Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az lesz! ma leadtam a kollegának,januárba ha kezdenek akkor meg csinálják.
ok .kösz az infót
Az nem kúpos,hanem a gyűrűk felett keskenyebb kb 0,5-1 mm el mint a gyűrűk alatt vagy épp a szoknyánál mérve,de dugót a szoknyánál kell mérni.Ez teljen normális jelenség.
létezik az hogy a dugattyú gyárilag kúpos?kb 4-5század miliméterrel kissebb a dugó tetőnél a méret mint a szoknyánál
Vagy csapágyazd át ha kerékről van szó..
Gondolom hátsó kerékbe kell ?
esztergáltass egyet nekem is úgyvan 1500 forintot kért érte
Esztergáltatni nem tudsz?
Megtaláltam a pasast .beszèltem is vele kösz.
megnéztem csak15mm es van
21 mm vastag 24 cm nél rövidebb nem jó. XL 200 ba kellene!
üti a zongora a véres szárnyat
Egyébként mi, az trx?
Van itt egy Poc nevű B.csabai fórumozó akit Györgynek hívnak [46819] április 15. 19:44 ide lépj vissza itt rá tudsz írni.
Van itt valaki Békéscsabáról .Valami György nevű manust keresek onnan cuccot akartam venni tőle az olx.en de nem igazán elérhető.
Az inkább vezérműlánc lesz ha melegen elhalgat akkor még időbe vagy,de ha már melegen is zörög akkor megvannak számlálva a napjai A deko annyira nem tud zörögni mint ahogy te említetted
szerintem ez hülyeség .ha szét esim az autó dekó akkor a motornak 6 óra .a dekoszelep egyből a hengerbe kötki.szedd le a szelepdeknit meglàtod mi a baj.
Akkor én mit mondjak a 110kg-al!
Ha nagyon zavar a hangja akkor le kell szedni az automata dekót a veztengelyről és kell a helyére esztergáltatni egy hüvelyt
nekem nem volt baj vele pedig futott a gép vagy 80ezret
szerkezetileg fingom nincs hogy néz ki meg mi lehet vele sosem szedtem szét
Enduro szettel sem másabb.Én is csak dicsérni tudom.(Jó mondjuk 82kg-mal könnyű nekem is. :))
Hali!
Xr400-as blokknál(nálam quadban) valaki tapasztalt már olyat, hogy indítást követően, ahogy kezd bemelegedni a motor, elkezd csörömpölni, mintha a blokkházat verné valami belülről, és ahogy jól bemelegszik a motor elhallgat. Szerelő szedte már szét amikor szelephézag állítás volt, és állítólag a dekompresszor van szét esve. Elmondása szerint jobban nem fog szétesni, mert nem tud, de megcsináltatni se nagyon érdemes mivel irreálisan drága ahhoz képes ,hogy valószínűleg újra szét fog, mert gagyi a mechanizmusa, afféle típushiba. Mondjuk én a fórumot nyálazva sehol nem olvastam ilyesmit, valaki találkozott már ezzel a jelenséggel?
héj skacok mennyi olaj kell pontosan a xl-be? ugy olvastam neten hogy ha szétvan boritva teljesen a blokk akkor valamivel több kell bele
amúgy súlypontilag az xl is tök jó, bár attól az lc4 sokkal jobb
ha egyszer összejön összehasonlítom az lc4-xr650 motorokat is
aha .igy érthető. szèèp