semmi értelme, akkor ha gebasz van akkor máshol szakad széjjel
új lamellák(kopó+fém) megméred a rugókat aztán ha nem jó kicseréled
esetleg vannak kicsivel izmosabb rugók is. bár azt meg a bal kéz fogja nem szeretni
Sziasztok!
Segítsetek már egy kérdésben, Honda dominátor 650 hez, középhengerfej tömítést hol tudok venni? mert szettben találtam de nekem csak 1 kellene.
Ki szeretném használni az idei "jó időt" még mielőtt be nem jönnek a fagyok.Igazából Nógrádba hívtak motorozni,de sajnos csak kb 10-11 között tudtam volna indulni és kevés idő maradt volna motorozásra.Így inkább arra jutottam,hogy kimennék ide Gyál-Monor környékére,csak egyedül nincs sok kedvem.
jó neked....... én még ma sem tudok motorozni menni
nekem még a mai napot is végig kell zabálni
már ott tartok hogy nem tudom a húst megenni, ma is csak banánt meg fügét ettem reggelire
Szevasztok fórumlakók!
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kívánok!
Rendeltem olajszivattyút az ebay-ról,a 30euró helyett közel 70 euróért van németből plusz 15 euró postadíj...
Amíg meg nem jön addig nem visszem a főtengelyt javításra...
Masteron,én valamikor tavaszra gondoltam a túrát amikor már jó idő és sok sár sincs,na meg sokaknak kész a felújításuk,meg letesztelték hogy jó e minden a motoron,csakis utána érdemes kimenni hosszú túrára a hegyekbe
Motoros üdvözlettel Mindenkinek:Ády
új lamellák(kopó+fém) megméred a rugókat aztán ha nem jó kicseréled
esetleg vannak kicsivel izmosabb rugók is. bár azt meg a bal kéz fogja nem szeretni
Segítsetek már egy kérdésben, Honda dominátor 650 hez, középhengerfej tömítést hol tudok venni? mert szettben találtam de nekem csak 1 kellene.
Hát az a helyzet,hogy talán kimegyek olyan 2 fele,de elég hülye napjaim vannak karácsony végett.Bocs,majd legközelebb. :)
nekem még a mai napot is végig kell zabálni
már ott tartok hogy nem tudom a húst megenni, ma is csak banánt meg fügét ettem reggelire
Nem jössz ki ma motorozni,ha igen akkor csörögj rám 0620 3498275
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kívánok!
Rendeltem olajszivattyút az ebay-ról,a 30euró helyett közel 70 euróért van németből plusz 15 euró postadíj...
Amíg meg nem jön addig nem visszem a főtengelyt javításra...
Masteron,én valamikor tavaszra gondoltam a túrát amikor már jó idő és sok sár sincs,na meg sokaknak kész a felújításuk,meg letesztelték hogy jó e minden a motoron,csakis utána érdemes kimenni hosszú túrára a hegyekbe
Motoros üdvözlettel Mindenkinek:Ády