Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

xr 650l stock
ezek közül meik adomi dugó?
Köszi szépen mindkettőtöknek
de azt tudni kell hogy pár oldal hibásan vagy egyáltalán nem fog bejönni
pl a sportmotornál nincs a szavazás vagy a tecccik nevű gombsorozat
de akár ilyen üzenetet is kaphat az ember:
én nyeretem
Segítsetek,mert sokkot kapok Belépek a fórumra és minden oldalról mindenféle reklám ugrik be de nem csak itt a fórumon hanem más oldalakon is hogy lehet ezeket eltüntetni?
eldurrantottunk egy gyerekpezsgőt aztán villany leolt
BUÉKKKKKK srácok remélem mindenki megünnepelte becsületesen
xr 400 érdekes mert 650 é is ugyanez
ha valakit érdekel egy androidos térképkezelő ami viszi az openmaps térképeket akkor itt van egy
a szerelő többsége olyan mint én, szóval ismer olyant aki látott már szétszedve ezt-azt.
engem csak azért nem szidnak mert lusta vagyok szerelgetni
az a múltkor robogószervíz odabaszott nagyon, azóta is elkezd az ideg rángatni ha csak rágondolok
mondjuk még mindig megy..... tegnap beszéltem aki intézte az mondta hogy 1 pöccre indul még ebben a -8-10 fokban is
igen az van is egy komplett nekem... valahol
a villanyos indításúnál milyen? nem röpsúlyos?
Na akkor fasza szerelőt foghattál ki te is ... egyébként milyen a félig szétesett autódekó? ezeket könyvből tanítják hülyeségre?
B.Ú.É.K !
BUÉK!
Boldog új évet hondások zongoràsok motorosok..
Nah, majd szétszedem, addig is BUÉK mindenkinek előre is
Előbb ellenőrizd le a vez lánc feszességét,ezt az xr 400 blokknál nem nehéz kb 10 perc alatt megoldható.
szelep dekni le és fényképez .a vezér lánc hiba sokkal valószinűbb
Ha dekó az mindig csattog. Hidegen is, melegen is. Dobj egy videjót azért. De masteronnak igaza lesz. Lehet szerelőt kell váltanod.
Igen TRX400-ről van szó, nekem a szerelő ezt mondta amikor szelephézagot állított.... nem állítom, hogy igaza lenne.
Majd csinálok róla vidit, amúgy már mentem vele 20 órát is így.
Ha még is az automata dekompresszor, akkor ha azt kihajítom akkor a nélkül elbírja az indítómotor?