Sziasztok. Ma szétszedtem a motort szelepszár szimering miatt.. Elfáradtak a kipufogó felől már nem tömített semmit.. De van itt egy kis gond. Nem tálaltam hozzá megfelelőt a boltokba. Tudnátok ajánlani ami gyakoribb és méretbe is jó szimeringet.?
rendben masteron jó lenne egyet csapatni igaz hogy nekem most már elég vezláncos a gép de simán belefér még 1 túra , ha komolyan gondolod és tudsz jönni akkor vegyél fel facebookra: Vágner Milán a nevem
Köszönöm a meghívást Valószínű,hogy élni fogok vele mivel nem is laksz messze tőlem kb 70 km,ha ünnepek között jó idő lenne akkor futóra dobnám a gépet és motorozhatnánk egy napot.
Tököm tudja,de nagyon unom már ezt a szétszabályozott qrva világot
Ha ez a fejlődés én nem kérném ,
Szabályok,törvények,mit lehet de inkább az,hogy miket nem!
Regisztrálj,chippeld,kamerázd,legyen online,legyen fényképes,add a DNS-ed meg a lelked
Dolgozz rabszolgaként szarért-hugyért,fogyassz(de hitelre) s bámuld a TV-t
Ilyen a tökéletes állampógár
Ja,lehetőleg dögölj meg a nyugdíjj előtt egy nappal
Bocs,csak úgy kijött belőlem.
ha fülig érő sár van akkor nem sok akkord menne le
mert azért a 2 mázsa nem téveszt, ha elhagyja magát el van hagyva
felénk is jártam úgy hogy letettem az oldalára aztán nem bírtam felállítani mert előbb elcsúszott mint sikerült volna felemelni
aztán kirángattam az út széli fűbe és ott már talpra állt
akkor a jani mesélte nekem is mert mondta hogy mennyi pénzekre de ilyen 100e+ra
mire megvénülünk teljesen már oda se lehet majd menni, max járókerettel
Szevasztok!
Terep túrát akartok? Gyertek ide a Börzsöny lábához és innen mehetünk túrázni bármerre,habár a megyebelieknek nem kell külön ecsetelnem mondjuk a drégelyi vagy a nógrádi vár látogatását...
Itt mindenkinek vannak terepszakaszok,lapos, dombos, saras...
Masteron te is elhozhatnád a Domit,meg Ini is a zongorát,mind kiváncsiak lennénk mit zongorázna végig...
Elkészült végre az XR még van mit csiszolni rajt de már üzemiztos