jol mondja hozzáértö barátom.
az ami a képen van egy enduro gumi.
elökeresem,lefotozom és felrakom.
fiamnak:0620/5035996
nem titkos mert ezzel a számmal hirdetek alkatrészeket,motorokat és szervizelést/javitást/szerelést és tuningot is
köszönöm a tanácsot..igazábol igazán kezdö motoros vagyok szoval a raccing még odébb van...addig sztem elkopik az is amit attistol shoppingolok..utána meg majd lehet olyat ami fog..de ami most fent van ugyan ilyen mitas e09 és van rajta kb 3mm minta..na az nem életbiztositás
bütyköket megvágva még jó lehet, de nem 7 pénzért főleg ha a postát is felszámítjuk
sáros terepre olyant válassz ahol nagy a "rés" van a bütykök között
inkább cross gumikat válassz azok ha kopottak is jobb az oldaltartása
cross gumiknál ne tévesszen meg a 70%-80% ilyeneket a versenyzők simán kidobálják már, szóval ne adj érte nagy pénzt
Ezért a gumiért nem adnék egy kisfröccsöt se!Bütykök elkopva éle semmi!Száraz egyenesbe biztos jól fog!Ezzel nem mész fel sehol ahol van egy kis sár!Eteket csak jószándékból irtam!
Ezt a képet egy videóból vágtam ki ,de hétvégén rakok fel képet az enyémről hogy hogyan néz ki a tartó. A tank felfogatás helyére fogatom fel a tartót és a vázzal párhuzamosan van egy köracél amin csúsztatom az órát a szívó és a kipufogó szelephez.
az ami a képen van egy enduro gumi.
elökeresem,lefotozom és felrakom.
fiamnak:0620/5035996
nem titkos mert ezzel a számmal hirdetek alkatrészeket,motorokat és szervizelést/javitást/szerelést és tuningot is
sáros terepre olyant válassz ahol nagy a "rés" van a bütykök között
inkább cross gumikat válassz azok ha kopottak is jobb az oldaltartása
cross gumiknál ne tévesszen meg a 70%-80% ilyeneket a versenyzők simán kidobálják már, szóval ne adj érte nagy pénzt
Appa...
nem takonyba való az biztos de nem rossz
na mind1 azért dobj egy képet pls
ha kell 3000ft-ért elküddöm,
ja meg képet rakok fel ha érdekel,de csak holnap tudok
Azért nálunk is vannak jó dombocskák:itt
jön a hó hétvégére ,lehet menni bohóckodni ha összejön pár centi
http://youtu.be/p8ZNQb6enb0
mert órám van csak felfogatásom nincs, de ha egyszerű akkor csinálok
köszi!
előtte castrolactevoxtra volt benne
semmi különbséget nem érzek... mondjuk árban sem sok van....
Olaj olajszűrő csere előtt álok lassan, télen is használva lenen a gép (xl600r)
A következő olajra voksoltam a fórumban találtak alapján:
Motul 5100 4t 15w50
Valaki azért megerősítené az "öregek" közül jó választás e ?
Előre is köszi