuti
köszönöm az infot! Attit még megérdezem hátha neki van logoba otthon...mert akkor postázhatja a gumával együtt esetleg a 600asé nem lehet jo hozzá?
hát hallod....be kell szarni....nem tudtam volna meglógni mer haverral voltam neki meg volt rendszám...szal vagy beköp vagy lelép, mindenképp megszopja ha utána kiderül hogy kamuzott amikor nem köpött be....de vágod az a röhely hogy, vidéki vagyok nyilván....1100 lélekszám odaver, és már ott járunk hogy a vén banyák hívogatják ránk a zsarukat. Legközelebb kajak átmegyek a nyakán xD. És már nem első eset hogy ránkhívták....csak akkor tesómmal voltunk, őmeg crossal
felénk van olyan autószerviz ahol ragasztanak rá másik kopóréteget
pár szervizt kérdezz körbe
Tud valaki otletet mondani hogy hol lehet az xlembe hatso fekpofakat kapni?mert ami most benne van az nem fog,szerintem azert mert romma van kopva...teljesen lenyomom es majdnem atfordul a fekkulcs...szoval valakinek info?
Jol van, attis elokeresi nekem az övét. Szoval nem gond azert koszi!Atti remelem nem feledkezik meg rolam
akkor azt a gumi biszbasz is külön adják.... ahogy a hondát ismerem lenne vagy 3 ezer ft
az a gáz hogy a legközelebbi honda bolt vagy 50km aztán 2x kellene menni minden cuccért