Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gömb egyenlő a tökéletességgel
Milyen magas vagy hozzá?Mert ha 150 cm akkor úgy nézhetsz ki mint egy karácsonyfa gömb
Én is kiléptem megint a karácsonyfadísz súlyból. Felénk 100 kg alatt csak karácsonyfadísz, nem férfi
jólett volna össze rakni ünnepek alatt. haver is csak februàr elejémn megy melózni csak akkor tudok velle egyett hegesztetni.
ha nem versenyzel vagy nem tervezel egy föld körüli túrát ráérsz akkor cserélni amikor elkezd csúszni
nem kerestem ... majd ha áthoztam a cuccai masterontol
meglett a szivó csonk?
akkor nem baszkodok vele .most így pont fasza.
semmi értelme, akkor ha gebasz van akkor máshol szakad széjjel
új lamellák(kopó+fém) megméred a rugókat aztán ha nem jó kicseréled
esetleg vannak kicsivel izmosabb rugók is. bár azt meg a bal kéz fogja nem szeretni
birja10q fával a pótkocsit . de ha már szétboritottam lehet nézek valami erőssitett.
nem bírja a qwad?
honda xl 600 r hez létezik erősittet kuplung szett?
Sziasztok!
Segítsetek már egy kérdésben, Honda dominátor 650 hez, középhengerfej tömítést hol tudok venni? mert szettben találtam de nekem csak 1 kellene.
Hali!
Hát az a helyzet,hogy talán kimegyek olyan 2 fele,de elég hülye napjaim vannak karácsony végett.Bocs,majd legközelebb. :)
ne is mond legylább 4 kilo már rám jött:D
ha szerzel egy gépet megyek én is:D
Ki szeretném használni az idei "jó időt" még mielőtt be nem jönnek a fagyok.Igazából Nógrádba hívtak motorozni,de sajnos csak kb 10-11 között tudtam volna indulni és kevés idő maradt volna motorozásra.Így inkább arra jutottam,hogy kimennék ide Gyál-Monor környékére,csak egyedül nincs sok kedvem.
jó neked....... én még ma sem tudok motorozni menni
nekem még a mai napot is végig kell zabálni
már ott tartok hogy nem tudom a húst megenni, ma is csak banánt meg fügét ettem reggelire
Hali!
Nem jössz ki ma motorozni,ha igen akkor csörögj rám 0620 3498275
eladnám forma terrain tx tipusu alighasznált 41 es csizmámat.. 20 000ért bolti ára 45-50 000lehetett új korában ha jól emlékszem.. 30 605 6883
Üdv!Elküldtem,remélem oda is ért!
Szevasztok fórumlakók!
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kívánok!
Rendeltem olajszivattyút az ebay-ról,a 30euró helyett közel 70 euróért van németből plusz 15 euró postadíj...
Amíg meg nem jön addig nem visszem a főtengelyt javításra...
Masteron,én valamikor tavaszra gondoltam a túrát amikor már jó idő és sok sár sincs,na meg sokaknak kész a felújításuk,meg letesztelték hogy jó e minden a motoron,csakis utána érdemes kimenni hosszú túrára a hegyekbe
Motoros üdvözlettel Mindenkinek:Ády
Helló képeket küldenél róla medve657@gmail.com-ra meg egy árat?
Üdv!Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!Nekem van gyári kipufogóm 650r-re,tel.:06702061586
boldog karácsonyt