Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt igy kép róla így raktam össze a himbákat
Sziasztok.

Egy kérdésem lenne, cseréltem szelepszár szimeringet. Összerakással lenne egy kis gondom a szelephimbakkal van ennek valami módja techinkaja mert olyan gondom lenne h a szívó felől jobb oldalt himba teljesen ráült a szélemre.. A baloldalt a himba meg bő 1cm kotyog.. Ez mitől van?
ilyen motor kell nekem :
http://www.ajpmotos.com/index....

Egy a baj vele, hogy zongora blokk van benne.
ÁdyBoys néven megtalálsz..borítókép az XR.
Facebook-on fent vagy,mert ott megbeszélhetnénk a részleteket.Amúgy esetleg találkozhatnánk a Gyáli cross pályánál.
Hát kimehetünk..13-14:00 fele valahol ha találkoznánk úgy neked jó lenne? Tegnap voltam kint kakucs fele.Ott van egy "gázpászta" nevű pálya,nem rossz hely.Esetleg arra fele találkozhatnánk.Kakucs ring-től indul a pálya,neked az messze lenne?Ócsai útig tudok felmenni erdőn,a kutya menhelyig ha tudod az merre van.
Itt van domi karbi ha valaki átalakítaná az xl 600-át
http://olx.hu/hirdetes/honda-n...
Az tény és való,hogy az xl-nek az a dupla karbi nem ér 1 ft-ot se viszont Domival jó párszor indultak a Bamako-n és nem hallottam róla panaszt
de leginkább olcsó.....mert ami nekem 18 ezer volt az neked 2500
de ígérték hogy ha összejön csinálnak szívócsonkot savállóból és ha összejön utána nekem is csak egy csövecske kell
bár olyan picsa szűk a hely hogy lehet nem is lehet megcsinálni
nem vagy művész vazzeg az itt a baj szétcseszte a sok depo a művészi éned......
én csak azt látom hogy van egy x számű hondás és mennyit bütyköl és van egy y számú yamahás és az mennyit
többet erről nem is akarok beszélni mert egyikünk se győzi meg a másikat
bár én mindig is állítottam hogy a szar duplakarbis-gátrepedős xl600 jó motor, de nem érzem azt hogy képes lenne egy bamakót végigcsinálni
a domi már szerintem simán tudná
A legjobb a Sherco!
Csak, hogy bele ugassak én is!
:-D
A mai nappal mi a helyzet?Van kedved ki jönni a motorral,mert még talán nincs olyan nagyon hideg
Semmi gond,hogy hozzá szóltál Sőt inkább jobb lenne ha többször jelen lennél itt a fórumon az élményeiddel.A Crf-ről csak annyit,hogy egy gyárilag tuningolt cross motor szétkönnyítve,kihegyezve én nem csodálkozom,hogy nem megy el sokat,csodák nincsenek Amúgy nem vagyok márka fanatikus de szerintem a Honda tartósabb és bizonyos esetekbe jobb konstrukciókat dobott piacra a többi Japán gyártóhoz képest.Egyébként a Yamaha iránti fikázás pusztán csak az Ini idegesítésére szánom,mert itt a Honda fórumon akarja bebizonyítani,hogy mennyivel jobb az ő muzsikusok által össze komponált motorja.
Hála a magasságos jóistennek a CRF-ek 10000000 évig mennek meg 1 napig
Tudom ,ez még is csak egy Honda topic,de ha magának is hazudik az ember onnan már nincs lentebb
Mikor a Gilera-t megvettem mindenki köpködött,hogy "szar digó,a gatyád rá megy!Nincs alkatrész meg amúgy is szar digó"
A pár év alatt amit elgurulgattunk ,itthol,erdélyben,ausztriában még defektet sem kaptam vele A szabadonfutója adta meg magát ,de hát az meg egyhengeres betegség,viszont rugható volt
Az XR-em semmilyen hibát nem produkált,pedig nagyon kapta.Viszont a mostani 550-es XT-m szarabb áttétellel,-100 ccm-el erőssebbnek tűnik
Szerencsésnek érzem magam mert nem szeretek egy márkát sem....... ,de a motorokat nagyon
Bocs ,hogy beleugattam!
ezt megint nem tudom mert nem érdekel a téma.
ha "új" motort vennék(5 évtől fiatalabb) nem lenne japán
Nem tartom őket olyan rossz konstrukciónak,viszont az újabb enduró-ik és cross motorjaik (wr,yzf)váltói 1 ft ot nem érnek Sorra mennek tönkre
ebben igazat is adok, a zongorások csak a 2. a sorban.
sose vitattam
de ezért te is tudod hogy ha zongorákkal kezdték ha nem, azért az sem szar, nem olyan mit amikor a pék összetákol egy kétkerekű valamit a kertvégi fészerben
Neeem 180, bár most növesztettem pocakot
Nekem nincs szívócsonkom,ami volt már eladtam régen.
100 szónak is egy a vége és lényeg,hogy a HONDA nagyobb gyártó mint a muzsikus brigád
te mastron nincs nállad véletlen szivó csonk?
engem nem zavar, amúgy is 3 hangvilla többet ér mint egy véres verébszárny
Figyelj Ini én azért tuningolom a domit,hogy csökkenjen az élettartama,mert különben örökös lenne mint a nyomorúság Amúgy addig amíg meg nem tudtam,hogy 3 db hangvilla a jele addig olyan semleges voltam ezzel a típussal de most már teljesen leirta magát ez a márka előttem ,mert ez egyértelműen arra utal,hogy zongora készítők fogtak bele motor gyártásba Nekem muzsikus ne gyártson motort
sosem voltam olyan márka fanatikus mint te
csak nincs tőle jobb arra amire nekem kell.

lehet érvelni hogy mi nem jó rajta meg mi lenne mégjobb meg mittudomén, de messziremenős aszfaltos-földutas(néha egy kis szopó patakmederrel kiegészítve) csavargásra nincs ellenfele
gondolom láttad már pár videón milyen helyeken mászkálunk, szóval nem a kanapén találom ezeket ki
és ha most mondjuk el kellene elindulni egy 5000km-es túrára annyit tennék hogy lecserélném az olajat és indulhatunk is
Jó,hogy itt vagy Ini Azt tudtad,hogy az imádott motorodnak a jele 3 db hangvilla