Az nem kúpos,hanem a gyűrűk felett keskenyebb kb 0,5-1 mm el mint a gyűrűk alatt vagy épp a szoknyánál mérve,de dugót a szoknyánál kell mérni.Ez teljen normális jelenség.
Az inkább vezérműlánc lesz ha melegen elhalgat akkor még időbe vagy,de ha már melegen is zörög akkor megvannak számlálva a napjai A deko annyira nem tud zörögni mint ahogy te említetted
szerintem ez hülyeség .ha szét esim az autó dekó akkor a motornak 6 óra .a dekoszelep egyből a hengerbe kötki.szedd le a szelepdeknit meglàtod mi a baj.
Hali!
Xr400-as blokknál(nálam quadban) valaki tapasztalt már olyat, hogy indítást követően, ahogy kezd bemelegedni a motor, elkezd csörömpölni, mintha a blokkházat verné valami belülről, és ahogy jól bemelegszik a motor elhallgat. Szerelő szedte már szét amikor szelephézag állítás volt, és állítólag a dekompresszor van szét esve. Elmondása szerint jobban nem fog szétesni, mert nem tud, de megcsináltatni se nagyon érdemes mivel irreálisan drága ahhoz képes ,hogy valószínűleg újra szét fog, mert gagyi a mechanizmusa, afféle típushiba. Mondjuk én a fórumot nyálazva sehol nem olvastam ilyesmit, valaki találkozott már ezzel a jelenséggel?
Gondolom hátsó kerékbe kell ?
szerkezetileg fingom nincs hogy néz ki meg mi lehet vele sosem szedtem szét
Xr400-as blokknál(nálam quadban) valaki tapasztalt már olyat, hogy indítást követően, ahogy kezd bemelegedni a motor, elkezd csörömpölni, mintha a blokkházat verné valami belülről, és ahogy jól bemelegszik a motor elhallgat. Szerelő szedte már szét amikor szelephézag állítás volt, és állítólag a dekompresszor van szét esve. Elmondása szerint jobban nem fog szétesni, mert nem tud, de megcsináltatni se nagyon érdemes mivel irreálisan drága ahhoz képes ,hogy valószínűleg újra szét fog, mert gagyi a mechanizmusa, afféle típushiba. Mondjuk én a fórumot nyálazva sehol nem olvastam ilyesmit, valaki találkozott már ezzel a jelenséggel?
ha egyszer összejön összehasonlítom az lc4-xr650 motorokat is