kicsi de kerek
350es rendszámos meg szinte nincs is. és ami van egy lom és kurva drágán, és kapásból rá kell lökni 100ezreket
láttam dr350est 320ért kínálták és egy ép része nem volt
nekem a cagiva 10x szebb és jobb volt, csak az meg mivel 80as évek eleje elég buta volt futóművileg és a ménes is kicsi volt
Hát de az a haverod azt mondtad pici. Minek annaj 600as. Mondjuk ott az egyenesen nem tudja lecoppantani magát igaz. De aki tud az egy 350el simán visz mindent mindenhol. Mondjuk 110kilónak aláirom hogy karcsú. De 70-80nak a legjobb.
a 600as meg kell
egy 250es nem való semmire sem ilyen szépen fejlett úriembereknek
350-400 már szinte nincs is a többi meg inkább cross meg versenyendúró
Ja tudom, van egy kis 70-es CRE is boltba járni meg néha suliba aztán furi, az meg főleg hogy mér nem megy ha tekerem a markolatot de az hasmagasságra meg rugó utakban veri bőven a domit. Végsebességre nem nagyon marad el az mert nagyobb karbival ment 120 körül de valahogy az nem szórja a földet a mögöttem lévő sisakjára 5.-ben ha lerögzítem a gázkart
mert nagyon pörgeted
én nyomatékból meg lendületből megyek
volt amikor a huskyból is kihoztam 4,5 liter alatti fogyasztást
egyedül a wr250et nem tudom legyőzni fogyasztás terén, de az összes 400+gép közül nekem a legkevesebb
350es rendszámos meg szinte nincs is. és ami van egy lom és kurva drágán, és kapásból rá kell lökni 100ezreket
láttam dr350est 320ért kínálták és egy ép része nem volt
nekem a cagiva 10x szebb és jobb volt, csak az meg mivel 80as évek eleje elég buta volt futóművileg és a ménes is kicsi volt
a 600as meg kell
egy 250es nem való semmire sem ilyen szépen fejlett úriembereknek
350-400 már szinte nincs is a többi meg inkább cross meg versenyendúró
persze rendszám, önindító, berúgókar legyen, és ne legyen sokkal nehezebb mint 150 kiló
Mondtam én, hogy jó gép.
Havernak is ajánlom, de még ellenáll.
:-))
Küldtem mélt.
baszki ez az lc4 nagyon megérintett, még a végén veszek egyet
Martiné. Emlékszel.
én nyomatékból meg lendületből megyek
volt amikor a huskyból is kihoztam 4,5 liter alatti fogyasztást
egyedül a wr250et nem tudom legyőzni fogyasztás terén, de az összes 400+gép közül nekem a legkevesebb
A múltkor feketeerdőn az XT-t kb. 25 km után vettem tartalékra ,igaz nem is volt púposan induláskor